peki yeniden tedavi oldunmu. genelde 5.gune gelisiyor diyorlar... bana yeni tedavimde az ilacla tedavi uygulayacaklarmis. ilk 3 gun klomen kullanacakmisum. sizin fsh amh kaç. esinizde sorun varmı. 3.gunden sonra spermle alakali diyorlardi
Ben oldum, 3 yumurta toplandı, 2 yumurta döllendi 3.kalite 3.gün transfer edildi. Negatif sonuç aldım. Her şeyde hayır vardır ama şimdi ilaçsız tüp bebek yapmadığım için pişmanım. O kadar iğne oldum zaten 2 tane gelişti olmasam da aynı yumurta toplanırdı belki her ay bir embriyom olurdu.
Amh 0.06 ve morfoloji 0
Tedavim zaten düşük dozla oldu 250 başladı o civarda gitti 12 gün.
Eylülde adetim gecikti, Ekimde 2 küçük kist var diye başlayamadım, Kasım'da ilk kez fsh yükseldi iptal oldu, Aralık'ta da yüksekti 39 du son baktırdığımda.
Şimdi dhea ve coq10 kullanıyorum. Her ay kontrole gidip folikül görülürse ilaçsız tüp bebekle havuz düşünüyorum. Bu ay femara kullandırdı doktorum 5 gün, haftaya kontrolüm var.
Memorial'ın politikası farklı benim isteklerimden bu nedenle başka doktorlara yöneldim.
Ben de varım.. 2 kez tedavi gördüm memorialde. İlkinde 5 ikincisinde 4 yumurta toplandı. İlkinde 4dollendi 2si 4. Gün transfer edildi ama kaliteleri düşüktü.tutmadı...
İkincide 3u dollendi. İkisi iyi dediler 3.gün. Herşey yolunda,bölünmeleri falan dediler. 4.gün aynı iyimserlik te konuşmacılar ama biri 10 üzerinden derecelendirsek 8,diğeri 6-7 gibi,5.güne gidicez dediler.
5.gün gittiğimizde tutunma ihtimali dusuk bir embriyonun kaldığını söyledi embriyolog. Onun da 4. Gün özellikleri gösterdiğini,3.günden sonra yavaşladığıni,ama bu durumda supriz sonuc aldıkları da oldugunu söyleyip gitti..ama ihtimal susuzluğunu vurguladı yanı
Yarın test günüm,, umudum neredeyse yok ama negatif alırsam yine de hayal kırıklığı yaşayacağım, karmakarışıgim.....
Uzun yazdım bayağı ama tekrar deneme gerekirse memoriale gidermiyim bilmiyorum....
Ben de varım.. 2 kez tedavi gördüm memorialde. İlkinde 5 ikincisinde 4 yumurta toplandı. İlkinde 4dollendi 2si 4. Gün transfer edildi ama kaliteleri düşüktü.tutmadı...
İkincide 3u dollendi. İkisi iyi dediler 3.gün. Herşey yolunda,bölünmeleri falan dediler. 4.gün aynı iyimserlik te konuşmacılar ama biri 10 üzerinden derecelendirsek 8,diğeri 6-7 gibi,5.güne gidicez dediler.
5.gün gittiğimizde tutunma ihtimali dusuk bir embriyonun kaldığını söyledi embriyolog. Onun da 4. Gün özellikleri gösterdiğini,3.günden sonra yavaşladığıni,ama bu durumda supriz sonuc aldıkları da oldugunu söyleyip gitti..ama ihtimal susuzluğunu vurguladı yanı
Yarın test günüm,, umudum neredeyse yok ama negatif alırsam yine de hayal kırıklığı yaşayacağım, karmakarışıgim.....
Uzun yazdım bayağı ama tekrar deneme gerekirse memoriale gidermiyim bilmiyorum....
3.deneme gerekirse de farklı bi politika uygulamayacaklar . Semra hanım ve aylın hanımla transfer sonrası gorustum.. Moyaalitunun dediği gibi protokolleri belli..
Aslında 5.güne gidebilmesi umutvar bir durum olarak yorumladı Semra hoca.yine yakalayabiliriz dedi..
Zor grupsun ama imkânsız değil dedi.
Amh0,37
Transferden sonra normal kadın doğum doktoruma bazı şeyler danışmaya gittiğimde 3.kalite transfer edildiği için üzüldüğümü söylemiştim çok gülmüştü. Ne kalitesizler gördük tutan ne kaliteliler gördük tutmayan. Sen tutmasını istemiyosun herhalde pozitif düşünmediğine göre dedi kızdı. Bence iyi düşün arkadaşım. Allah kısmet etmişse en kötü şartlar bile çıksa anne olucaz. Etmediyse de olmayacak, biz elimizden geleni yapalım da.
3.deneme gerekirse de farklı bi politika uygulamayacaklar . Semra hanım ve aylın hanımla transfer sonrası gorustum.. Moyaalitunun dediği gibi protokolleri belli..
Aslında 5.güne gidebilmesi umutvar bir durum olarak yorumladı Semra hoca.yine yakalayabiliriz dedi..
Zor grupsun ama imkânsız değil dedi.
Amh0,37
fsh ve amh benden kotuymus. ama benden daha cok yumurtan olmus. havuz yontemi ben de konustum. kalitesiz embriyoya yapamayiz dediler. o yontem de ilacla yapiliyor diye biliyorum.mustafa acetlemi tedaviye devam edeceksin yoksa.. o havuz yontemini cok yapiyormus.
5.gune goturmeye calusmalarinin sebebi daha iyi tutunabilmesi. benim de ilk tedavimde baska yerde oldum. 3.gun embriyosu koydular tutmadi. ikinciyi burada oldum. dollenirken özürlü dollenmis ama 5.gune gitti. pgt yapildi. transfer iptal edildi. benim de kafam karisik. 3.tedavi icin ne yapsam hic bilemiyorim zaten umudum da yok
Ben zaten adanadan gittim ta oraya.maddi manevi 2 kat yoruyor öyle olunca.
Tekrar gerekirse adanada denesem diyorum. Çünkü olacağı varsa hepsi vesile,aracı sadece..
Rabbim hakkımızda en hayırlı kararı verdirten bize inşallah..
Mucizelere inanması gereken bir grup düşük amh liler. Bence bir gün olacağına inanırsak mucizemiz gerçek olur. Allah güç versin hepimize de ama bu kadar çabuk pes etmeyin.
yaş oldu 36 37 ye az kaldi. ondan dolayi umutsuzlugum
Kizlarr dondurulmus embriyolarim var ve sali gunu transfer icin cagirdilar ilk dnemenem olacak heyecan korku stres var suan. Bide transfer acilimi kizlar
peki yeniden tedavi oldunmu. genelde 5.gune gelisiyor diyorlar... bana yeni tedavimde az ilacla tedavi uygulayacaklarmis. ilk 3 gun klomen kullanacakmisum. sizin fsh amh kaç. esinizde sorun varmı. 3.gunden sonra spermle alakali diyorlardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?