Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Yücel Hoca’da olmana sevindim …
Bi de diğer süreç başarız olunca bu dönemi iyi analiz etmişlerdir diye düşünüyorum. Yumurta sayısı, asekron durumu veya oluşabilcek diğer riskleri baz almışlardır .
Bu sefer olucak can-ı gönülden inanıyorum ben Allah’ın izniyle ..
Dualarımdasın
Hayırlı haberlerini bekliyorum

1 haftayı geçti hala düzelmediniz öylemi ? Birde nasıl bi ağrı sizdeki? Zeytin yağı çok iyi çözüm gerçekten öyle içemezseniz bi dilim ekmeği iyice içerisine banıpta yiyin. Ben limon sumak baharatlayıp öyle yiyorum her sabah. Benimde kabızlık son muayenede vardı gönül hoca kesinlikle opuya kadar bu sorunu gider dedi duphalac falan içmiştim orada oteldeydim çünkü. Ama hiç önermem zaten gaz sorunu oluyo onu içince daha beter oluyo sorundanda kurtardığı yok. Kaç yumurta toplanmıştı sizden? Birde aradılar mı durum belirtmek için? Çok geçmiş olsun

Cook tesekkur ederim Allah razı olsun
Bizzat Yücel hoca da muayne olmak istedim,bana çok güven veriyor ,ve herseyi iyi analiz etmeye çalışıyor.. Ne umut veriyor ne de umutsuzluk..
Pozitif bir sekilde başladık sürece, elimden geldiği kadar kendimi hem ruhen hem bedenen motive etmeye ve desteklemeye çalıştım..insallah pozitif haberler alarak devam eder Allah in izniyle..
Sende benim dualarimdasin..Rabbım sağlıkla hayirla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ben dün opu oldum..o yuzden duzelemedim aslında.. sabah 2 yemek kaşığı zeytinyağı içtim aç karnına..sanki biraz daha iyi oldu gibi.. inşallah komple düzelirim gün içerisinde..
Benden 8 yumurta toplandi..henuz arama yapılmadı açıkçası kaç tanesi olgun kaçı dollendi..hiç bilgim yok..bir önceki tedavimde erken aramislardi diye hatırlıyorum ..
Siz de yakın zamanda olmuşsunuz opu degil mi?? Siz de yumurtalar nasıl embriyo vs??

Sizi farklı bir üye ile karıştırdım
11 yumurta toplanmıştı
Sizde kaci olgun geldi kactanesi dollendi? Gün gün arıyorlar mi??

Evet ben 24/11 çarşamba oldum. Benide henüz bu sabah aradılar bilgi vermek için. 11 yumurtadan 8 tanesi olgunmuş, 3-4 tanesi döllendi takipteyiz pazartesi tekrar haber veririz denildi. Bunada şükür cevap gelsin pgt ye gidecek İnşaAllah şifalar dilerim

Insallah kalan hepsi 5.gune ve pgt ye gider Hepimizin gönlünden geçen nasip olsun hayirla

Evet cnm ıkı tane embrıyo transferı oldum ama kızlardan fırsat bulup dınlenemıyorum fazla
Kizlar çift yumurta ikiziydi di mi? Bir çift daha mı geliyor çok heyecanlı:)) içini ferah tut, dedim ya ben hamile olduğumu bilmiyordum.bile kucağıma al indir 2 yaşında çocuğu, uyurken arabadan eve taşı falan. Olacağı varsa oluyor, Allah güzel sonuç nasip etsin

Maşallah çok güzel gidiyor inşallah sonuçu güzel olmur

Evet cnm kızlarda çift yumurtaydı rabbım hayırlısını nasıp etsın

6 gün sadece gonal f kullandım.
7.ci günden itibaren gonal f + cetrotide
10.cu gün ovitrelle
Memorialde Semra hocayı sadece ilk randevuda mı görüyoruz transfere de giriyor mu acaba bi de size öncesinde vitamin verdiler mi ve transfer öncesi histeresko yapıyor mu ben daha önce başka merkezlerde yaptırdım olumlu sonuç alamadım bu sefer orayı denemek işitiyorum ama Nasıl bilemedim

Arkadaslar benım daha 2. Gunum ama adet sancıları var sızlerde durum nasıldı
Canim endise etme daha cok erken zaten bende transfer oldugum gunden sirt agrilarm fln oldu her an adet olacakmisim gibiydi guzell dusun guzel olsun rabbim emeginizi bosa cikarmasin

Ben Semra hocayı bu aşamada hiç görmedim. Zaten akşamüstü toplantı yapıyolar Semra hocanın herşeyden haberi oluyo bildiğim kadarıyla. Bana folikasit verildi. Birde insülin için glifor. O sizin değerlerinize bağlı. Herşeyi çok detaylıca inceliyolar. Gerekiyosa herşey yapılıyo. Benim biyopsi yaptırmam gerek mesela, vaktim olsaydı orada yaptırmak istiyodum ama kaldığım yerde yaptırcam mecburen..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…