Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Canım benim tsk ederim.bende seni takip ediyorum inşallah yarın opu çok rahat geçecek ve sağlıklı yumurtaların olacsk.güzel haberlerini bekliyoruz.

ben ilk tüp bebeğimi herkese söyledim olmadı
2. tüp bebeği söylemedim kimyasal oldu
bu işler nasip ama
söylemediğim zaman daha rahattım

ben
Canım benim tsk ederim.bende seni takip ediyorum inşallah yarın opu çok rahat geçecek ve sağlıklı yumurtaların olacsk.güzel haberlerini bekliyoruz.
inşallah iyi dileklerin olur canım.şuan kasık ağrılarım oluyor hafif hafif.yumurtlamayı kaçırmazlar dimi.birde eşimle beni eş zamanlı mı alıyorlar.

perşembe günü yumurta toplama işlemi var.acaba eşimizin yapması gereken bir şey var mıdır. öneriniz nedir
Sanirim ozel birsey yok.
Canım olumlu düşün olumlu olsun negatif hicbirsey yüklememeye çalış vücuduna biliyorum zorlu ve stresli bir süreç ama rahat olmak çok önemliymis inşallah güzel haberler alirsin

ben

inşallah iyi dileklerin olur canım.şuan kasık ağrılarım oluyor hafif hafif.yumurtlamayı kaçırmazlar dimi.birde eşimle beni eş zamanlı mı alıyorlar.
Korkma kacirmazlar canım benimde bir yumurta bayagi önden gidiyordu 23 é kadar ulaşmıştı büyüklük ama zamanlamalari iyi.
Benim eşim tese falan olmamıştı eşim aşağıya indiğinde beni de toplamaya aldılar birbirimizi goremedik

Bizimde aynı olcak demek ki.ne kadar sürüyor opu

Doguma kadar hic biseyi yoktu ben preeklemsi tanisiyla hastanede 1 ay kaldim ama bevekte yoktu hic bir problem gorunmuyordu dogdu solunumunda sorun cikti kuveze alindi iyiye gidiyodu hersey pazartesi hafta sonuna cikar dedi sali gittim sut goturdum baktim oglum sararmis cigerleri kanadi dendi hava az verilince solunum zorlugu cekmis cok verilincede cigerleri kanamis kanamayi kaldiramadi aksama kadar mucadele etti ama aksam ezaniyla kaybettik hersey normalken bilmiyor um sinavimiz demekki

Bende atasehir memorial hastanesinde serkan beyle tedaviye basladik.dun yumurtalarm toplandi 9 tane.ama 4 tane iyi cikms bununda 3 tanesi dollenms transfer olacakmi belli deil cuma gunu kalitesine bakarak belli olacak.heycanla bekliyorm transfer olmazsa dondurulup bi kac ay daha ilaclarla denenecek havuz olusturulabilir yani. Ama insallah transfer olur beklemek istemiyorm bide ikiz cok istiyorm

hangi hastanede kuvezde kaldi. benim ablam da yenidogan yogunbakim sorumlusu. merak ettik hangi hastane olduğunu

Canlar yarın eşim tese olacak. Inşallah Sperm bulunursa beni de opuya alacaklar. Hz. Yunus duasını okuyorum ama 6.000 kaldı. Benim dua arkadaşlarım yardım eder dedim. Yardımcı olur musunuz canlarim benim.Allah razı olsun

Hz. Yunus Duasi:

"La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin"

ablama sordum da. zor dogumdan kaynaklidir bebek kanalda sıkışmıştir yaşasa bile sakat riski olurdu diyor. sezeryan yapilsa daha iyiydi riske atilmazdi diyor. insallah canim yeni transferin iyi gelisir. kavusursun bebeğine canim benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…