Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Ben bugun kullaninca pembemsi bisiler gordum bu durumla karsilasanlar var mi diger transferimde de oyle gordum dusukle sonuclanmisti
Telaş yapma bu vajinal akıntı da olabilir...
Birde mümkün mertebe saatleri düzene oturtun ..
Bende transfer oldum olalı sadece sağ kasıkta batma yaşıyorum ,hiç sol kasıkta batma hissetmedim .
Kafaya takmaya sebep arıyorum sanırım

İns soylediginiz gibidir korktum acikcasi ayni seyleri yasamaktan hep bi belirti arama pesindeyiz dusundukce daha kotu oluyo inss hepimiz saglikla alalim kucaklarimiza

Hemsire son adet tarihinden hesaplaniyor dedi ona gore 5 haftalık oluyor
Bana da öyle dedi ,nete giriyorum o şekilde değil ama ...
Son adet tarihime göre farklı çıkıyorum ,onlarda gerçi adet tarihini baz alıyor ama
Uygulamalarda daha geride olmam gerekirken ,ben hemşireye göre 2-3 gün ilerdeyim

Son düzenleme:
Hıı anladım toplam ne kadar tutu hastane ilaçlar bize 13 dediler ilaçlar hariç
Merhabalar ,
Ben bi mesajınızı okumuştum ;
“Doktor genetik test istiyor” diye …
Yani genellikle bir sorun olgusunda bu işlemi yapmak için bilgilendirme yapar doktorlar ama pek anlam veremedim . Neden sizden PGT isteniyor ?
Memorial dasınız değil mi tedavi de ?

Embriyo rahimde tek bir noktaya tutunuyor sağda ya da solda batma hissi olabilir bu yüzden ya da hiçbir tarafta da olmayabilir. Plesanta da öyle, sağda solda altta yukarda. Oluştuğu bir yer oluyor, belli bir pozisyonu oluyor.
Kendimizi dinlediğimizde çok fazla şey duyuyoruz ve yorumluyoruz. Biraz daha rahat olmaya çalışın, söylemesi kolay diyebilirsiniz siz yapabildiniz mi diye de sorabilirsiniz:) ama şimdi ikinci hamilelikte her şeyin aslında akışına bırakıldığında daha kolay geçtiğini deneyimliyorum diyeyim.

Evet evet çok haklısın ..
Bi de öyle bişey ki ; üretiyor resmen beyin .
İyi mi ? Tutundu mu ? Kalbi atacak mı ? Kese görünecek mi ? Islaklık geldi , acaba leke mi ? Vesvese kadar kötü bişey yok gerçekten .
Ek olarak benim ayak bileklerim , bacak kaslarım , dizlerim hep ağrı içinde ..
Vitamin mi alsam , napsam şaşırdım iyice .

Vitamin doktora danışmadan ilk 3 ay kullanmak çok uygun değil. Sadece folik asit devam etmek gerekiyor. Calismiyorsaniz uzanın dinlenin, yorgunluk hali, uykusuzluk halı olabilir hamilelikte. Siz uykusuz hissetmeseniz bile kolunuz bacaklarınız uykusu gelmiş gibi agriyabilir:) zaman zaman çok enerjik bazen de bitik hissedeceksiniz hepsi çok normal:) ikinci testiniz de güzel çıktı sanırım değil mi, randevu verdi mi Memorial? Onlar 7+ larda veriyor genelde.
Hamilelik haftası hesaplarken de son adet tarihini baz alin, ona göre hesaplayinca 6+1 ve sonrasında gidebilirsiniz kendi doktorunuza Memorial i beklemeden. Kilo durumunuz nasıl bilmiyorum ama zayifsaniz karından kalp atışı duyulabilir. Ben hep o şekilde duydum.

Sağlık Ocağında bi kan vermeyi düşünüyorum , o verilerle kalp atımı için hekime bi sorsam iyi olucak çünkü sanırsın ayağımın bacağımın üzerinde gecesen beri yük var da sabah alınmış gibi ağrısı oluyor arada .

2. Kan tahlilimde Rabbime şükür güzel çıktı .
1. Beta :338
2. Beta :817
Memorial yeterli dedi . Bende şimdi otomatik olarak kese / kalp telaşı başladı veya aman bişey olur mu ? …
İnsanız işte
Maşallah kiloluyum 67 .
Evet adet başlangıç tarihinizle hesaplanıyor diyor , ama tutmuyor .
Ben 24 Ekim de adet oldum .
10 Kasım da ise transfer.
Onlara göre bugün dahil , ben 4+4
Falat benim hesabıma göre 4+2
Uygulamalara 22 Ekim girince onların dediği gün …
Adet günüm 24 ü girdiğimde benim dediğim çıkıyor . Üstelik bunu birçok programda denedim .
Fakat bir site buldum onun linkini de ekleyim .Oraya verileri girince onların dediği çıkıyor “Blastokist Olarak”
En iyisi hekim kontrolü

Eklentiler

• 47EE758A-235C-4743-A720-9E9F079A2701.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 27
Tüp Bebek Gebelik Hesaplama - HESAPLAMA.NET

Burda direkt tüp bebek hesaplama var

Evet ben Şişli memoria deyim geçen hafta genetik testim çıktı bana ilk başta dediler gerek duyulmaz Pazartesi günü gittim dedi bakarız Süleymaniye kadın doğum hastanesi de yaptırdım temiz çıktı ilk muane gittim de semra kahraman beril Yüksel baktılar çok sıkıntı yok dediler tek sebebi amh değerim düşük 0.99 onun dışında her şey normal kafam karıştı 4 gündür ine kullanıyorum dün muanem vardı gittim her şey iyi dedi sıkıntı yok ama böyle son dakika böyle bir şey söylerlerse ne yapmam lazım kafam karıştı maddi durumumuz çok iyi değil yapan yapmayan yorum yaparsa çok iyi olur rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

Siz bunun sebebini mutlaka öğrenin ..
Neden tavsiye ediyorlar ?
AMH değeri yumurta kalitesini belli etse bile embriyo bambaşka bi çerçeve ..
Bizde PGT yandaşlarız
Bizim mecbur yapılacaktı çünkü kromozom sıkıntımız vardı . Önermediler bile “yapılacak” … -ki bizde olmasını istedik .
Karyotip Analizin ne kadar sorunsuz gözükse de bazı embriyolarda problem olabiliyor .. Gerekli görüyorlarsa vardır bi hikmeti

Maşallah çok güzel ilerliyor tabi ben de ilk hamile kaldım korkuyorumdum kolay değil ama emin ol kafana bir şey takma karnını sev güzel müzikler dinle çok fazla düşünme keseyi kafayı dağıt dünlen inşallah her şey çok güzel olucak benim ilk gebelikti normal yolarla hamile kaldım ama inanki aynı senin gibiydim sonra düşük oldu tabi normal diyorlar ona da rabbim her şeyin hayırlısı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…