Canim hayirli olsun transferin ins sımsıkı tutunur sanaKızlar bugün transferim olacak.dualarınızı bekliyorum.Transfer öncesi öneri olan var mı?
Embriyoların Yerini çok sever inşallahKızlar bugün transferim olacak.dualarınızı bekliyorum.Transfer öncesi öneri olan var mı?
Gayet iyi. İnşallah hepsi güzel embriyolar olur.Selam canım kızlar, opu’dan çıktım biraz önce. Maalesef sağ tarafta ağrı biraz şiddetli. Kahvaltı verdiler şimdi. 11 yumurta toplandı nasıl sizce?
İnşaAllah canım bende merakla bekliyorum sonucu aminGayet iyi. İnşallah hepsi güzel embriyolar olur.
Genelde 10 nun üzerine yumurta toplanınca ağrı oluşuyormuş
Hayırlı olsun herşey güzel olur İnşaAllahKızlar bugün transferim olacak.dualarınızı bekliyorum.Transfer öncesi öneri olan var mı?
Benim de 11 yumurta olmuştu hepsi olgundu.10 tanesi döllendi.4 tane 5.gün embriyosu oldu.bir tanesi oğlum oldu.bir tanesine hamileyim.2 tanesi donmuş bekliyorSelam canım kızlar, opu’dan çıktım biraz önce. Maalesef sağ tarafta ağrı biraz şiddetli. Kahvaltı verdiler şimdi. 11 yumurta toplandı nasıl sizce?
İnşaallah sımsıkı tutunsun annesıne benımde yarın transferım rabbım yardımcımız olsun heycanlıyımKızlar bugün transferim olacak.dualarınızı bekliyorum.Transfer öncesi öneri olan var mı?
Ayy inşaAllah canım ağzından bal damladıBenim de 11 yumurta olmuştu hepsi olgundu.10 tanesi döllendi.4 tane 5.gün embriyosu oldu.bir tanesi oğlum oldu.bir tanesine hamileyim.2 tanesi donmuş bekliyorİnşallah sizinde en az 4-5 tane 5.gün embriyosu olacaktır.güzel haberlerinizi bekliyoruz
Yeryem süresi oku yada dinle hakın hayırlısı olsun inşallah güzel haberlerini alırızKızlar bugün transferim olacak.dualarınızı bekliyorum.Transfer öncesi öneri olan var mı?
Sımsıkı tutunsun inşallahKızlar bugün transferim olacak.dualarınızı bekliyorum.Transfer öncesi öneri olan var mı?
Gayet iyi bence inşallah hepsi kaliteli embriyo olur. Benim de ağrım vardı opudan sonra ama geçmişti bikaç saat içinde inşallah sizin de geçerSelam canım kızlar, opu’dan çıktım biraz önce. Maalesef sağ tarafta ağrı biraz şiddetli. Kahvaltı verdiler şimdi. 11 yumurta toplandı nasıl sizce?
İnşaAllah canım yarına kadar güzelce dinlenicemGayet iyi bence inşallah hepsi kaliteli embriyo olur. Benim de ağrım vardı opudan sonra ama geçmişti bikaç saat içinde inşallah sizin de geçer
Heyecanlı 5 gün sizi bekliyor. Hep güzel haberler alın inşallah.İnşaAllah canım yarına kadar güzelce dinlenicem
Kızlar bugün transferim olacak.dualarınızı bekliyorum.Transfer öncesi öneri olan var mı?
Selam canım kızlar, opu’dan çıktım biraz önce. Maalesef sağ tarafta ağrı biraz şiddetli. Kahvaltı verdiler şimdi. 11 yumurta toplandı nasıl sizce?
Ayy hayırlı olsun çok sevindim, çok emek verdin allah gönlüne göre verdiCanım Hanımlar ....
Sabah 07:30 sularında kan verdim .
Tek embriyo transferi PGT'li veeeeeeeee sonuç 338,3
Hemşire hattına yolladım bakalım geri dönüş yapacaklarmış..
Rabbime hamdolsun , çok şükür ki Rabbim dualarımızı kabul etti ...
İnanıyorum ki bu yolda kim varsa , Allah'ım tez zamanda mucizesini nasip eylesin ..
İnanın sadece kendi adıma değil , bilip bilmediğim,duyup görmediğim her birinizin adına dua ediyorum ...
İşte Mübarek Cuma
Canım çok sağol ,peşinden geliyoruz teker teker inşAllahAyy hayırlı olsun çok sevindim, çok emek verdin allah gönlüne göre verdi
Hayırlısıyla doğsunlar inşallah. Beni de etiketlemişsin yeni gördüm ben 15 haftalık oldum ikili testim temiz çıktı bi de bebek erkek dedi doktorCanım çok sağol ,peşinden geliyoruz teker teker inşAllah
Oooo paşa annesisin deseneHayırlısıyla doğsunlar inşallah. Beni de etiketlemişsin yeni gördüm ben 15 haftalık oldum ikili testim temiz çıktı bi de bebek erkek dedi doktor
Sağol canım ben hep kız hissetmiştim minik bi şok yaşadım ama olsun sonuçta benim bebeğim dedim ne farkederOooo paşa annesisin desene
Çok sevindim ,inşAllah hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin Mevlam ..
Kan sulandırıcıyla ilgili kullanımın var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?