Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

G Gulen yuzum canım senin embriyo kaliten neydi benim transferim senden bi gün önce benim de adet olacak gibi ağrılarım ara ara oluyor ama litunus fitil ve iğneye bağlıyorum

Merhaba. Ben de şişli memorial da ön gorüsme icin randevu alacağim ama acaba doktoru biz mi seciyoruz yoksa onlar kim denk gelirse onla mi gorüstüruyorlar bilgisi olan var mi? Ona göre isim arastiracağim hanimlar

Merhaba. Ben de şişli memorial da ön gorüsme icin randevu alacağim ama acaba doktoru biz mi seciyoruz yoksa onlar kim denk gelirse onla mi gorüstüruyorlar bilgisi olan var mi? Ona göre isim arastiracağim hanimlar
Doktoru seçebilirsiniz, hatta semra hocayı da isteyebilirsiniz. O zaman biraz geç ayarliyorlar sadece

Merhaba arkadaşlar benim salı günü saat 8 de yumurta toplama işlemi olucak Dr melih aygül yapıcak daha önce hocaya giden varmı Beril hocam o günü hastanede değil o yüzden
Benm de opu işlemimi Melih bey yapmıştı ve ben de onu istyodum zaten , bi işlemi en çok kim yapıyosa daha çok tecrübeye sahiptir diye düşünürüm ben genelde de Melih beyin adı geçiyodu bu işlemde , hayırlısı olsun güzel haberler alırsınız umarım

Amin inşallah nasıl çok ağrılı bir işlemi nasıl oluyor

Amin inşallah nasıl çok ağrılı bir işlemi nasıl oluyor
Benden 30 yumurta toplandı , hiç ağrı hissetmedim, anormallik bende galiba ...Sarhoşluk vardı anesteziden dolayı ...Bazısı var 3 yumurta toplanıyor ,kadıncaz ağrıdan kalkamıyor ... Hiç kasma kendini,zaten sonrasında ilaçları kullanacaksın..Bu ağrı durumu sanıyorum rahim durumu , ağrı eşiğine göre şekilleniyor. OPU sonrası bol sıvı tüket , özellikle protein odaklı beslen .. OHSS durumu oluşabilir ,bunları göz ardı etmemek gerek.

Memorial keşfetmeniz çok güzel
Walla alabilirseniz Semra Hanım'ın da müsait olduğu bi tarihe alın .Ben tedav sürecimde çok ısrar ettim ama olmadı . Sanatçıdan imza almak daha kolay
Probleminiz , yaşınız vs bilmiyorum ama ekip zaten çok güçlü , tercih ettiğiniz doktorun izni olmadığı müddetçe tedavi sonuna kadar onunla devam edersiniz. Fakat bu durum sizi soğutmasın , sırf bu yüzden bana bu merkez cazip geldi . Farklı bi bakış açısından da izlenim görmek güzel, keza tüm dosyalar öğleden sonra 2 ila 4 gibi Semra Hoca eşliğinde analiz ediliyor..
Ben tüm tedavi süresince Yücel Hocadaydım ..
Umarım siz de süreciniz boyunca hayırlı haberler alırsınız ..

Herkesee kocaman kucak dolusu selamlar bende bu ay itibariyle aranıza katılmış bulunmaktayım şuan için tedavimin 5. günündeyim bugün cetrotide geçtim ooffff çok zor oldu yapmak Gönül Hocanın hastasıyım ama maalesef transfer için 2regl süreci beklemek durumundayız dedi. Tabiiki de ohss durumu olmasındansa beklemeyi tercih ediyorum.
Umarım herkes en doğru zamanda ulaşır gönlündekine :):)

Ya ohss ne oluyor tamam olarak

Selam canım nasıl oldun, ağrıların ne durumda? Bilgi için arandınmı, İnşaAllah herşey yolundadır
Selamlar...
Ağrılarım baya bitti cok sukur ama kendime yüzde yüz gelemedim karnımda şişlik vs var çünkü..aramadilar bizi işlemdelermıs..artık ptesi gününe kaldı süreç.. bakalım hayırlısı..
Sen nasılsın sizde süreç nasıl..ptesi goruseceksindir muhtemelen sende dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…