İnşallah normaldir dikkat et kendine dinlen kalma fazla iyileşene kadar rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahKızlar çarşamba opu işlemi olmuştum ya hani. Benim çok ağrım oldu. Hemen taburcu etmediler neredeyse akşamüstüne kadar hastanede tuttular. Ağrı kesici hap, ağrı kesici iğne yapıldı. En son Aysu hoca geldi ultrasonla üstten baktı herşey yolunda dedi. İlk o gün kanama vardı normal olarak. Bugün üçüncü gün hala aynı kanda geldi tekrardan. Sizinde aynımı oldu? Antibiyotik kullanıyorum iki tane. Ne zaman geçer sizce bu durum? Özellikle sağ tarafta ağrı. Sağ yumurtalık biraz yukarda. Hemşire opu sırasında biraz bastırdık dedi. Oturup kalkarken afedersiniz birde idrarda zorlanıyorum
Kabız olmamaya kesinlikle çok dikkat et. 11 tane toplandı. İnşaAllah seninki kolay geçer. Bazıları hiç bişey hissetmiyo maşaAllah. Birde yanına ped alGeçmiş olsun canım benim benim sol tarafta tüpüm biraz yukarda o yüzden ağrılarım var benim salı günü yumurta toplama olucak korkuyorum kaç tane yumurta toplandı
Amin canım Allah razı olsunİnşallah normaldir dikkat et kendine dinlen kalma fazla iyileşene kadar rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Onun içinde ne yapal bilirim zaten normal de kabızlık sıkıntım var komposto yapıcam içicem inşallah olmam benim takipimi beril Yüksel yapıyor canım sende sıkıntı ne neden normal hamile kalamadınKabız olmamaya kesinlikle çok dikkat et. 11 tane toplandı. İnşaAllah seninki kolay geçer. Bazıları hiç bişey hissetmiyo maşaAllah. Birde yanına ped alsenin toplamanı kim yapacak dediler mi:)
Senin tıransfer ne zaman canımAmin canım Allah razı olsun
Onun içinde ne yapal bilirim zaten normal de kabızlık sıkıntım var komposto yapıcam içicem inşallah olmam benim takipimi beril Yüksel yapıyor canım sende sıkıntı ne neden normal hamile kalamadın
Benimkini Melih bey yaptı.Onun içinde ne yapal bilirim zaten normal de kabızlık sıkıntım var komposto yapıcam içicem inşallah olmam benim takipimi beril Yüksel yapıyor canım sende sıkıntı ne neden normal hamile kalamadın
Benim henüz belli değil. Rahim kalın dedi doktor biyopsi aldır sebebini öğren dedi. Yani bu adet geçince biyopsi yapılırsa öbür adete olur transfer. Tabi yumurtalar ne durumda henüz söylemediler yarın tekrar sorcamSenin tıransfer ne zaman canım
Ben de öyleydim 4 yıldır bana hiç bir sıkıntı yok dediler sonra doktora gittim aşılama düşündük doktor amh değerime baktı şaşırdı yani o kadar doktora gittim 4 yıldır şimdi öğrendim yumurta rezervim düşük o yüzden bi tüpüm üste onun yanındaki yumurta gelişimi diyerine göre yavaş ben de artık zeytin yağı yiyicem sabahları tşk ederimBenimkini Melih bey yaptı.
