Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Butun tetkikler yapildi ve ikimizde de bir sorun yok sebepsiz infertilite dedi dr. Insallah bu sefer tutunur bebeginiz size

nslhn80 tesekkur ederim bu arada icimi rahatlattin Allah razi olsun
Bebegim tuttu dogdu ama dokuzgun yasadi canim ayin yedisinde bir ay olcak dogum yapali inan en kolayi tedavi kismi igneler cok kolay yapilan bisey yumurta toplama transfer hepsi kolay isin sadece zor kismi tuttumu titmadimi kismi insallah bu kismida hepimiz icin kolay gecer bebegimi kaybedince keske tutmasamiydi dedim sonra tovbe dedim keske seytandan gelen bir sey dedim ama iste o guzelligi gozumun onunden gitmiyo hala tekme attigi yer aciyo rabbim hepimizin yardimcisi olsun kimseyede evlat acisi vermesin sizdede sebepsiz oldugu icin yumirta sperm kalitesi sorun olmaz ve ilk tedaviyle saglikli bebisine kavusursun

arkadaşlar yarın hastaneye gonal f igne bırakıcam içinde yanlış hatırlamıyorsam 400 falan var isteyen varsa adını yazabilirim.rabbim çabalarımızı boşa çıkarmasın
Merhaba laveyou yada yazdim yeni katildim araniza su an tedavim tam anlamiyla baslanmadi dr antibiyotik verdi esimle bana onu kullaniyoruz regl tarihimi bekliyoruz igneler nasil kullaniliyor bilmiyorum ama acaba ben alabilirmiyim ignelerinizi benim isime yarar mi

Cok ozur dilerim ben yanlis anlamisim rabbim sabirlar versin size nasil bir duygudur bu rabbim kimseye yasatmasin keske siz de yasamamis olsaydiniz. Ne diyecegimi bilemedim kusura bakmayin ne olur.

Onemli degil canim aklimdan kalbimden cikmiyo zaten hic Rabbim boyle uygun gorduki tuttu dogdu ve öldu veren aldi cennette bize sefaatci bir oglum var kardesleri (donmus embriyom)transferi bekliyolar insallah bunlar tutar ve saglikli dogar ve yasarlar herkesin bebekleri saglikli hayirli uzun omurlu evlat olsunlar

Canim cinsel perhiz gerekiyor soylemislerdir sanirim. Benim de opu gunum persembe gunu hafi hakkimizda hayirlisi
Ne yaptiniz igneyi vurdunuz mu?benim bir damla boşa gitti bir sey olur mu? 8.35 de vurdum.5 dk bisey olmaz dimi

Selam arkadasim, bu ignelerin acildiktan sonra kisa süreli kullanim tarihi, tedaviye baslamadan igneleri alirsaniz, siz tedaviye baslayana kadar süresi dolabilir, cünkü daha evvel kullanildigi icin yanlis hatirlamiyorsam, 28 günde kullanilmasi gerekiyordu ona göre hesap yaparsaniz, igneler bosa gitmeyip ihtiyaci olan bir arkadas gider, yine burayi takip edelim baska bir arkadasta birakabilir, bende mart gibi düsünüyorum benden artanida ayni sekilde birakayim.

Amin canim cumlemize insallah sende en kisa surede toparlanip tekrar tedaviye baslarsin. Dr bize de dedi eger saglikli embriyolar olursa donduralim diye iyi bisey sanirim

Dogru soyluyorsunuz.24 gun suresi var.tedavide olup dozu yetmeyen biri almasi daha iyi olur.zaten bende bir kalem igne var.toplamda ben 4 igne aldim.biri fazla geldi

Bilgilendirdiginiz icin cok tesekkur ederim tabiki bende bosa gitmesini istemem yalniz sureci bilmedigim icin soylemeniz cok iyi oldu aslinda benim regl olmama daha 10 gun var ikinci yada ucuncu gunu gidicem sanirim hemen igneye baslaniyor mu?

Dogru soyluyorsunuz.24 gun suresi var.tedavide olup dozu yetmeyen biri almasi daha iyi olur.zaten bende bir kalem igne var.toplamda ben 4 igne aldim.biri fazla geldi
Haklisiniz o zaman benim icin pek uygun olmaz bosa gitmesini hic istemem zaten. Ilgilendiginiz icin tesekkur ederim. Bide bisey sorabilirmiyim sizlerde tedaviye baslamadan once antibiyotik kullandiniz mi

Canim yarin aksam birakicam alirsin tabi muhakkak kullanirsin zaten labaratuvardaki hemsireye vericem ozelden adini yaz bana ismini veririm hemsireye

Haklisiniz o zaman benim icin pek uygun olmaz bosa gitmesini hic istemem zaten. Ilgilendiginiz icin tesekkur ederim. Bide bisey sorabilirmiyim sizlerde tedaviye baslamadan once antibiyotik kullandiniz mi

Bana doktorum vermedi antibiyotik ,size neden gerek duydu doktorunuz aciklamaliydi. ilaclarin kullanim tarihi size yetisirse sorun olmaz kullanabilirsiniz, siz henüz tedavim baslamadi diye yazdiginiz icin yazdim. Regl 2. gününden baslaniyor o tarihi hesaplayin belli olur ,sansiniz bol olsun diliyorum.

Tek kullanimlik antibiyotik vermislerdi bize iki taneydi tek seferde icmistik bi bildikleri vardir bana gilifor diye bi ilac verdiler 12haftaya kadar kullandim hamileligimde kisiye gore veriliyo ilaclar igneyide zaten sana doktorun yazacak acele etme onun icin gerekirse birakiyo herkes hemsire veriyo tedavideykwnde

ayyy canim ya inanamiyorum. benim de geçen sen aklimdan gecmistin. buraya pek girmiyordum. simdi girince bu yaziyi gördüm içim parcalandi. neyi vardi bebeginjn dogarkenmi sorun olustu. cok merak ettim cnm. coook uzuldum gozlerim doldu.yavrum benim ya.

Ne yaptiniz igneyi vurdunuz mu?benim bir damla boşa gitti bir sey olur mu? 8.35 de vurdum.5 dk bisey olmaz dimi
Sizin neden oyle canim 08.35 anlamadim. Kacta yaptin igneni dogru saat olduguna emin misin? igneden 36 saat sonra toplaniyor yumurtalar. Hangi igneyi vurdun sen? Kafam takildi kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…