Canım benim tsk ederim.bende seni takip ediyorum inşallah yarın opu çok rahat geçecek ve sağlıklı yumurtaların olacsk.güzel haberlerini bekliyoruz.şimdiden hayırlı olsun bebeğin.şuan içinde olduğunu biliyorsun.tutsun tutmasın bence tadını çıkar.inşallah güzel sonuç duyacaksın.adet belirtileri hamilelikte olurmuş zaten.sen içini ferah tut.nasibinde varsa sen istemesende olacak. bende işyerine söylemedim.birilerinin bilmesi beni sitrese sokmaktan başka bir işime yaramaz.Allah hepimize bebeklermizi kucağımıza alıp bir ömür geçirmeyi nasip etsin inşallah amin.
stres yapma cnm ya. olumlu olanda da o ağrı var olumsuz olandada. hayırlısı inşallah. işyerinde kendine dikkat et ama dediğin gibi kimseye söyleme. sorular sorular daha çok insanı strese sokuyor. bende haftaya başlarsam eğer 3 hafta izin alacağım ve o şekilde bir iki yakın arkadaşım haricinde kimseye söylemeyeceğim. kafa rahatlığı en önemlisi bu tarz durumlarda. işe başlaman ağır iş değilse bence iyi olur. işle uğraşırken stres yapmaz başka şeylerle meşgul olursun en azından...
inşallah iyi dileklerin olur canım.şuan kasık ağrılarım oluyor hafif hafif.yumurtlamayı kaçırmazlar dimi.birde eşimle beni eş zamanlı mı alıyorlar.Canım benim tsk ederim.bende seni takip ediyorum inşallah yarın opu çok rahat geçecek ve sağlıklı yumurtaların olacsk.güzel haberlerini bekliyoruz.
Sanirim ozel birsey yok.perşembe günü yumurta toplama işlemi var.acaba eşimizin yapması gereken bir şey var mıdır. öneriniz nedir
Canım olumlu düşün olumlu olsun negatif hicbirsey yüklememeye çalış vücuduna biliyorum zorlu ve stresli bir süreç ama rahat olmak çok önemliymis inşallah güzel haberler alirsinKızlar transferden sonra 4.günüm zaman geçmiyor yarın ise başlayacağım. Bu sefer işyerinden kimseye söylemedim.
Yalnız bende git gide umutsuzlaniyorum adet ağrılarım iyice arttı. Her adet öncesi olan bağırsak hareketliliği de var
Pazartesi test günüm
Korkma kacirmazlar canım benimde bir yumurta bayagi önden gidiyordu 23 é kadar ulaşmıştı büyüklük ama zamanlamalari iyi.ben
inşallah iyi dileklerin olur canım.şuan kasık ağrılarım oluyor hafif hafif.yumurtlamayı kaçırmazlar dimi.birde eşimle beni eş zamanlı mı alıyorlar.
Canım umarım sağlıklı yumurtalar ve spermlerin olur .Hadi bakalım 24:00 da catlatma ignemi yaptım. Gerisi Rabbimin takdirine kalmış. Hayırlı evlatlar versin Allah'ım hepimize inşallah
Bizimde aynı olcak demek ki.ne kadar sürüyor opuKorkma kacirmazlar canım benimde bir yumurta bayagi önden gidiyordu 23 é kadar ulaşmıştı büyüklük ama zamanlamalari iyi.
Benim eşim tese falan olmamıştı eşim aşağıya indiğinde beni de toplamaya aldılar birbirimizi goremedik
Yarım saat falan .hemen uyanıyorum zaten ağrı falanda öyle olmBizimde aynı olcak demek ki.ne kadar sürüyor opu
Gün aşırı gidiliyor canım .ben öyle gidip geldim.Kızlar....hangi sıklıkla hastaneye gittiniz toplama gününe kadar????
Son günlerde hergün gidilmiyor mu peki ???Gün aşırı gidiliyor canım .ben öyle gidip geldim.
adetin 2,günü 5,günü 7,günü 9,günü 10,günün gittim.Kızlar....hangi sıklıkla hastaneye gittiniz toplama gününe kadar????
Doguma kadar hic biseyi yoktu ben preeklemsi tanisiyla hastanede 1 ay kaldim ama bevekte yoktu hic bir problem gorunmuyordu dogdu solunumunda sorun cikti kuveze alindi iyiye gidiyodu hersey pazartesi hafta sonuna cikar dedi sali gittim sut goturdum baktim oglum sararmis cigerleri kanadi dendi hava az verilince solunum zorlugu cekmis cok verilincede cigerleri kanamis kanamayi kaldiramadi aksama kadar mucadele etti ama aksam ezaniyla kaybettik hersey normalken bilmiyor um sinavimiz demekkiayyy canim ya inanamiyorum. benim de geçen sen aklimdan gecmistin. buraya pek girmiyordum. simdi girince bu yaziyi gördüm içim parcalandi. neyi vardi bebeginjn dogarkenmi sorun olustu. cok merak ettim cnm. coook uzuldum gozlerim doldu.yavrum benim ya.
Hadi maşallh... inşallh bebişimi sağlıklı olarak kucağıma aldım da demek nasip olsun...adetin 2,günü 5,günü 7,günü 9,günü 10,günün gittim.
11.günü çatlatma iğnesi oldum gitmedim.
13.günü yumurta toplama yapılacak:)
Aminnnnnn banada sizde insallah.Hadi maşallh... inşallh bebişimi sağlıklı olarak kucağıma aldım da demek nasip olsun...
Tesekkur ederim canim. Insallah guzel haberler verebilirim.Canım umarım sağlıklı yumurtalar ve spermlerin olur .
Takipteki senide.gelişmeleri yaz
Doguma kadar hic biseyi yoktu ben preeklemsi tanisiyla hastanede 1 ay kaldim ama bevekte yoktu hic bir problem gorunmuyordu dogdu solunumunda sorun cikti kuveze alindi iyiye gidiyodu hersey pazartesi hafta sonuna cikar dedi sali gittim sut goturdum baktim oglum sararmis cigerleri kanadi dendi hava az verilince solunum zorlugu cekmis cok verilincede cigerleri kanamis kanamayi kaldiramadi aksama kadar mucadele etti ama aksam ezaniyla kaybettik hersey normalken bilmiyor um sinavimiz demekki
Doguma kadar hic biseyi yoktu ben preeklemsi tanisiyla hastanede 1 ay kaldim ama bevekte yoktu hic bir problem gorunmuyordu dogdu solunumunda sorun cikti kuveze alindi iyiye gidiyodu hersey pazartesi hafta sonuna cikar dedi sali gittim sut goturdum baktim oglum sararmis cigerleri kanadi dendi hava az verilince solunum zorlugu cekmis cok verilincede cigerleri kanamis kanamayi kaldiramadi aksama kadar mucadele etti ama aksam ezaniyla kaybettik hersey normalken bilmiyor um sinavimiz demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?