Cnm hayırlı olsun tekrar. Eşine genel mi lokal mi anestezi uyguladılar. Hemen taburcu ediyorlar mı. Nasıl işliyor süreç. Ameliyata murad bey giriyor değil mi...Herkese iyi akşamlar canlarımmmm. Eşim tese oldu sperm bulundu binlerce kez şükür Rabbime. 5 yumurtam toplandi. Ancak yazabiliyorum taburcu vs. Isleri ve hastanede istirahat ettirmeleri ancak cikabildik. Yanlizdim. Bir yagmur bir rahmet Allahim rahmetinden bizi de nasiplendir dedim. Lab.dan opu icin hazirlanin diye aradiklarinda dunyalar benim oldu. Allahima sukrettim defalarca. Ne kadar sukretsem de az. Cok sukur Elhamdülillah. Embriyolarimiz bolunur, saglicakla transferimiz olur ve saglicakla kucagima alabilirim insallah. Allahim hepinizden razi olsun. Benim icin dualar ettiniz. Rabbim bana sizlerin guzel haberlerinizi de almayi nasip etsin. Iyiki varsiniz hepiniz destek oldunuz. Cok sagolun hepiniz canlarim.
Cokkkk sevindimm.insallah devaminida yasicaz.onemli olan inanmak.cok gecmis olsun sanada esinede.Allah tedavinizin devamini nasip etsin.opudan sonra ilk siz aklima geldiniz.cok sevindim.Herkese iyi akşamlar canlarımmmm. Eşim tese oldu sperm bulundu binlerce kez şükür Rabbime. 5 yumurtam toplandi. Ancak yazabiliyorum taburcu vs. Isleri ve hastanede istirahat ettirmeleri ancak cikabildik. Yanlizdim. Bir yagmur bir rahmet Allahim rahmetinden bizi de nasiplendir dedim. Lab.dan opu icin hazirlanin diye aradiklarinda dunyalar benim oldu. Allahima sukrettim defalarca. Ne kadar sukretsem de az. Cok sukur Elhamdülillah. Embriyolarimiz bolunur, saglicakla transferimiz olur ve saglicakla kucagima alabilirim insallah. Allahim hepinizden razi olsun. Benim icin dualar ettiniz. Rabbim bana sizlerin guzel haberlerinizi de almayi nasip etsin. Iyiki varsiniz hepiniz destek oldunuz. Cok sagolun hepiniz canlarim.
Emilimi iyi olsun diye kullanim sonrasi bes dk yuru evin icinde canim jelide vajinaya tamamini sk tupun icinde azda olsa kaliyo onu sorun yapmaArkadaslar crinone %8 jel kullanicam.nasil kullanmam gerekiyor.puf noktasi var mi? Yatmayin yaziyor.var mi bir sey.
Canım mmm çok sevindim .hersey çok güzel olacak.Herkese iyi akşamlar canlarımmmm. Eşim tese oldu sperm bulundu binlerce kez şükür Rabbime. 5 yumurtam toplandi. Ancak yazabiliyorum taburcu vs. Isleri ve hastanede istirahat ettirmeleri ancak cikabildik. Yanlizdim. Bir yagmur bir rahmet Allahim rahmetinden bizi de nasiplendir dedim. Lab.dan opu icin hazirlanin diye aradiklarinda dunyalar benim oldu. Allahima sukrettim defalarca. Ne kadar sukretsem de az. Cok sukur Elhamdülillah. Embriyolarimiz bolunur, saglicakla transferimiz olur ve saglicakla kucagima alabilirim insallah. Allahim hepinizden razi olsun. Benim icin dualar ettiniz. Rabbim bana sizlerin guzel haberlerinizi de almayi nasip etsin. Iyiki varsiniz hepiniz destek oldunuz. Cok sagolun hepiniz canlarim.
raabim ne verirse hayırlısını versin, inşallah güzel haberlerinizi alırız ve diğer arkadaşlarında tabi :)Herkese iyi akşamlar canlarımmmm. Eşim tese oldu sperm bulundu binlerce kez şükür Rabbime. 5 yumurtam toplandi. Ancak yazabiliyorum taburcu vs. Isleri ve hastanede istirahat ettirmeleri ancak cikabildik. Yanlizdim. Bir yagmur bir rahmet Allahim rahmetinden bizi de nasiplendir dedim. Lab.dan opu icin hazirlanin diye aradiklarinda dunyalar benim oldu. Allahima sukrettim defalarca. Ne kadar sukretsem de az. Cok sukur Elhamdülillah. Embriyolarimiz bolunur, saglicakla transferimiz olur ve saglicakla kucagima alabilirim insallah. Allahim hepinizden razi olsun. Benim icin dualar ettiniz. Rabbim bana sizlerin guzel haberlerinizi de almayi nasip etsin. Iyiki varsiniz hepiniz destek oldunuz. Cok sagolun hepiniz canlarim.
