Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Selam canım kızlar, opu’dan çıktım biraz önce. Maalesef sağ tarafta ağrı biraz şiddetli. Kahvaltı verdiler şimdi. 11 yumurta toplandı nasıl sizce?
Gayet iyi. İnşallah hepsi güzel embriyolar olur.

Genelde 10 nun üzerine yumurta toplanınca ağrı oluşuyormuş

Selam canım kızlar, opu’dan çıktım biraz önce. Maalesef sağ tarafta ağrı biraz şiddetli. Kahvaltı verdiler şimdi. 11 yumurta toplandı nasıl sizce?
Benim de 11 yumurta olmuştu hepsi olgundu.10 tanesi döllendi.4 tane 5.gün embriyosu oldu.bir tanesi oğlum oldu.bir tanesine hamileyim.2 tanesi donmuş bekliyor İnşallah sizinde en az 4-5 tane 5.gün embriyosu olacaktır.güzel haberlerinizi bekliyoruz

Ayy inşaAllah canım ağzından bal damladı sizde sağlıkla kavuşun İnşaAllah

Gayet iyi bence inşallah hepsi kaliteli embriyo olur. Benim de ağrım vardı opudan sonra ama geçmişti bikaç saat içinde inşallah sizin de geçer

Kızlar bugün transferim olacak.dualarınızı bekliyorum.Transfer öncesi öneri olan var mı?

Canım ...
Hadi inşAllah ,bebeğine kavuşursun .
Hayırlısıyla ,kolaylıkla sana sıkıca tutunsun ...

Transferin saat kaçta bilmiyorum ama çok su içmeni tavsiye etmem.Ben hastaneye girdiğimde tuvaletım vardı ve saat 5 ''de olacaktı transferim , biraz boşaltayım,içerim dedim . Meğer Yücel Hoca'nın da boşluğu varmış ..
Aceleyle ben 1,5 lt 'den fazla içtim yine de sıkışmadım ,gerçi karın ultras kontol ediliyor ,sıkışıklık durumuna göre ..
Halbuki otelden çıkarken yarım lt su içmemişimdir ..

Duanı et , dilerim inşAllah Rabbim emanetini teslim eder ..

11 yumurta gayet iyi ..
Sağ tarafının problemli olmasına rağmen ..
Hiç kendini kasma , Allah'ın izniyle güzel haberler alırsın ..
Bol sıvı tüketmeni ayriyetten protein ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim .
Başlasın bakalım hergünün heyecanı

Ayy hayırlı olsun çok sevindim, çok emek verdin allah gönlüne göre verdi

Hayırlısıyla doğsunlar inşallah. Beni de etiketlemişsin yeni gördüm ben 15 haftalık oldum ikili testim temiz çıktı bi de bebek erkek dedi doktor
Oooo paşa annesisin desene
Çok sevindim ,inşAllah hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin Mevlam ..
Kan sulandırıcıyla ilgili kullanımın var mı ?

Oooo paşa annesisin desene
Çok sevindim ,inşAllah hayırlısıyla evladına kavuşmayı nasip etsin Mevlam ..
Kan sulandırıcıyla ilgili kullanımın var mı ?
Sağol canım ben hep kız hissetmiştim minik bi şok yaşadım ama olsun sonuçta benim bebeğim dedim ne farkeder kan sulandırıcı hiç kullanmadım herhangi bir test yaptırmamıştım biraz risk aldım ama allahtan bişey olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…