Toplam 12 embriyom vardı ilk transferim tutmadı 11 tane kaldı ikinci transferim tuttuAllah bağışlasın …
Ben şeyi anlayamadım , 11. ciydi diyorsunuz ya hani .. Nasıl sonda ki baştaki tercih edilip transfer edildi ?
Yanlış açıdan mı anlamlandırıyorum
Rabbim sonunu getirsin inşallah bu yolda giden hiç kimsenin eli boş kalmasın pazar günü de akşam ben test vereceğim inşallahCanımmm çok teşekkür ederim Allah Razı Olsun
Hadi inşAllah ,aynı gün transfer olduk seninle de ..Rabbim sonunu getirsin inşallah bu yolda giden hiç kimsenin eli boş kalmasın pazar günü de akşam ben test vereceğim inşallah
Ayy evet kuzum çok haklısınız tahmin edebiliyorum ne muhteşem bir haber çünkü yıllarca beklediğimizSen bi de bende ki sevinci gör kuzum , yerlere göklere sığamadık eşimle ..
Allah’ım herkese yaşatsın, sağlıkla büyüsün inşAllah yavrucuklarımız
Ben ayda 2 defa gidiyordum 3 aylık olana kadar sonra 4 yada 5 haftada gitmeye başladım gidecek olduğun doktorun karar verir aslında tüp bebek düşüncesiyle sürekli gitmeyi istiyoruz ama kaç tane doktora gittim şuan normal gebelikle hiç bir farkın yok demişlerdiYa peki kizlar kontrollerinizin sikligi nedir? defalarca denemeden sonra ilk kez pozitif aldim. 6+1 de ilk kontrole gittim kese kalp vs gorduk ve doktorum baska doktora gecebilirsin artik 11. Haftada gidersin bi daaki kontrolune dedi. Asiri sacma geldi bana. Siz her hafta gidiyor musunuz? Bir zarari var mi kontrollerin?
Gözün aydınCanım Hanımlar ....
Sabah 07:30 sularında kan verdim .
Tek embriyo transferi PGT'li veeeeeeeee sonuç 338,3
Hemşire hattına yolladım bakalım geri dönüş yapacaklarmış..
Rabbime hamdolsun , çok şükür ki Rabbim dualarımızı kabul etti ...
İnanıyorum ki bu yolda kim varsa , Allah'ım tez zamanda mucizesini nasip eylesin ..
İnanın sadece kendi adıma değil , bilip bilmediğim,duyup görmediğim her birinizin adına dua ediyorum ...
İşte Mübarek Cuma
İnşallah canımHadi inşAllah ,aynı gün transfer olduk seninle de ..
Hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı Rabbim nasip etsin .
Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Çok mutlu oldumCanım Hanımlar ....
İnanıyorum ki bu yolda kim varsa , Allah'ım tez zamanda mucizesini nasip eylesin ..
İnanın sadece kendi adıma değil , bilip bilmediğim,duyup görmediğim her birinizin adına dua ediyorum ...
İşte Mübarek Cuma
Maşallah ya darısı bana inşallahCanım Hanımlar ....
İşte Mübarek Cuma
Hayırlı olsun , Rabbim kolaylaştırsın inşAllah ..Maşallah ya darısı bana inşallahbana ben de bugün başladım tedaviye ine verdiler
Yaaa cok teşekkürler ,Allah razı olsunŞu tedavim süresince seni o kadar andım ki ..
Eşim şahittir buna .. Aynı dertten muzdariptik seninle ..
Sana umut oldum belki de bu yolda ..
Maddiyatın yettikçe durma asla , pes etme ...
Ben başından beri inanıyorum sende kavuşacaksın Allah'ın izniyle ..
Umarım bundan sonra ki sürecim de sağlıkla devam eder.... -ki bekleyen ,yol aşan herkesin de Rabbim gönlüne göre verir
Amin allah razı olsunHayırlı olsun , Rabbim kolaylaştırsın inşAllah ..
Gözün aydın canım Rabbim en güzel şekilde tamamına erdirsin çok sevindimCanım Hanımlar ....
İşte Mübarek Cuma
İnşAllah canımm sağolasınGözün aydın canım Rabbim en güzel şekilde tamamına erdirsin çok sevindim
Aslında idil eczanesi daha uygundu sankiSelam aleyküm arkadaşlar ben bugün ineye başladım gonal-f 212,5 vurdum bugün siz nasıl yaptınız nelere dikkat ettiniz allah razı olsun siz den sizin sayenizde bugün ilaç alırken bi arkadaşın yorumunu gördüm ilaç masraflrı için ateş eczane si de aldım en uygun eczane nelere dikkat etmeliyim hamile kalanlar nasıl yaptı yazarsa çok iyi olur
Olleyyyyy , ay aklıma geldi hemen foruma girdim bu mesajını aradim coook sevindim coook bugun bayramaniz olduCanım Hanımlar ....
İşte Mübarek Cuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?