Yücel Hoca’da olmana sevindim …
Sende hep aklimdasin
Eşim yine yurtdisina çıkacak diye bu ay yapalim dedik.. artık zaman aleyhimize işliyor biz kadınlarda..toplam 8 yumurta toplandi..hatta tedaviye başlarken 4 yada 5 görünüyor diye yola çıktık.. önemli olan kalitesi dedik devam ettik..çünkü asenkrondan dolayı 2 ay muayne olduk ama baslayamadik..hatta beril hoca bize bant verdi baskilayici ,ama kullanmadik, içimizden gelmedi kullanmak..tüm muaynelerimi Yücel Hoca yaptı.. Yücel Hoca size baskilama iyi gelmiyor tarzı birsey söyledi.. herkeste aynı olmuyor tabi..bakalım önce Allah a sonra ekibe ve sizlerin duasına çok güveniyoruz..
Bu arada bu tup bebek tedavimi hiç kimseye(aile dahil) söylemedim,kulüp haric
Evet cnm ıkı tane embrıyo transferı oldum ama kızlardan fırsat bulup dınlenemıyorum fazlaOlmaz hiç meraklanma. Benim bu hamilelik nasıl başladı nasıl bitecek hiç haberim yok. İkinci olunca böyle oluyor. 2 adet mi embriyo koydular?
1 haftayı geçti hala düzelmediniz öylemi ? Birde nasıl bi ağrı sizdeki? Zeytin yağı çok iyi çözüm gerçekten öyle içemezseniz bi dilim ekmeği iyice içerisine banıpta yiyin. Ben limon sumak baharatlayıp öyle yiyorum her sabah. Benimde kabızlık son muayenede vardı gönül hoca kesinlikle opuya kadar bu sorunu gider dedi duphalac falan içmiştim orada oteldeydim çünkü. Ama hiç önermem zaten gaz sorunu oluyo onu içince daha beter oluyo sorundanda kurtardığı yok. Kaç yumurta toplanmıştı sizden? Birde aradılar mı durum belirtmek için? Çok geçmiş olsunBende cuma günü opu oldum..gönül hoca yaptı islemimi.inanilmaz ağrıyla kıvranıp durdum,gözlerimi açar açmaz hissettiğim yoğun bir ağrı vardı..ayrica mide bulantısı ile birlikte istifra ettim..Aysu hoca da gönül hoca da baktılar hem üstten hem alttan..hiç bir sikinti yok dediler.. serum ağrı kesici derken 4 e doğru çıktım hastaneden.
Suan da çok rahat olamasam da çok şükür fena sayılmam. Çok afedersiniz kabızlık sıkıntım var mevcutta..kayısı yedim üstüne su içtim ama henuz durum düzelmedi.. bakalım bebeklerimiz iyi olsun da biz duzeliriz öyle yada boyle ..
Cook tesekkur ederim Allah razı olsunYücel Hoca’da olmana sevindim …
Bi de diğer süreç başarız olunca bu dönemi iyi analiz etmişlerdir diye düşünüyorum. Yumurta sayısı, asekron durumu veya oluşabilcek diğer riskleri baz almışlardır .
Bu sefer olucak can-ı gönülden inanıyorum ben Allah’ın izniyle ..
Dualarımdasın
Hayırlı haberlerini bekliyorum
Ben dün opu oldum..o yuzden duzelemedim aslında.. sabah 2 yemek kaşığı zeytinyağı içtim aç karnına..sanki biraz daha iyi oldu gibi.. inşallah komple düzelirim gün içerisinde..1 haftayı geçti hala düzelmediniz öylemi ? Birde nasıl bi ağrı sizdeki? Zeytin yağı çok iyi çözüm gerçekten öyle içemezseniz bi dilim ekmeği iyice içerisine banıpta yiyin. Ben limon sumak baharatlayıp öyle yiyorum her sabah. Benimde kabızlık son muayenede vardı gönül hoca kesinlikle opuya kadar bu sorunu gider dedi duphalac falan içmiştim orada oteldeydim çünkü. Ama hiç önermem zaten gaz sorunu oluyo onu içince daha beter oluyo sorundanda kurtardığı yok. Kaç yumurta toplanmıştı sizden? Birde aradılar mı durum belirtmek için? Çok geçmiş olsun
Sizi farklı bir üye ile karıştırdım1 haftayı geçti hala düzelmediniz öylemi ? Birde nasıl bi ağrı sizdeki? Zeytin yağı çok iyi çözüm gerçekten öyle içemezseniz bi dilim ekmeği iyice içerisine banıpta yiyin. Ben limon sumak baharatlayıp öyle yiyorum her sabah. Benimde kabızlık son muayenede vardı gönül hoca kesinlikle opuya kadar bu sorunu gider dedi duphalac falan içmiştim orada oteldeydim çünkü. Ama hiç önermem zaten gaz sorunu oluyo onu içince daha beter oluyo sorundanda kurtardığı yok. Kaç yumurta toplanmıştı sizden? Birde aradılar mı durum belirtmek için? Çok geçmiş olsun
Olsun hepimiz aynı yolun yolcusuyuzSizi farklı bir üye ile karıştırdım
11 yumurta toplanmıştı
Sizde kaci olgun geldi kactanesi dollendi? Gün gün arıyorlar mi??
