Merhaba canim bende 4 kasimda transfer olmustum bende seninle ayni durumdayim pembemsi goruyorum arada cok korkmustum hemsirelerle konustim korkulacak bisi gorunmuyo ama ignelerini hergun yap dediler rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin saglikla alalim kucaklarmiza insMerhaba herkese , ben 3 kasımda transferimi oldum şimdilik 5 haftalık oldum keseyi de gördük şükür burdaki herkese nasp etsin Allah inşallahh dua ediyprum , ara ara açık kahve akıntı veya baZen de pembe akıntı geliyo acaba bu durumu yaşayanlar var mı bu dönemlerinde veya sonrasında normal mi ? Doktorum da baktı yok bişey dedi ama tedirginim biraz
Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah genetiğe baktırdınız acabaMerhaba herkese , ben 3 kasımda transferimi oldum şimdilik 5 haftalık oldum keseyi de gördük şükür burdaki herkese nasp etsin Allah inşallahh dua ediyprum , ara ara açık kahve akıntı veya baZen de pembe akıntı geliyo acaba bu durumu yaşayanlar var mı bu dönemlerinde veya sonrasında normal mi ? Doktorum da baktı yok bişey dedi ama tedirginim biraz
Evt pgt ye 2 embriyo gittiMaşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah genetiğe baktırdınız acaba
İnşallahh hayırlısıysa Allah yardımcımız olsun , isteyen herkeseeMerhaba canim bende 4 kasimda transfer olmustum bende seninle ayni durumdayim pembemsi goruyorum arada cok korkmustum hemsirelerle konustim korkulacak bisi gorunmuyo ama ignelerini hergun yap dediler rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin saglikla alalim kucaklarmiza ins
Yok canım idrara gayet sıkışıklığım var di hatta bir bardak bosalttirdilar gönül hoca sikisiklik mi fazla dedi hemşire yok kontrol ettim boşalttık biraz mesaneyi dedi gönül hocanın tecrübeli olduğunu biliyorum semra hoca o yüzden benim takibimi onun yapmasını istedi başka bir doktordaydim normalde biraz böyle kolay görünen ama problemli bir vakayim ne zaman ne olacağı belli olmuyor işte hatta bi ara hocanın muayeneleri bitti mi diye sordu yok dediler cagiracaklardi herhalde de sonra ki denemede çok şükür oldu transferimiz.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşAllah..
Rabbim güzel haberleri almayı nasip etsin.
Şahsen ben transfer gününde idrarı önden boşalttığım için sonradan ne kadar içsem de pek onlara cazip gelmemişti , hemşire o katater koyulurken fena bastırdı karnıma , “görüntü için , ksr bakma falan” demişti…
Acaba su içme oranınızı mı az tuttunuz , ondan mı kaynaklandı ki ?
Herhangi bi yorum yaptı mı hoca ?
-ki Gönül Hocayı da OPU’dan biliyorum , bayağı eli teknik geliştirmiş bi hoca ama
Siz sakın bu durumu kötüye yormayın, mutlaka oluşabilecek bir durum sonucudur .
Merhaba canım.Rabbım hayırlı eylesın.inşallah sonuna kadar çok güzel ilerlesın gebeliğin.Bende 5+5 te yaşadım boyle bı durumu .Hastaneyle gorsutum ıgnemı hergun vurmamı soyeldıler.Bir kaç gün devam etti sonra kesıldı.Bende korktum acıkcası doktor kesenın etrafında kan gormeyınce korkmayın dedı.Gebelıkte bı çok hastada boyle olabılıyomus.Sizde hastaneyı bılglendırın bence.Onlar gerekenı sıze söyleyecektır.Merhaba herkese , ben 3 kasımda transferimi oldum şimdilik 5 haftalık oldum keseyi de gördük şükür burdaki herkese nasp etsin Allah inşallahh dua ediyprum , ara ara açık kahve akıntı veya baZen de pembe akıntı geliyo acaba bu durumu yaşayanlar var mı bu dönemlerinde veya sonrasında normal mi ? Doktorum da baktı yok bişey dedi ama tedirginim biraz
Sıkı sıkı tutunsununlar inşallah sanaArkadaslar bebeklerımı aldım çok şükür eve dönuyorum 4 aralık test tarıhım dua beklerım
Amin aminSıkı sıkı tutunsununlar inşallah sana
Çok teşekkürler ben de doktorumla konuştum tedirgin olunca baktık kese etrafı da çok iyi dedi ben de biraz rahatladımMerhaba canım.Rabbım hayırlı eylesın.inşallah sonuna kadar çok güzel ilerlesın gebeliğin.Bende 5+5 te yaşadım boyle bı durumu .Hastaneyle gorsutum ıgnemı hergun vurmamı soyeldıler.Bir kaç gün devam etti sonra kesıldı.Bende korktum acıkcası doktor kesenın etrafında kan gormeyınce korkmayın dedı.Gebelıkte bı çok hastada boyle olabılıyomus.Sizde hastaneyı bılglendırın bence.Onlar gerekenı sıze söyleyecektır.
Ayy hadi güzel haberlerle inşallahhhArkadaslar bebeklerımı aldım çok şükür eve dönuyorum 4 aralık test tarıhım dua beklerım
Sagol amin cnmAyy hadi güzel haberlerle inşallahhh
Canım senim kaçı gün embriyosuAmin amin
5.gun cnmCanım senim kaçı gün embriyosu
Geçmiş olsun canım benim benim sol tarafta tüpüm biraz yukarda o yüzden ağrılarım var benim salı günü yumurta toplama olucak korkuyorum kaç tane yumurta toplandıKızlar çarşamba opu işlemi olmuştum ya hani. Benim çok ağrım oldu. Hemen taburcu etmediler neredeyse akşamüstüne kadar hastanede tuttular. Ağrı kesici hap, ağrı kesici iğne yapıldı. En son Aysu hoca geldi ultrasonla üstten baktı herşey yolunda dedi. İlk o gün kanama vardı normal olarak. Bugün üçüncü gün hala aynı kanda geldi tekrardan. Sizinde aynımı oldu? Antibiyotik kullanıyorum iki tane. Ne zaman geçer sizce bu durum? Özellikle sağ tarafta ağrı. Sağ yumurtalık biraz yukarda. Hemşire opu sırasında biraz bastırdık dedi. Oturup kalkarken afedersiniz birde idrarda zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?