Cnm biri 4ab bırıde 4bb hayırlısı olsun hakkımızda Allahın izniyle tutunmuştur bebeklerımızG Gulen yuzum canım senin embriyo kaliten neydi benim transferim senden bi gün önce benim de adet olacak gibi ağrılarım ara ara oluyor ama litunus fitil ve iğneye bağlıyorum
Cnm benım öncekındede oluyordu adet sancısı ama bu kadar erken degıldıG Gulen yuzum canım senin embriyo kaliten neydi benim transferim senden bi gün önce benim de adet olacak gibi ağrılarım ara ara oluyor ama litunus fitil ve iğneye bağlıyorum
Yok cnm degıl 4. Denemem benım son dondurulmuş embrıyolarımda dondurttugumda 33 yasındaydım şimdi ise 37 dr gerek duymadıG Gulen yuzum pgtli mi canım
Amin allah razı olsunTeşekkür ederim canım sende çok güzel sonuçlar al İnşaAllah
Gonal f cetrotide verdiler bugün çatlama inesi verdiHangi iğneler vermişlerdi size
Selam canım nasıl oldun, ağrıların ne durumda? Bilgi için arandınmı, İnşaAllah herşey yolundadırInsallah kalan hepsi 5.gune ve pgt ye giderHepimizin gönlünden geçen nasip olsun hayirla
Doktoru seçebilirsiniz, hatta semra hocayı da isteyebilirsiniz. O zaman biraz geç ayarliyorlar sadeceMerhaba. Ben de şişli memorial da ön gorüsme icin randevu alacağim ama acaba doktoru biz mi seciyoruz yoksa onlar kim denk gelirse onla mi gorüstüruyorlar bilgisi olan var mi? Ona göre isim arastiracağim hanimlar
Benm de opu işlemimi Melih bey yapmıştı ve ben de onu istyodum zaten , bi işlemi en çok kim yapıyosa daha çok tecrübeye sahiptir diye düşünürüm ben genelde de Melih beyin adı geçiyodu bu işlemde , hayırlısı olsun güzel haberler alırsınızMerhaba arkadaşlar benim salı günü saat 8 de yumurta toplama işlemi olucak Dr melih aygül yapıcak daha önce hocaya giden varmı Beril hocam o günü hastanede değil o yüzden
Amin inşallahBenm de opu işlemimi Melih bey yapmıştı ve ben de onu istyodum zaten , bi işlemi en çok kim yapıyosa daha çok tecrübeye sahiptir diye düşünürüm ben genelde de Melih beyin adı geçiyodu bu işlemde , hayırlısı olsun güzel haberler alırsınızumarım
Benden 30 yumurta toplandı , hiç ağrı hissetmedim, anormallik bende galiba ...Sarhoşluk vardı anesteziden dolayı ...Bazısı var 3 yumurta toplanıyor ,kadıncaz ağrıdan kalkamıyor ... Hiç kasma kendini,zaten sonrasında ilaçları kullanacaksın..Bu ağrı durumu sanıyorum rahim durumu , ağrı eşiğine göre şekilleniyor. OPU sonrası bol sıvı tüket , özellikle protein odaklı beslen .. OHSS durumu oluşabilir ,bunları göz ardı etmemek gerek.Amin inşallahnasıl çok ağrılı bir işlemi nasıl oluyor
Memorial keşfetmeniz çok güzelMerhaba. Ben de şişli memorial da ön gorüsme icin randevu alacağim ama acaba doktoru biz mi seciyoruz yoksa onlar kim denk gelirse onla mi gorüstüruyorlar bilgisi olan var mi? Ona göre isim arastiracağim hanimlar
Ya ohss ne oluyor tamam olarakBenden 30 yumurta toplandı , hiç ağrı hissetmedim, anormallik bende galiba ...Sarhoşluk vardı anesteziden dolayı ...Bazısı var 3 yumurta toplanıyor ,kadıncaz ağrıdan kalkamıyor ... Hiç kasma kendini,zaten sonrasında ilaçları kullanacaksın..Bu ağrı durumu sanıyorum rahim durumu , ağrı eşiğine göre şekilleniyor. OPU sonrası bol sıvı tüket , özellikle protein odaklı beslen .. OHSS durumu oluşabilir ,bunları göz ardı etmemek gerek.
Selamlar...Selam canım nasıl oldun, ağrıların ne durumda? Bilgi için arandınmı, İnşaAllah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?