Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Merhaba herkese , ben 3 kasımda transferimi oldum şimdilik 5 haftalık oldum keseyi de gördük şükür burdaki herkese nasp etsin Allah inşallahh dua ediyprum , ara ara açık kahve akıntı veya baZen de pembe akıntı geliyo acaba bu durumu yaşayanlar var mı bu dönemlerinde veya sonrasında normal mi ? Doktorum da baktı yok bişey dedi ama tedirginim biraz

Merhaba canim bende 4 kasimda transfer olmustum bende seninle ayni durumdayim pembemsi goruyorum arada cok korkmustum hemsirelerle konustim korkulacak bisi gorunmuyo ama ignelerini hergun yap dediler rabbim kimsenin emegini bosa cikarmasin saglikla alalim kucaklarmiza ins

Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah genetiğe baktırdınız acaba

İnşallahh hayırlısıysa Allah yardımcımız olsun , isteyen herkesee

Yok canım idrara gayet sıkışıklığım var di hatta bir bardak bosalttirdilar gönül hoca sikisiklik mi fazla dedi hemşire yok kontrol ettim boşalttık biraz mesaneyi dedi gönül hocanın tecrübeli olduğunu biliyorum semra hoca o yüzden benim takibimi onun yapmasını istedi başka bir doktordaydim normalde biraz böyle kolay görünen ama problemli bir vakayim ne zaman ne olacağı belli olmuyor işte hatta bi ara hocanın muayeneleri bitti mi diye sordu yok dediler cagiracaklardi herhalde de sonra ki denemede çok şükür oldu transferimiz.

Mrb arkadaşlar 7 gündür ine kullanıyorum yumurtaların boyutları sağda 15 16 10 ml var doktora iyi gidiyor dedi benim sol tüpüm yukarda o da 1 tane yumurta var oda 11 dedi Pazartesi günü toplama işlemi yapıcam sizce nasıl Pazartesi günene kadar biraz daha büyüceklermiş

Merhaba canım.Rabbım hayırlı eylesın.inşallah sonuna kadar çok güzel ilerlesın gebeliğin.Bende 5+5 te yaşadım boyle bı durumu .Hastaneyle gorsutum ıgnemı hergun vurmamı soyeldıler.Bir kaç gün devam etti sonra kesıldı.Bende korktum acıkcası doktor kesenın etrafında kan gormeyınce korkmayın dedı.Gebelıkte bı çok hastada boyle olabılıyomus.Sizde hastaneyı bılglendırın bence.Onlar gerekenı sıze söyleyecektır.

Çok teşekkürler ben de doktorumla konuştum tedirgin olunca baktık kese etrafı da çok iyi dedi ben de biraz rahatladım

Kızlar çarşamba opu işlemi olmuştum ya hani. Benim çok ağrım oldu. Hemen taburcu etmediler neredeyse akşamüstüne kadar hastanede tuttular. Ağrı kesici hap, ağrı kesici iğne yapıldı. En son Aysu hoca geldi ultrasonla üstten baktı herşey yolunda dedi. İlk o gün kanama vardı normal olarak. Bugün üçüncü gün hala aynı kanda geldi tekrardan. Sizinde aynımı oldu? Antibiyotik kullanıyorum iki tane. Ne zaman geçer sizce bu durum? Özellikle sağ tarafta ağrı. Sağ yumurtalık biraz yukarda. Hemşire opu sırasında biraz bastırdık dedi. Oturup kalkarken afedersiniz birde idrarda zorlanıyorum

Geçmiş olsun canım benim benim sol tarafta tüpüm biraz yukarda o yüzden ağrılarım var benim salı günü yumurta toplama olucak korkuyorum kaç tane yumurta toplandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…