Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Allah bağışlasın …
Ben şeyi anlayamadım , 11. ciydi diyorsunuz ya hani .. Nasıl sonda ki baştaki tercih edilip transfer edildi ?
Yanlış açıdan mı anlamlandırıyorum
Toplam 12 embriyom vardı ilk transferim tutmadı 11 tane kaldı ikinci transferim tuttu yoksa tercih etme falan yok o açıdan söylemedim :) çok teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah

Rabbim sonunu getirsin inşallah bu yolda giden hiç kimsenin eli boş kalmasın pazar günü de akşam ben test vereceğim inşallah
Hadi inşAllah ,aynı gün transfer olduk seninle de ..
Hayırlısıyla güzel sonuçlar almayı Rabbim nasip etsin .

Sen bi de bende ki sevinci gör kuzum , yerlere göklere sığamadık eşimle ..
Allah’ım herkese yaşatsın, sağlıkla büyüsün inşAllah yavrucuklarımız
Ayy evet kuzum çok haklısınız tahmin edebiliyorum ne muhteşem bir haber çünkü yıllarca beklediğimizhamdolsun Rabbimize Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eylesin inşallah canım benim

Ben ayda 2 defa gidiyordum 3 aylık olana kadar sonra 4 yada 5 haftada gitmeye başladım gidecek olduğun doktorun karar verir aslında tüp bebek düşüncesiyle sürekli gitmeyi istiyoruz ama kaç tane doktora gittim şuan normal gebelikle hiç bir farkın yok demişlerdi

Gözün aydın sağlıkla ilerler inşallah

Selam arkadaşlar ben bugün 3. Muayene mi oldum doğal siklus için adetin 12. Günundeyim transfere tahlillere göre gün verilecekti gönül hanım 5 yahut 6 güne transferin olur dedi fakat progesteronum 0.75 çıktı yarin tekrar çağırdılar tahlil vermem için kaç olması gerekir bu değerin

Gözün aydın canım. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Çok mutlu oldum

Maşallah ya darısı bana inşallah bana ben de bugün başladım tedaviye ine verdiler

Yaaa cok teşekkürler ,Allah razı olsun
Hemde nasıl umut oldun,senin pozitifinden sonra inancım arttı sürece.. bakalım inşallah Allah sakinlik ile sürece devam etmemi nasip eder ve güzel hayırlı bir pozitif almak nasip olsun inşallah.
Sende bebeğini kucağına alana kadar sana dua edecek bir sürü burada kardeşin olduğunu düşün

Gözün aydın canım Rabbim en güzel şekilde tamamına erdirsin çok sevindim

Selam aleyküm arkadaşlar ben bugün ineye başladım gonal-f 212,5 vurdum bugün siz nasıl yaptınız nelere dikkat ettiniz allah razı olsun siz den sizin sayenizde bugün ilaç alırken bi arkadaşın yorumunu gördüm ilaç masraflrı için ateş eczane si de aldım en uygun eczane nelere dikkat etmeliyim hamile kalanlar nasıl yaptı yazarsa çok iyi olur

Aslında idil eczanesi daha uygundu sanki

Olleyyyyy , ay aklıma geldi hemen foruma girdim bu mesajını aradim coook sevindim coook bugun bayramaniz oldu

Rabbim saglikla kucağınıza almahi nasip etsin şükürler olsun canım tebrik ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…