- 12 Mart 2015
- 237
- 187
- 53
- 40
3. deneme için haftaya memoriale gideceğiz nasipse.hepsini deniyeceğim çok teşekkür ederim.sizin ne aşamada
İnşallah bu sefer olur benimde 2. Olacak ilinde 5aa trasfere edildi ama olmadı .dondurulmuslar 4ab olurmu bilmiyorum çok ümitli konuşmuslar di ama tutmadı degerim 6 nin üstüne çıkmadı3. deneme için haftaya memoriale gideceğiz nasipse.
Cok yuksek kaliteli embriyoyla gebelik.olusmayipta daha dusuk kaliteyle gebe olan cok Allahtan umut kesmek olmaz bak ben yeni dogum yaptim kaybettim bebegimi uc hafta oldu toplayip kendimi hemen tedaviye baslamak istiyorum acalen ne diye dusunenler olabilir ama onu icinde hissetmen tekmesiyle uyanman ayaklarini dirseklerini yatinca karninda disardan bile gorebilmen anlatilmaz bu duyguyu tekrar tekrar yasamak istiyosun belki bebegim kucagimda olsa cesarwt edemezdim o benim icin guzel ama zorlu olan bu surece simdi hemwn tekrar hamile kalsam diye icim icime sigmiyo rabbim hepimze o guzelligi yasatsin kimsenin kucaginida yureginide bos birakmasinİnşallah bu sefer olur benimde 2. Olacak ilinde 5aa trasfere edildi ama olmadı .dondurulmuslar 4ab olurmu bilmiyorum çok ümitli konuşmuslar di ama tutmadı degerim 6 nin üstüne çıkmadı
Bebeğin icin gerçekten çok üzüldüm başın sağ olsun. Tedaviye başlama fikrin bence çok iyi olmuş inşallah tekrar tutar ve sağ salim kucağına alırsın eminim ben olsam bende aynısını düşünür ve yapardimCok yuksek kaliteli embriyoyla gebelik.olusmayipta daha dusuk kaliteyle gebe olan cok Allahtan umut kesmek olmaz bak ben yeni dogum yaptim kaybettim bebegimi uc hafta oldu toplayip kendimi hemen tedaviye baslamak istiyorum acalen ne diye dusunenler olabilir ama onu icinde hissetmen tekmesiyle uyanman ayaklarini dirseklerini yatinca karninda disardan bile gorebilmen anlatilmaz bu duyguyu tekrar tekrar yasamak istiyosun belki bebegim kucagimda olsa cesarwt edemezdim o benim icin guzel ama zorlu olan bu surece simdi hemwn tekrar hamile kalsam diye icim icime sigmiyo rabbim hepimze o guzelligi yasatsin kimsenin kucaginida yureginide bos birakmasin
rica ederim. Tabi bu sure eger durumunuz normale donmusse gecerli olabilir. Ornegin daha uzun sureli baskilama da onerebiliyorlar eger endometriosis gibi bir hastalik varsa. O zaman da 6 ay bekleyin denebiliyor..tşk. cevabınız için.
Tedavi suresince zaten pazara dogru hemsireler size onceden almaniz gereken ilac miktarini hesaplayip yonlendiriyor. Benim demek istedigim eger tedaviniin ilk gunu pazar gunu olursa mecburen en yuksek fiyattan aliyorsunuz..ilacınızın kalan dozunu sürekli takip etmeniz gerekli hesaplıyın pazar gününe ilacınızın dozajı yetişmeyeceğeni görürseiz tedarikli olup cumartesiden alın.
Estrofem ilaç kullanan var mi kizlar
Allah tamamına erdirsin inşallah.kaçıncı gün embriosu. gelişmeleri yazar mısın.inşallah hemen tutunur bebişlerBen kullaniyorum sali gunu toplandiktan sonra sabah aksam tok karnina aliyorm simdide transfer icin gidiyorm bugn transfr yapilacak:)
Rabbim hayırlı eylesin canım. Estrofem 2 mg lık 28 tablet mi yazıyor kutunun üstünde.Ben kullaniyorum sali gunu toplandiktan sonra sabah aksam tok karnina aliyorm simdide transfer icin gidiyorm bugn transfr yapilacak:)
Bunlari dondurulmus transferi öncesi veriyorlarbana bu ilaçlardan vermediler.rulid 300 mg ve prednol 16 mg günde 1 er tane
şöyle yapabilirsiniz doktorunuza önceden bu durumu anlatın oda sizin için şu şu ilaçları kullanmanızı isteyeceğiz der ve reçeteyi önceden verir size.Tedavi suresince zaten pazara dogru hemsireler size onceden almaniz gereken ilac miktarini hesaplayip yonlendiriyor. Benim demek istedigim eger tedaviniin ilk gunu pazar gunu olursa mecburen en yuksek fiyattan aliyorsunuz..
Allah tamamına erdirsin inşallah.kaçıncı gün embriosu. gelişmeleri yazar mısın.inşallah hemen tutunur bebişler
Inşallah hayırlısıyla tuttular bebişler :))3 tane dollendi demislerdi toplamanin ertesi gunu 3.gunude aradilar yine 3 taneydi transfer icin geli dediler ben sehir disinda old icin dediklerinde gidemedim ertesi gune yani toplamadan sonraki 4.gun bir embriyo daha gitms 2 tane kalmis ikiside 1.kalite dediler ikisinide koydular.sonuc evdeym suan ve yatiyorm allahtan hayirlisi artik
arkadaslar aranizda memorialda tedavi gören yumurtasi az sayida olan arkadaslar varmi ? varsa tedavi gidisatini ve tutup tumadigini ogrenmek istiyorum. Çünkü benim burada ilk tedavim cok kötü oldu. simdi kafam karışık ne yapsam bilemedim
Ben oldum, 3 yumurta toplandı, 2 yumurta döllendi 3.kalite 3.gün transfer edildi. Negatif sonuç aldım. Her şeyde hayır vardır ama şimdi ilaçsız tüp bebek yapmadığım için pişmanım. O kadar iğne oldum zaten 2 tane gelişti olmasam da aynı yumurta toplanırdı belki her ay bir embriyom olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?