Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Herkese iyi akşamlar canlarımmmm. Eşim tese oldu sperm bulundu binlerce kez şükür Rabbime. 5 yumurtam toplandi. Ancak yazabiliyorum taburcu vs. Isleri ve hastanede istirahat ettirmeleri ancak cikabildik. Yanlizdim. Bir yagmur bir rahmet Allahim rahmetinden bizi de nasiplendir dedim. Lab.dan opu icin hazirlanin diye aradiklarinda dunyalar benim oldu. Allahima sukrettim defalarca. Ne kadar sukretsem de az. Cok sukur Elhamdülillah. Embriyolarimiz bolunur, saglicakla transferimiz olur ve saglicakla kucagima alabilirim insallah. Allahim hepinizden razi olsun. Benim icin dualar ettiniz. Rabbim bana sizlerin guzel haberlerinizi de almayi nasip etsin. Iyiki varsiniz hepiniz destek oldunuz. Cok sagolun hepiniz canlarim.

Cnm hayırlı olsun tekrar. Eşine genel mi lokal mi anestezi uyguladılar. Hemen taburcu ediyorlar mı. Nasıl işliyor süreç. Ameliyata murad bey giriyor değil mi...

Cokkkk sevindimm.insallah devaminida yasicaz.onemli olan inanmak.cok gecmis olsun sanada esinede.Allah tedavinizin devamini nasip etsin.opudan sonra ilk siz aklima geldiniz.cok sevindim.

Arkadaslar crinone %8 jel kullanicam.nasil kullanmam gerekiyor.puf noktasi var mi? Yatmayin yaziyor.var mi bir sey.

Canım mmm çok sevindim .hersey çok güzel olacak.

raabim ne verirse hayırlısını versin, inşallah güzel haberlerinizi alırız ve diğer arkadaşlarında tabi :)

sen ne yaptın canım nasıl geçtı, agrı oluyor mu
dün ağrım vardı bayaa.bugün işe geldim.çok şükür bunuda atlattım.benim ağrı eşiğim düşük galiba biraz. opu çıkışında adet sancısı gibi ağrım vardı.iğneyle birlikte ağrım da gitti.

Vajinaya fitil şeklinde sıkacaksın cnmm. 15 dk yürü içeri sıktıktan sonra.
sabah akşam 1er kez dedi doktor.sabah ilkini yaptım.pıt ediyo içe doğru.5 dk yattım sonra işe geldim.benim tek düşüncem transferden sonrası.kaç gün izin alsam iş yerinden.3 gün yeter mi.gerçi işyerinde bütün gün oturuyorum.ev de bile daha fazla ayaktayım.sizce ne yapsam kafam çok karışık.

Tedavin hayırlı olsun canım.sonu bebisli olsun.yasemin hemşirenin telini verebilir misin bana ozelden

Aranızda dondurulmuş embriyo transferi yaptıran var mi arkadaşlar

cnm yatmadan hemen yürümen lazım. iş yerinde stres yapmayacaksan yormayacaksan kendini. 3 3-4 gün izin yeter bence. kimi tamamen yatıyor kimi geziyor bu süreçte ama. rabbim nasip ettiyse olacak yani yatmana ya da yatmamana bağlı olduğunu düşünmüyorum ben. stres yapma kaçıncı denemen cnm senin. ilk anladığım kadarıyla. stres yapma ani hareketlerden kendini kaçın. sıcak suyla banyo yapma. ananas kabak çekirdeği badem kayısı falan ye.

hepsini deniyeceğim çok teşekkür ederim.sizin ne aşamada

Bende çok ama çok sevimdim opunun olmasına inşallah güzel sonuçlar da verirsin burada ve hepimiz seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…