Doktora bana dediki hamile kalırsın düşük olma ihtimali olmaz gebelik de sıkıntı olmaz o yüzden istiyoruz aynen TGPSiz bunun sebebini mutlaka öğrenin ..
Neden tavsiye ediyorlar ?
AMH değeri yumurta kalitesini belli etse bile embriyo bambaşka bi çerçeve ..
Bizde PGT yandaşlarız
Bizim mecbur yapılacaktı çünkü kromozom sıkıntımız vardı . Önermediler bile “yapılacak” … -ki bizde olmasını istedik .
Karyotip Analizin ne kadar sorunsuz gözükse de bazı embriyolarda problem olabiliyor .. Gerekli görüyorlarsa vardır bi hikmeti
Siz demi genetik testi yaptırdınızMerhabalar ,
Ben bi mesajınızı okumuştum ;
“Doktor genetik test istiyor” diye …
Yani genellikle bir sorun olgusunda bu işlemi yapmak için bilgilendirme yapar doktorlar ama pek anlam veremedim . Neden sizden PGT isteniyor ?
Memorial dasınız değil mi tedavi de ?
Ben 5 hafta 2 günlük görünüyorum. Son adet tarihime göre de 5+2 görünüyor. Son adet tarihim 14 ekim, 5 kasım transfer tarihim. Bana 4 Aralık gününe randevu verdiler.Aynı sayfa ..
Anlatmak istediğim şey , Blastokist olarak işaretleyince onların dediği çıkıyor , adet tarihli olarak işaretleyince benim …
Yani uymuyor ..
6 tane program indirdim hepsi benim hesabımda .
Ben randevu istemedim Samsun'da devam edeceğim diyerek ..Ben 5 hafta 2 günlük görünüyorum. Son adet tarihime göre de 5+2 görünüyor. Son adet tarihim 14 ekim, 5 kasım transfer tarihim. Bana 4 Aralık gününe randevu verdiler.
Sanırım muayeneye gittiğimizde her şey belli olacakBen randevu istemedim Samsun'da devam edeceğim diyerek ..
10 Aralık'dan sonra gidebilirsiniz dedi .
Bu hesaplama durumunu hemşireye anlattığımda onun da aklı karıştı ..
Uymuyor çünkü bi tezatlık çıkıyor ..
O sitede "Blastokist Transfer Tarihi" girip 5 Kasım'ı seçince sizin de 5+2 çıkıyor .
"Son Adetin Başlangıç Tarihi " ni seçip 14 Ekim girdiğinizde de 5+5 olarak görünüyor ..
Ben sanırım bu konuda en iyi bilgiyi doktordan alırım . Çünkü Hemşire de afalladı ,hatta hesapladı benim dediğim çıktı ,sonra evraka niye böyle not alınmış falan dedi.
benim hiç olmadı ama olması doğal ..Kızlar selam, opu’dan uyanınca ağrınız oldu mu hap ilaç bişey aldınız mı?
Benim çok oldu. Ama ilaç veriyorlarKızlar selam, opu’dan uyanınca ağrınız oldu mu hap ilaç bişey aldınız mı?
Ben tüm gün yollarda olacam inşaAllah ağrısız olur ya. Sağ yumurtalığı görmekte hep zorlanıyolar korkuyorum. Son muayenede mahvoldum üstten ultrasonla ölçüm yaptılar alttan göremedilerBenim çok oldu. Ama ilaç veriyorlar
Neden göremiyorlar yumurtalığı kist falan mı varBen tüm gün yollarda olacam inşaAllah ağrısız olur ya. Sağ yumurtalığı görmekte hep zorlanıyolar korkuyorum. Son muayenede mahvoldum üstten ultrasonla ölçüm yaptılar alttan göremediler
Biraz yukardaymış sağ yumurtalık. Tabi muayenenin son günüydü yumurtalarda büyüyünce iyice yukarı çıkmış, birde afedersiniz kabızlık eklenince hiç görünmedi. Yukardan ölçtü mecburenNeden göremiyorlar yumurtalığı kist falan mı var
Merhaba.ben geçen ay transfer oldum 7 bin di.çatlatma iğnesi 110₺,ekstra 380₺ de lutinus fitil ve prednol bir hap daha vardı ona verdim.7 bin+600₺ hesaplayabilirsinizMerhaba arkadaşlar, dondurulmuş embriyo transfer ücretini bilen var mıdır acaba?
Ayrıca ilaç ne kadar tutuyor? Nasipse planlama yapıyoruz
Anladım benim de sağda kist var görünmüyor bazen sağdaki yumurtalarBiraz yukardaymış sağ yumurtalık. Tabi muayenenin son günüydü yumurtalarda büyüyünce iyice yukarı çıkmış, birde afedersiniz kabızlık eklenince hiç görünmedi. Yukardan ölçtü mecburen
Sen hangi aşamadasınAnladım benim de sağda kist var görünmüyor bazen sağdaki yumurtalar
Ben transfer olcam inşallah bu aySen hangi aşamadasın
İnşaAllah Allahım güzel haberlerini almak nasip etsinBen transfer olcam inşallah bu ay
Amiiin çok sağolunİnşaAllah Allahım güzel haberlerini almak nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?