Canlar yarın eşim tese olacak. Inşallah Sperm bulunursa beni de opuya alacaklar. Hz. Yunus duasını okuyorum ama 6.000 kaldı. Benim dua arkadaşlarım yardım eder dedim. Yardımcı olur musunuz canlarim benim.Allah razı olsun
Hz. Yunus Duasi:
"La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minezzalimin"
Evet canim var eksigimBu mesajı yeni gördüm, hala eksik var mi okuyabilirim?
Bende yeni gördüm mesajı bende okuyabilirm kaç tane eksiğinEvet canim var eksigim
cnm çok sevindik. Allah tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla güzel şeyler olsun.. hepimize umut olsun...Opu oldum cok sukur.saydin78 insallah sende cok iyi atlatirsin.
cnm çok sevindik. Allah tamamına erdirir inşallah hayırlısıyla güzel şeyler olsun.. hepimize umut olsun...
Opu oldum cok sukur.saydin78 insallah sende cok iyi atlatirsin.
Kaç gün kaldı test yapmana inşallah güzel sonuçlar alirsinBen de transfer sonrası beklemedeyim..Rabbim yuzlerimizi guldursun insallah
500 tane okudum canım insallah iyi haberler verirsinBende yeni gördüm mesajı bende okuyabilirm kaç tane eksiğin
Kaç gün kaldı test yapmana inşallah güzel sonuçlar alirsin
Çok az kalmış masallah bize haber vermeyi unutma lütfen :)3 gun kaldı. .hayirlisini yasatsin Allah hepimize insallah..
Hayirli olsun tedaviniz.tatil diye birsey yok.hergun hizmet veriyorlar.ustelik bana gulseren ve yasemin hemsirenin telini verdiler.saat kac olursa olsun cevap verip yardimci oldular.mesajlarima bile aninda arayarak cevap veriyorlar.icin rahat etsin cok iyi bir ekip.Merhaba arkadaşlar,
Bende umutla tüp bebek tedavi sürecimin başlamasını bekliyorum. Fakat merak ettiğim birşey var. Yumurta toplama ya da ilk kontrol için çağırdıkları adetin 2. günü pazar gününe denk gelirse ne oluyor acaba? Pazartesine mi sarkıyor işlemler?
Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Teşekkür ederim....Bu öyle bir hasretmiş ki birşey çıkacakta 1 ay daha sarkacak diye çok korkuyor insan. sizin de hayırlı olsun sanırım opunuz oldu, Allah tamamına da erdirsin inşallah. 2016 yılı bizlere uğurlu gelsin inş...Hayirli olsun tedaviniz.tatil diye birsey yok.hergun hizmet veriyorlar.ustelik bana gulseren ve yasemin hemsirenin telini verdiler.saat kac olursa olsun cevap verip yardimci oldular.mesajlarima bile aninda arayarak cevap veriyorlar.icin rahat etsin cok iyi bir ekip.
peki arkadaşım ilaç alma durumu ne oluyor. malum pazar günü eczaneler tatil ilacımıza nasıl başlıyoruz...bu benim kafamda soru işareti hepHayirli olsun tedaviniz.tatil diye birsey yok.hergun hizmet veriyorlar.ustelik bana gulseren ve yasemin hemsirenin telini verdiler.saat kac olursa olsun cevap verip yardimci oldular.mesajlarima bile aninda arayarak cevap veriyorlar.icin rahat etsin cok iyi bir ekip.
Adetin ikinci gunu kan veruyorsunuz.domtor o gun size tedavi sureci boyunca kullanacaginiz ilacin recetesini yaziyor.diyelim o gun pazara geldi.igne odasinda sorun bir gunluk ilac var mi diye.yoksa nibetci eczaneden alursiniz.venimde pazara gelmisti.kan vermede bir kadin birakmisti tesaduf pazar gunu icin isime yaradi.pazarteside esim devamini aldi.yani yeter adet baslasinpeki arkadaşım ilaç alma durumu ne oluyor. malum pazar günü eczaneler tatil ilacımıza nasıl başlıyoruz...bu benim kafamda soru işareti hep
2-3 ay sonra basliyabilirler.Arkadaşlar laparoskopi ile tüplerin bağlanması ameliyatından ne kadar sonra tüp bebek tedavisine başlıyorlar bu durumu yaşayıp tüp bebek ted.başlayan veya bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı aramızda. şimdiden tşk.
Nobetci eczaneden orjinal fiyatla almak zorunda kaliyorsunuz. Ornegin gonal f icin 370 tl gibi bir fiyat veriyorlar...peki arkadaşım ilaç alma durumu ne oluyor. malum pazar günü eczaneler tatil ilacımıza nasıl başlıyoruz...bu benim kafamda soru işareti hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?