Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Zaten bu hamişler kapıyı niyeyse önce kızdan açıyor
Erkek duyunca da gol yiyor
Sağlıkla gelsin de ,hayırlı bi evlat olarak nasip etsin Allah ..

Kan pıhtılaşmasıyla ilgili soruların , tereddütlerini hatırladım da ondan sormak istedim , yine de her hamile kadının mutlaka bi Perinatolojiye danışması gerek . Herşey o kadar kimyasallaştı ki ,resmen genlerle oynandı , şu devirde o kadar tüp bebek merkezi , o kadar öngörüş var ki insanı bu bile rahatsız ediyor .

Evet biraz korkmuştum. Perinatolojiye niye gitmeliyim var mı başka riskler açıkçası çok araştırmadım ben çokmyersiz korkuya kapılabiliyorum ondan.

Evet biraz korkmuştum. Perinatolojiye niye gitmeliyim var mı başka riskler açıkçası çok araştırmadım ben çokmyersiz korkuya kapılabiliyorum ondan.
Korkuya kapılma ,stres yapma hiçbir zaman bunun için ..
Ben şu görüşteyim ;
Her ne kadar sağlıklı şekilde haftalar kovalansa da , hiçbir problemin olmadığını Kadın Doğum Uzmanın söylese de Perinatoloji ek bir uzmanlık isteyip +3 yıl daha üzerinde çalışılmış bir dal .
Yaşadığım şehirde Kadın Doğum Hastanesinde Perinatoloji yok .. Var da yok , sıra yok çünkü ,liste bir türlü randevu için açılmıyor.
Instadan da takip ettiğim "Uğur Turhan" var ..
Öyle güzel cümlelerde Perinatoloji'nin öneminden bahsediyor ki , gebelik hazılığı için giden bile var ...
Belirli haftalarda görünmeni tavsiye ederim , bu sadece sıkıntı mı var anlamına gelmez ,ama birçok kadının bunu bilmesi , bilinçli olması lazım ..
Herşey o evlat için .

Araştıracağım çok teşekkür ederim

Amin inşallah ben daha önce beril hanıma muayne hıç olmadım benim dr gonul hanımdı yarın ızınlıymış transferımı beril hanım yapıcak artık nasıpte varsa tutar bebışlerımız

Amin inşallah ben daha önce beril hanıma muayne hıç olmadım benim dr gonul hanımdı yarın ızınlıymış transferımı beril hanım yapıcak artık nasıpte varsa tutar bebışlerımız
Beklenen gün geldi yani rabbim gönlündekini nasip etsin inşallah.Benim de doktorum gönül hanım ama transferimi Beril hanım yaptı ben çok sevdim kendisini.bende kısmet olursa yarın kalp atışı için gideceğim gönül hanım izinli olunca Beril hanım bakacak

Çok şükür geldi kalp atışını memorial ücretlimi yapıyor

İnşallah tutar kaç gün ine kulandınız uzun sürüyormu merak ettim yarın bende gidicem bakıcak büyüme varmı diye

Maşallah bana da dua edin sizin taze tıransfermi yok sa donmuşmu

Selamlar arkadaşlar bu akşam 5.40 gibi transferimi oldun gönül hanım yaptı bu 3. Transferimdi natürel transfer di birsey sormak istiyorum ilk kez bu transferim de biraz zorlandık biraz canım yandı ne oldu ben de anlamadım ultrasonla görüntü almakta biraz zorlandilar transfer sonrası biraz kanamam oldu böyle olan var mi aranız da

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşAllah..
Rabbim güzel haberleri almayı nasip etsin.

Şahsen ben transfer gününde idrarı önden boşalttığım için sonradan ne kadar içsem de pek onlara cazip gelmemişti , hemşire o katater koyulurken fena bastırdı karnıma , “görüntü için , ksr bakma falan” demişti…
Acaba su içme oranınızı mı az tuttunuz , ondan mı kaynaklandı ki ?
Herhangi bi yorum yaptı mı hoca ?
-ki Gönül Hocayı da OPU’dan biliyorum , bayağı eli teknik geliştirmiş bi hoca ama

Siz sakın bu durumu kötüye yormayın, mutlaka oluşabilecek bir durum sonucudur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…