ilacınızın kalan dozunu sürekli takip etmeniz gerekli hesaplıyın pazar gününe ilacınızın dozajı yetişmeyeceğeni görürseiz tedarikli olup cumartesiden alın.Nobetci eczaneden orjinal fiyatla almak zorunda kaliyorsunuz. Ornegin gonal f icin 370 tl gibi bir fiyat veriyorlar...
Canim acaba seni gordummu opudan sonra merak ettim :) kacta ciktin opudan? Beni tam 11:20 civari aldilar. Beni opuya alirlarken biri yatiyordu sedyede senmiydin acaba? :)Opu oldum cok sukur.saydin78 insallah sende cok iyi atlatirsin.
Canim genel anestezi veriliyor. Murad hocamız yapti ameliyatimizi. Esim 10 gibi gitti 12 de geldi odasina. Sure 1 saat gibi diyir ameliyat zamani icin esim. Emin degil ama zaten 45 dk. Civari suruyordur ameliyat. Kanama ihtimaline karsi 6 saat yatirdilar esimi. Normalde 4 saate cikiliyor canim benim. Hakkimizda hayirlisi hepimiz icin. Rabbim bu ugurda emek harcayan evlat hasreti ile yanip tutusan herkese evlat sevinci yasatsin inşAllahCnm hayırlı olsun tekrar. Eşine genel mi lokal mi anestezi uyguladılar. Hemen taburcu ediyorlar mı. Nasıl işliyor süreç. Ameliyata murad bey giriyor değil mi...
Canimmmmm benim aklima da ilk sen geldin :)Cokkkk sevindimm.insallah devaminida yasicaz.onemli olan inanmak.cok gecmis olsun sanada esinede.Allah tedavinizin devamini nasip etsin.opudan sonra ilk siz aklima geldiniz.cok sevindim.
Insallah canim benim. Hersey yolunda gider insallah. Rabbim tamamina erdirsinCanım mmm çok sevindim .hersey çok güzel olacak.
Aminnn kuzucum insallah. Hepimiz anne olalim Rabbim nasip etsin insallahraabim ne verirse hayırlısını versin, inşallah güzel haberlerinizi alırız ve diğer arkadaşlarında tabi :)
Insallah bitanemmm cok sagol. Rabbim hepimize yasatsinBende çok ama çok sevimdim opunun olmasına inşallah güzel sonuçlar da verirsin burada ve hepimiz seviniriz
amin teşekkür edrim.inşallh herşey güzel olur bu sefer.rabbim yardımcımız olsun.Canim genel anestezi veriliyor. Murad hocamız yapti ameliyatimizi. Esim 10 gibi gitti 12 de geldi odasina. Sure 1 saat gibi diyir ameliyat zamani icin esim. Emin degil ama zaten 45 dk. Civari suruyordur ameliyat. Kanama ihtimaline karsi 6 saat yatirdilar esimi. Normalde 4 saate cikiliyor canim benim. Hakkimizda hayirlisi hepimiz icin. Rabbim bu ugurda emek harcayan evlat hasreti ile yanip tutusan herkese evlat sevinci yasatsin inşAllah
ben değilim canım.beni 08,30 da aldılar opu ya. 09,30 da odaya aldılar galiba.Canim acaba seni gordummu opudan sonra merak ettim :) kacta ciktin opudan? Beni tam 11:20 civari aldilar. Beni opuya alirlarken biri yatiyordu sedyede senmiydin acaba? :)
Canim lab.telefonunu istemissin gec gordum temin edebildin mi? Hangi odada idin :) belki yan yana idik :) ogrenebildin mi embriyolar ne durumda imis canim? Kac yumurta toplandiben değilim canım.beni 08,30 da aldılar opu ya. 09,30 da odaya aldılar galiba.
sabah aradılar tele gerek kalmadı canım.18 yumurta toplandı 11 yumurta olgun dediler.7 adet döllenmiş 1 adette geç döllenme olmuş.yani bu gün için 7+1 var .ama önemli çok olması değil iyi kalitede sonuna kadar kalması dediler.bir tane olsun bizim olsun.senin kaç tane döllendi.Canim lab.telefonunu istemissin gec gordum temin edebildin mi? Hangi odada idin :) belki yan yana idik :) ogrenebildin mi embriyolar ne durumda imis canim? Kac yumurta toplandi
amin inşallah bende aynısını düşünüyorum.Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.başladın mı ilaçlarına.benim hala sağ yumurtalığı m ağrıyor.Bende 5 te idim canim :) 5 yumurtam vardi. 4 u olgunmus. 3 u dollenmis :) onemli olan saglikli gitmeleri canim. Rabbim isterse 1 yumurta 1 sperm yeter. Cok sukur Rabbime. Tamamina erdirsin insallah hepimiz icin Rabbim
merhaba canım tese yi ne kadara yapıyorlar acaba?Herkese iyi akşamlar canlarımmmm. Eşim tese oldu sperm bulundu binlerce kez şükür Rabbime. 5 yumurtam toplandi. Ancak yazabiliyorum taburcu vs. Isleri ve hastanede istirahat ettirmeleri ancak cikabildik. Yanlizdim. Bir yagmur bir rahmet Allahim rahmetinden bizi de nasiplendir dedim. Lab.dan opu icin hazirlanin diye aradiklarinda dunyalar benim oldu. Allahima sukrettim defalarca. Ne kadar sukretsem de az. Cok sukur Elhamdülillah. Embriyolarimiz bolunur, saglicakla transferimiz olur ve saglicakla kucagima alabilirim insallah. Allahim hepinizden razi olsun. Benim icin dualar ettiniz. Rabbim bana sizlerin guzel haberlerinizi de almayi nasip etsin. Iyiki varsiniz hepiniz destek oldunuz. Cok sagolun hepiniz canlarim.
Merkezin tup bebek hastasi iseniz 2.750 diyorlar ama pazarlik yapin canimmerhaba canım tese yi ne kadara yapıyorlar acaba?
Basladim canim. Benim agrim cok az sukur. Toplanan yumurta sayisi ile alakali olabilir canim agrin. Insallah canim Rabbim tamamina erdirsin. Saglicakla kucagimiza almayi basip etsin insallahamin inşallah bende aynısını düşünüyorum.Allah sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize.başladın mı ilaçlarına.benim hala sağ yumurtalığı m ağrıyor.
Ben yaptırıcam adet olmayı bekliyorum bekledikcede gelmiyor istemesem hemen olurrrAranızda dondurulmuş embriyo transferi yaptıran var mi arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?