Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Sizin neden oyle canim 08.35 anlamadim. Kacta yaptin igneni dogru saat olduguna emin misin? igneden 36 saat sonra toplaniyor yumurtalar. Hangi igneyi vurdun sen? Kafam takildi kuzucum
@laveyou kafani karistirmayayim canim. Sanirim seni sabah opuya alacaklar. Hadi bakalim hakkimizda hayirlisi. Insallah hersey yolunda gider ve mutlu sonlanir

Son düzenleme:
Hadi bakalım 24:00 da catlatma ignemi yaptım. Gerisi Rabbimin takdirine kalmış. Hayırlı evlatlar versin Allah'ım hepimize inşallah

Arkadaşlar laparoskopi ile tüplerin bağlanması ameliyatından ne kadar sonra tüp bebek tedavisine başlıyorlar bu durumu yaşayıp tüp bebek ted.başlayan veya bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı aramızda. şimdiden tşk.

Sizin neden oyle canim 08.35 anlamadim. Kacta yaptin igneni dogru saat olduguna emin misin? igneden 36 saat sonra toplaniyor yumurtalar. Hangi igneyi vurdun sen? Kafam takildi kuzucum
akşam 20,30 da verdi iğneyi. siz kaçta oldunuz.hemşiryi aradım akşam 10 da . bir damladan bir şey olmaz dedi.pozitif düşünün sorun yok dedi.

akşam 20,30 da verdi iğneyi. siz kaçta oldunuz.hemşiryi aradım akşam 10 da . bir damladan bir şey olmaz dedi.pozitif düşünün sorun yok dedi.
24:00 da yaptim canim. sifa olsun hepimize insallah

gereken ilaç ,05/01/2016 tarihinde saat 20,30 de 1 adet ovitrelle 250 mcqyi cilt altından.....yarın gece 24:00 den sonra hiç bir şey yiğip içmeyiniz.08:00 de hastanede olunuz. böyle msj geldi ve arkasından gülseren hemşire arayıp tarif etti.içim rahat etmeyince bende akşam 10,30 da arayıp sordum.problem yok dedi.

Canim benim sikinti yapma farkli saatlerde opu olacagiz hepimiz. Mesaj gelmis pesine tarif etmisler sorun yok kuzucum icini fersh tut stres yok. Benim toplama farkli saatte olacaktir. Bol sans hepimize. Rabbim yardimcimiz olsun

Canim benim sikinti yapma farkli saatlerde opu olacagiz hepimiz. Mesaj gelmis pesine tarif etmisler sorun yok kuzucum icini fersh tut stres yok. Benim toplama farkli saatte olacaktir. Bol sans hepimize. Rabbim yardimcimiz olsun
amin inşallah.evet sabah alıcaklar bizi. çok heycanlıyım :)

Evet canim olacak :) hayirli guzel haberler verebilelim inşAllah
inşallah. benim eşim de tese olacak. inşallah bulunur cnm ve kaliteli güzel embriyolar oluşurda sanada sıkı sıkı tutunurlar inşallah. tese ve toplama işleminden sonra inşallh hayırlı haberlerini paylaşırken ne aşamalardan geçerseniz yazar mısın. bende haftaya başlasam öbür haftaya aynı şeyleri yaşayacağım. bilgi ve tecrübe açısından faydalanmak isterim. inşşllh hayırlısıyla gönlünüzdeki versin rabbim...

Doktorum acikladi ama merak ettim ben baska kullanan var mi diye. Bazi bakteriler hamile kalmayi engelleyebiliyormus ondan vermis. 10 gun sonra regl olcam buyuk ihtimalle 2 gunde eklersek ayin 18 ini bulacak. Bu donemde benden once ihtiyaci olan varsa o arkadas kullansin zayi olmasini kesinlikle istemem. Hepimizin sansi bol olsun

Kızlar transferden sonra 4.günüm zaman geçmiyor yarın ise başlayacağım. Bu sefer işyerinden kimseye söylemedim.
Yalnız bende git gide umutsuzlaniyorum adet ağrılarım iyice arttı. Her adet öncesi olan bağırsak hareketliliği de var
Pazartesi test günüm

içini ferah tutmaya çalış canım inşallah iyi haberlerini alırız burda herkesin. bende başlıcam ama bende kimseye söylemedim zaten herkesinde bilmesine gerek yok bence

içini ferah tutmaya çalış canım inşallah iyi haberlerini alırız burda herkesin. bende başlıcam ama bende kimseye söylemedim zaten herkesinde bilmesine gerek yok bence
Canı senin tedavide şimdiden hayırlı olsun.
Kimseye söylememek daha iyi oldu.çünkü gerekiz ve anlamsız sorulara cevap vermek zorunda kalmiyoruz

şimdiden hayırlı olsun bebeğin.şuan içinde olduğunu biliyorsun.tutsun tutmasın bence tadını çıkar.inşallah güzel sonuç duyacaksın.adet belirtileri hamilelikte olurmuş zaten.sen içini ferah tut.nasibinde varsa sen istemesende olacak. bende işyerine söylemedim.birilerinin bilmesi beni sitrese sokmaktan başka bir işime yaramaz.Allah hepimize bebeklermizi kucağımıza alıp bir ömür geçirmeyi nasip etsin inşallah amin.

Canim benim guzel sonuclar alayim olumlu olsun da insallah paylasirim kuzucum

stres yapma cnm ya. olumlu olanda da o ağrı var olumsuz olandada. hayırlısı inşallah. işyerinde kendine dikkat et ama dediğin gibi kimseye söyleme. sorular sorular daha çok insanı strese sokuyor. bende haftaya başlarsam eğer 3 hafta izin alacağım ve o şekilde bir iki yakın arkadaşım haricinde kimseye söylemeyeceğim. kafa rahatlığı en önemlisi bu tarz durumlarda. işe başlaman ağır iş değilse bence iyi olur. işle uğraşırken stres yapmaz başka şeylerle meşgul olursun en azından...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…