Insallah kalan hepsi 5.gune ve pgt ye giderEvet ben 24/11 çarşamba oldum. Benide henüz bu sabah aradılar bilgi vermek için. 11 yumurtadan 8 tanesi olgunmuş, 3-4 tanesi döllendi takipteyiz pazartesi tekrar haber veririz denildi. Bunada şükürcevap gelsin pgt ye gidecek İnşaAllah şifalar dilerim
Kizlar çift yumurta ikiziydi di mi? Bir çift daha mı geliyor çok heyecanlı:)) içini ferah tut, dedim ya ben hamile olduğumu bilmiyordum.bile kucağıma al indir 2 yaşında çocuğu, uyurken arabadan eve taşı falan. Olacağı varsa oluyor, Allah güzel sonuç nasip etsinEvet cnm ıkı tane embrıyo transferı oldum ama kızlardan fırsat bulup dınlenemıyorum fazla
Maşallah çok güzel gidiyor inşallah sonuçu güzel olmurEvet ben 24/11 çarşamba oldum. Benide henüz bu sabah aradılar bilgi vermek için. 11 yumurtadan 8 tanesi olgunmuş, 3-4 tanesi döllendi takipteyiz pazartesi tekrar haber veririz denildi. Bunada şükürcevap gelsin pgt ye gidecek İnşaAllah şifalar dilerim
Teşekkür ederim canım sende çok güzel sonuçlar al İnşaAllahMaşallah çok güzel gidiyor inşallah sonuçu güzel olmur
Evet cnm kızlarda çift yumurtaydı rabbım hayırlısını nasıp etsınKizlar çift yumurta ikiziydi di mi? Bir çift daha mı geliyor çok heyecanlı:)) içini ferah tut, dedim ya ben hamile olduğumu bilmiyordum.bile kucağıma al indir 2 yaşında çocuğu, uyurken arabadan eve taşı falan. Olacağı varsa oluyor, Allah güzel sonuç nasip etsin
Senin tıransfer ne zaman canım
Hangi iğneler vermişlerdi sizeEvet ben 24/11 çarşamba oldum. Benide henüz bu sabah aradılar bilgi vermek için. 11 yumurtadan 8 tanesi olgunmuş, 3-4 tanesi döllendi takipteyiz pazartesi tekrar haber veririz denildi. Bunada şükürcevap gelsin pgt ye gidecek İnşaAllah şifalar dilerim
6 gün sadece gonal f kullandım.Hangi iğneler vermişlerdi size
Benim adet sancılarım olmuştu çok.bi ara kesildi yine ağrılarım oluyorArkadaslar benım daha 2. Gunum ama adet sancıları var sızlerde durum nasıldı
Memorialde Semra hocayı sadece ilk randevuda mı görüyoruz transfere de giriyor mu acaba bi de size öncesinde vitamin verdiler mi ve transfer öncesi histeresko yapıyor mu ben daha önce başka merkezlerde yaptırdım olumlu sonuç alamadım bu sefer orayı denemek işitiyorum ama Nasıl bilemedim6 gün sadece gonal f kullandım.
7.ci günden itibaren gonal f + cetrotide
10.cu gün ovitrelle
Canim endise etme daha cok erken zaten bende transfer oldugum gunden sirt agrilarm fln oldu her an adet olacakmisim gibiydi guzell dusun guzel olsun rabbim emeginizi bosa cikarmasinArkadaslar benım daha 2. Gunum ama adet sancıları var sızlerde durum nasıldı
Ben Semra hocayı bu aşamada hiç görmedim. Zaten akşamüstü toplantı yapıyolar Semra hocanın herşeyden haberi oluyo bildiğim kadarıyla. Bana folikasit verildi. Birde insülin için glifor. O sizin değerlerinize bağlı. Herşeyi çok detaylıca inceliyolar. Gerekiyosa herşey yapılıyo. Benim biyopsi yaptırmam gerek mesela, vaktim olsaydı orada yaptırmak istiyodum ama kaldığım yerde yaptırcam mecburen..Memorialde Semra hocayı sadece ilk randevuda mı görüyoruz transfere de giriyor mu acaba bi de size öncesinde vitamin verdiler mi ve transfer öncesi histeresko yapıyor mu ben daha önce başka merkezlerde yaptırdım olumlu sonuç alamadım bu sefer orayı denemek işitiyorum ama Nasıl bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?