Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Doktora bana dediki hamile kalırsın düşük olma ihtimali olmaz gebelik de sıkıntı olmaz o yüzden istiyoruz aynen TGP aynen bakalım ama ilk önce bana dediler size normal tıransfer edilicek şimdi böyle diyor inşallah gerek kalmaz

Siz demi genetik testi yaptırdınız

Aynı sayfa ..
Anlatmak istediğim şey , Blastokist olarak işaretleyince onların dediği çıkıyor , adet tarihli olarak işaretleyince benim …
Yani uymuyor ..
6 tane program indirdim hepsi benim hesabımda .
Ben 5 hafta 2 günlük görünüyorum. Son adet tarihime göre de 5+2 görünüyor. Son adet tarihim 14 ekim, 5 kasım transfer tarihim. Bana 4 Aralık gününe randevu verdiler.

Ben 5 hafta 2 günlük görünüyorum. Son adet tarihime göre de 5+2 görünüyor. Son adet tarihim 14 ekim, 5 kasım transfer tarihim. Bana 4 Aralık gününe randevu verdiler.
Ben randevu istemedim Samsun'da devam edeceğim diyerek ..
10 Aralık'dan sonra gidebilirsiniz dedi .
Bu hesaplama durumunu hemşireye anlattığımda onun da aklı karıştı ..
Uymuyor çünkü bi tezatlık çıkıyor ..
O sitede "Blastokist Transfer Tarihi" girip 5 Kasım'ı seçince sizin de 5+2 çıkıyor .
"Son Adetin Başlangıç Tarihi " ni seçip 14 Ekim girdiğinizde de 5+5 olarak görünüyor ..
Ben sanırım bu konuda en iyi bilgiyi doktordan alırım . Çünkü Hemşire de afalladı ,hatta hesapladı benim dediğim çıktı ,sonra evraka niye böyle not alınmış falan dedi.

Sanırım muayeneye gittiğimizde her şey belli olacak

Kızlar ne güzel pozitiflerle dolmuş topik pozitif haber alan arkadaşlarım hepinizi tek tek gönülden tebrik ediyorum bekleyen arkadaşlarım da bu güzel duyguyu yaşayacaklar gönülden inanıyorum bu topiğin benim için yeri çok ayrı

Merhaba arkadaşlar, dondurulmuş embriyo transfer ücretini bilen var mıdır acaba?
Ayrıca ilaç ne kadar tutuyor? Nasipse planlama yapıyoruz
Merhaba.ben geçen ay transfer oldum 7 bin di.çatlatma iğnesi 110₺,ekstra 380₺ de lutinus fitil ve prednol bir hap daha vardı ona verdim.7 bin+600₺ hesaplayabilirsiniz

Biraz yukardaymış sağ yumurtalık. Tabi muayenenin son günüydü yumurtalarda büyüyünce iyice yukarı çıkmış, birde afedersiniz kabızlık eklenince hiç görünmedi. Yukardan ölçtü mecburen
Anladım benim de sağda kist var görünmüyor bazen sağdaki yumurtalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…