Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Nobetci eczaneden orjinal fiyatla almak zorunda kaliyorsunuz. Ornegin gonal f icin 370 tl gibi bir fiyat veriyorlar...
ilacınızın kalan dozunu sürekli takip etmeniz gerekli hesaplıyın pazar gününe ilacınızın dozajı yetişmeyeceğeni görürseiz tedarikli olup cumartesiden alın.

Cnm hayırlı olsun tekrar. Eşine genel mi lokal mi anestezi uyguladılar. Hemen taburcu ediyorlar mı. Nasıl işliyor süreç. Ameliyata murad bey giriyor değil mi...
Canim genel anestezi veriliyor. Murad hocamız yapti ameliyatimizi. Esim 10 gibi gitti 12 de geldi odasina. Sure 1 saat gibi diyir ameliyat zamani icin esim. Emin degil ama zaten 45 dk. Civari suruyordur ameliyat. Kanama ihtimaline karsi 6 saat yatirdilar esimi. Normalde 4 saate cikiliyor canim benim. Hakkimizda hayirlisi hepimiz icin. Rabbim bu ugurda emek harcayan evlat hasreti ile yanip tutusan herkese evlat sevinci yasatsin inşAllah

Cokkkk sevindimm.insallah devaminida yasicaz.onemli olan inanmak.cok gecmis olsun sanada esinede.Allah tedavinizin devamini nasip etsin.opudan sonra ilk siz aklima geldiniz.cok sevindim.
Canimmmmm benim aklima da ilk sen geldin :)

amin teşekkür edrim.inşallh herşey güzel olur bu sefer.rabbim yardımcımız olsun.

ben değilim canım.beni 08,30 da aldılar opu ya. 09,30 da odaya aldılar galiba.
Canim lab.telefonunu istemissin gec gordum temin edebildin mi? Hangi odada idin :) belki yan yana idik :) ogrenebildin mi embriyolar ne durumda imis canim? Kac yumurta toplandi

Canim lab.telefonunu istemissin gec gordum temin edebildin mi? Hangi odada idin :) belki yan yana idik :) ogrenebildin mi embriyolar ne durumda imis canim? Kac yumurta toplandi
sabah aradılar tele gerek kalmadı canım.18 yumurta toplandı 11 yumurta olgun dediler.7 adet döllenmiş 1 adette geç döllenme olmuş.yani bu gün için 7+1 var .ama önemli çok olması değil iyi kalitede sonuna kadar kalması dediler.bir tane olsun bizim olsun.senin kaç tane döllendi.

Bende 5 te idim canim :) 5 yumurtam vardi. 4 u olgunmus. 3 u dollenmis :) onemli olan saglikli gitmeleri canim. Rabbim isterse 1 yumurta 1 sperm yeter. Cok sukur Rabbime. Tamamina erdirsin insallah hepimiz icin Rabbim

Bende 5 te idim canim :) 5 yumurtam vardi. 4 u olgunmus. 3 u dollenmis :) onemli olan saglikli gitmeleri canim. Rabbim isterse 1 yumurta 1 sperm yeter. Cok sukur Rabbime. Tamamina erdirsin insallah hepimiz icin Rabbim
amin inşallah bende aynısını düşünüyorum.Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.başladın mı ilaçlarına.benim hala sağ yumurtalığı m ağrıyor.

merhaba canım tese yi ne kadara yapıyorlar acaba?

amin inşallah bende aynısını düşünüyorum.Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.başladın mı ilaçlarına.benim hala sağ yumurtalığı m ağrıyor.
Basladim canim. Benim agrim cok az sukur. Toplanan yumurta sayisi ile alakali olabilir canim agrin. Insallah canim Rabbim tamamina erdirsin. Saglicakla kucagimiza almayi basip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…