sen ne yaptın canım nasıl geçtı, agrı oluyor muCokkkk sevindimm.insallah devaminida yasicaz.onemli olan inanmak.cok gecmis olsun sanada esinede.Allah tedavinizin devamini nasip etsin.opudan sonra ilk siz aklima geldiniz.cok sevindim.
dün ağrım vardı bayaa.bugün işe geldim.çok şükür bunuda atlattım.benim ağrı eşiğim düşük galiba biraz. opu çıkışında adet sancısı gibi ağrım vardı.iğneyle birlikte ağrım da gitti.sen ne yaptın canım nasıl geçtı, agrı oluyor mu
Vajinaya fitil şeklinde sıkacaksın cnmm. 15 dk yürü içeri sıktıktan sonra.Arkadaslar crinone %8 jel kullanicam.nasil kullanmam gerekiyor.puf noktasi var mi? Yatmayin yaziyor.var mi bir sey.
sabah akşam 1er kez dedi doktor.sabah ilkini yaptım.pıt ediyo içe doğru.5 dk yattım sonra işe geldim.benim tek düşüncem transferden sonrası.kaç gün izin alsam iş yerinden.3 gün yeter mi.gerçi işyerinde bütün gün oturuyorum.ev de bile daha fazla ayaktayım.sizce ne yapsam kafam çok karışık.Vajinaya fitil şeklinde sıkacaksın cnmm. 15 dk yürü içeri sıktıktan sonra.
Tedavin hayırlı olsun canım.sonu bebisli olsun.yasemin hemşirenin telini verebilir misin bana ozeldenHayirli olsun tedaviniz.tatil diye birsey yok.hergun hizmet veriyorlar.ustelik bana gulseren ve yasemin hemsirenin telini verdiler.saat kac olursa olsun cevap verip yardimci oldular.mesajlarima bile aninda arayarak cevap veriyorlar.icin rahat etsin cok iyi bir ekip.
çok teşekkür ederim.Tedavin hayırlı olsun canım.sonu bebisli olsun.yasemin hemşirenin telini verebilir misin bana ozelden
cnm yatmadan hemen yürümen lazım. iş yerinde stres yapmayacaksan yormayacaksan kendini. 3 3-4 gün izin yeter bence. kimi tamamen yatıyor kimi geziyor bu süreçte ama. rabbim nasip ettiyse olacak yani yatmana ya da yatmamana bağlı olduğunu düşünmüyorum ben. stres yapma kaçıncı denemen cnm senin. ilk anladığım kadarıyla. stres yapma ani hareketlerden kendini kaçın. sıcak suyla banyo yapma. ananas kabak çekirdeği badem kayısı falan ye.sabah akşam 1er kez dedi doktor.sabah ilkini yaptım.pıt ediyo içe doğru.5 dk yattım sonra işe geldim.benim tek düşüncem transferden sonrası.kaç gün izin alsam iş yerinden.3 gün yeter mi.gerçi işyerinde bütün gün oturuyorum.ev de bile daha fazla ayaktayım.sizce ne yapsam kafam çok karışık.
hepsini deniyeceğim çok teşekkür ederim.sizin ne aşamadacnm yatmadan hemen yürümen lazım. iş yerinde stres yapmayacaksan yormayacaksan kendini. 3 3-4 gün izin yeter bence. kimi tamamen yatıyor kimi geziyor bu süreçte ama. rabbim nasip ettiyse olacak yani yatmana ya da yatmamana bağlı olduğunu düşünmüyorum ben. stres yapma kaçıncı denemen cnm senin. ilk anladığım kadarıyla. stres yapma ani hareketlerden kendini kaçın. sıcak suyla banyo yapma. ananas kabak çekirdeği badem kayısı falan ye.
Bende çok ama çok sevimdim opunun olmasına inşallah güzel sonuçlar da verirsin burada ve hepimiz sevinirizHerkese iyi akşamlar canlarımmmm. Eşim tese oldu sperm bulundu binlerce kez şükür Rabbime. 5 yumurtam toplandi. Ancak yazabiliyorum taburcu vs. Isleri ve hastanede istirahat ettirmeleri ancak cikabildik. Yanlizdim. Bir yagmur bir rahmet Allahim rahmetinden bizi de nasiplendir dedim. Lab.dan opu icin hazirlanin diye aradiklarinda dunyalar benim oldu. Allahima sukrettim defalarca. Ne kadar sukretsem de az. Cok sukur Elhamdülillah. Embriyolarimiz bolunur, saglicakla transferimiz olur ve saglicakla kucagima alabilirim insallah. Allahim hepinizden razi olsun. Benim icin dualar ettiniz. Rabbim bana sizlerin guzel haberlerinizi de almayi nasip etsin. Iyiki varsiniz hepiniz destek oldunuz. Cok sagolun hepiniz canlarim.
tşk. cevabınız için.2-3 ay sonra basliyabilirler.
evet 1 sene önce yaptırmıştım. Pozitif çıkmıştı ama sonradan malesef değerlerim düştü. Şimdi hala tedavi ile uğraşıyorum.Aranızda dondurulmuş embriyo transferi yaptıran var mi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?