Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Bu mesajı yeni gördüm, hala eksik var mi okuyabilirim?

Merhaba arkadaşlar,
Bende umutla tüp bebek tedavi sürecimin başlamasını bekliyorum. Fakat merak ettiğim birşey var. Yumurta toplama ya da ilk kontrol için çağırdıkları adetin 2. günü pazar gününe denk gelirse ne oluyor acaba? Pazartesine mi sarkıyor işlemler?
Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Hayirli olsun tedaviniz.tatil diye birsey yok.hergun hizmet veriyorlar.ustelik bana gulseren ve yasemin hemsirenin telini verdiler.saat kac olursa olsun cevap verip yardimci oldular.mesajlarima bile aninda arayarak cevap veriyorlar.icin rahat etsin cok iyi bir ekip.

Bu öyle bir hasretmiş ki insan 1 gün bile kaybedip tedavim sarkaca diye çok korkuyor. Sanırım opunuz
Teşekkür ederim....Bu öyle bir hasretmiş ki birşey çıkacakta 1 ay daha sarkacak diye çok korkuyor insan. sizin de hayırlı olsun sanırım opunuz oldu, Allah tamamına da erdirsin inşallah. 2016 yılı bizlere uğurlu gelsin inş...

peki arkadaşım ilaç alma durumu ne oluyor. malum pazar günü eczaneler tatil ilacımıza nasıl başlıyoruz...bu benim kafamda soru işareti hep

peki arkadaşım ilaç alma durumu ne oluyor. malum pazar günü eczaneler tatil ilacımıza nasıl başlıyoruz...bu benim kafamda soru işareti hep
Adetin ikinci gunu kan veruyorsunuz.domtor o gun size tedavi sureci boyunca kullanacaginiz ilacin recetesini yaziyor.diyelim o gun pazara geldi.igne odasinda sorun bir gunluk ilac var mi diye.yoksa nibetci eczaneden alursiniz.venimde pazara gelmisti.kan vermede bir kadin birakmisti tesaduf pazar gunu icin isime yaradi.pazarteside esim devamini aldi.yani yeter adet baslasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…