Sebepsiz infertilite dendi bi sıkıntımız yok görünürde
Zeytinyağı iç sabahları. Benim biraz kabızlık vardı ve yumurtalarda büyüyünce iyice yukarı çıkmış sağ yumurtalık son muayenede alttan ölçemediler. Baya canım yandı o yüzden kabız olmamakta büyük fayda var
Hayırlısı olsun inşallah hakkında bana ilk başta dediler genetik testi yapalım dedi doktor ama sonra yumurta sayısı azalınca yapmayalım dedi 3 gün embriyosu tıransfer yapalım dedi belki o güne kadar kalırlar dedi bakalım ne olucakBenim henüz belli değil. Rahim kalın dedi doktor biyopsi aldır sebebini öğren dedi. Yani bu adet geçince biyopsi yapılırsa öbür adete olur transfer. Tabi yumurtalar ne durumda henüz söylemediler yarın tekrar sorcam
Bende bi çok doktora gittim önemli bişey diyen adını koyan yok İnşaAllah hakkımızda hayırlısı olsunBen de öyleydim 4 yıldır bana hiç bir sıkıntı yok dediler sonra doktora gittim aşılama düşündük doktor amh değerime baktı şaşırdı yani o kadar doktora gittim 4 yıldır şimdi öğrendim yumurta rezervim düşük o yüzden bi tüpüm üste onun yanındaki yumurta gelişimi diyerine göre yavaş ben de artık zeytin yağı yiyicem sabahları tşk ederim
Ben sonuçlar güzel gelirse pgt yaptırcam İnşaAllah, merakla sürecimi bekliyorumHayırlısı olsun inşallah hakkında bana ilk başta dediler genetik testi yapalım dedi doktor ama sonra yumurta sayısı azalınca yapmayalım dedi 3 gün embriyosu tıransfer yapalım dedi belki o güne kadar kalırlar dedi bakalım ne olucak
Benim de rahim tamam gebeliğe hazır dedi her şey iyi gidiyor sadece sol tüp de yumurta azalması var ve yumurta yavaş büyüyor bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBenim henüz belli değil. Rahim kalın dedi doktor biyopsi aldır sebebini öğren dedi. Yani bu adet geçince biyopsi yapılırsa öbür adete olur transfer. Tabi yumurtalar ne durumda henüz söylemediler yarın tekrar sorcam
Kaç yaşındasın canımBen sonuçlar güzel gelirse pgt yaptırcam İnşaAllah, merakla sürecimi bekliyorum
26 yaşındayım29 yaşındayım
Sen
Bende cuma günü opu oldum..gönül hoca yaptı islemimi.inanilmaz ağrıyla kıvranıp durdum,gözlerimi açar açmaz hissettiğim yoğun bir ağrı vardı..ayrica mide bulantısı ile birlikte istifra ettim..Aysu hoca da gönül hoca da baktılar hem üstten hem alttan..hiç bir sikinti yok dediler.. serum ağrı kesici derken 4 e doğru çıktım hastaneden.Kızlar çarşamba opu işlemi olmuştum ya hani. Benim çok ağrım oldu. Hemen taburcu etmediler neredeyse akşamüstüne kadar hastanede tuttular. Ağrı kesici hap, ağrı kesici iğne yapıldı. En son Aysu hoca geldi ultrasonla üstten baktı herşey yolunda dedi. İlk o gün kanama vardı normal olarak. Bugün üçüncü gün hala aynı kanda geldi tekrardan. Sizinde aynımı oldu? Antibiyotik kullanıyorum iki tane. Ne zaman geçer sizce bu durum? Özellikle sağ tarafta ağrı. Sağ yumurtalık biraz yukarda. Hemşire opu sırasında biraz bastırdık dedi. Oturup kalkarken afedersiniz birde idrarda zorlanıyorum
Olmaz hiç meraklanma. Benim bu hamilelik nasıl başladı nasıl bitecek hiç haberim yok. İkinci olunca böyle oluyor. 2 adet mi embriyo koydular?Arkadaslar ben hıc yatıp dınlenemıyoruminşaallah bir sıkıntı olmaz
Canım Kaderdaş …Bende cuma günü opu oldum..gönül hoca yaptı islemimi.inanilmaz ağrıyla kıvranıp durdum,gözlerimi açar açmaz hissettiğim yoğun bir ağrı vardı..ayrica mide bulantısı ile birlikte istifra ettim..Aysu hoca da gönül hoca da baktılar hem üstten hem alttan..hiç bir sikinti yok dediler.. serum ağrı kesici derken 4 e doğru çıktım hastaneden.
Suan da çok rahat olamasam da çok şükür fena sayılmam. Çok afedersiniz kabızlık sıkıntım var mevcutta..kayısı yedim üstüne su içtim ama henuz durum düzelmedi.. bakalım bebeklerimiz iyi olsun da biz duzeliriz öyle yada boyle ..
Canım Kaderdaş …
Şu mesajın pek hoşnutluk içermese de inan çok sevindim …
Çoğu zaman aklıma geliyorsun , sürece başlamana çooook sevindim . İnşAllah güzel haberlerini alırız .
Umarım kısa süreli bi durumdur , ki bu ara OPU işlemleri sancılı olmaya başladı oluduğum kadarıyla …
Töngel bulabilirsen al , ben 2 avuçtan fazla yiyor ve su ile tükettim , bildiğin ishal olmuş gibiydim . Hatta çok tereddütlüydüm acaba kabız yapar mı diye ama şükrolsun …
Kaç yumurta alındı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?