merhaba, bende varım canım, banada düşük doz tedavisi uygulandı fakat var olan fölüküllerden sadece 2 tanesini gelişince, verilen dozu arttırdılar, önceden kullandığım dozları fazla bulmuşlardı fakat büyümeyince eski dozlarımla aynı ölçüde yapıldı. Bende negatiflerim dolayı zor hasta grubundayım diye düşünüyorum, yaş 39, amh 1,57...toplanan yumurta sayısı 1 adet oldu, 4. gün orta kalitede transfer edildi. İlk defa 5 ve üzeri çıktı betahcg, buda benim için bir gelişmeydiarkadaslar aranizda memorialda tedavi gören yumurtasi az sayida olan arkadaslar varmi ? varsa tedavi gidisatini ve tutup tumadigini ogrenmek istiyorum. Çünkü benim burada ilk tedavim cok kötü oldu. simdi kafam karışık ne yapsam bilemedim
Yedirenk79 canım eğer yumurta kaliteniz iyi değilse naparsan yap olmuyor cnm..bize söylenen spermin hiç bir şekilde etkisi yokmuş yani bende öyle duymuştum 3.günden sonra etkiliyor diye ama değilmiş
merhaba, bende varım canım, banada düşük doz tedavisi uygulandı fakat var olan fölüküllerden sadece 2 tanesini gelişince, verilen dozu arttırdılar, önceden kullandığım dozları fazla bulmuşlardı fakat büyümeyince eski dozlarımla aynı ölçüde yapıldı. Bende negatiflerim dolayı zor hasta grubundayım diye düşünüyorum, yaş 39, amh 1,57...toplanan yumurta sayısı 1 adet oldu, 4. gün orta kalitede transfer edildi. İlk defa 5 ve üzeri çıktı betahcg, buda benim için bir gelişmeydi
Bundan sonra tedavi olurmuyum hiç bilmiyorum, eşim evlat edinmeden yana, bendede galiba fazla umut kalmadı, her tedavide bir umudum gitti.....
artık utanıyorum negatiflerimin sayısını söylerken, 5. transferimdi , artış fazla olmadı, ilaçları bıraktırmışlardı zaten, bir kaç gün sonrada adet oldum canım. Sen bana göre yolun daha başındasın pes etme hemen, biraz daha denemelisin..kacinci tedavindi canim. sonra ne oldu gebeligin ilerlemedimi. acikcasi benim de 3.tedavim olacak ama hala tedavi olsammi olmasammi kararsizjm. son bir kez daha sansimi denesemmi diyorum. ya da herseyi unutum evlat edinsemmi. benim esim de öyle diyor. artik umudumuz yok. basvuralim kuruma diyor. bastan istemedi ben de tedaviye yoneldim. simdi de hic umudu olmadigini söylüyor
artık utanıyorum negatiflerimin sayısını söylerken, 5. transferimdi , artış fazla olmadı, ilaçları bıraktırmışlardı zaten, bir kaç gün sonrada adet oldum canım. Sen bana göre yolun daha başındasın pes etme hemen, biraz daha denemelisin..
Biz çok yorulduk, sonuç değişmeyince artık pozitif bakamıyorsun hayata, eşim evlat edinmeye sıcak bakıyor, ben henüz hazır değilim galiba, tek bildiğim cebimdeki umutlarımın tükenmeye yakın olması..
Rabbim hayırlı eylesin canım. Estrofem 2 mg lık 28 tablet mi yazıyor kutunun üstünde.
Bazen okuyorum bende oradaki yazılanları, çok duygulanıyorum ...çok örnek var öyle evlat edinip, kendi doğalından hamile kalan, Rabbimin mucizeleri büyük...artık zaman ne gösterecek hiç bilmiyorum, Rabbim güzel günler göstersin hepimize..bence umutsuz bakma. elimizden bisey gwlmiyorsa. evlat edinecegiz. gercekten o sayfadaki arkadaslarin duygularini okusan. asil anneligin aslinda o oldugunu anlarsin. ve bu konuya alisirsin. ben oradan bir arkadasla tanistim. ayni bizum gibi olmus. gitmis evlat edinmis. belki inanmayacaksin. 1 ay sonra normal yolla hamile kalmis. sordugumda bana dediki asla ilk evladimin yeri başka o ilk heyecan duygulari bunda hissedemedim dedi. ne mutluki eşin bunu istiyor. ben ikna etmek icin cok zaman aşama atlattim.
arkadaslar aranizda memorialda tedavi gören yumurtasi az sayida olan arkadaslar varmi ? varsa tedavi gidisatini ve tutup tumadigini ogrenmek istiyorum. Çünkü benim burada ilk tedavim cok kötü oldu. simdi kafam karışık ne yapsam bilemedim
normalde 18 gün transfer olacak denildi. bana rahim kalınlığı yeterli değil diye 20. gün tranfer yapıldı.Dondurulmuş embriyoda transfer adetin kaçıncı günü yapılıyor???
cnm transfer günün belli oldu mu? Embriyoların durumu iyidir inşllh.Canim acaba seni gordummu opudan sonra merak ettim :) kacta ciktin opudan? Beni tam 11:20 civari aldilar. Beni opuya alirlarken biri yatiyordu sedyede senmiydin acaba? :)
Canim embriyolarimin durumunun iyi oldugu soylendi. Bolunme ve gelisimi iyi dediler sukur. Buyuk ihtimalle Rabbim nasip ederse salı gunu transfer günüm sanırım kuzucumcnm transfer günün belli oldu mu? Embriyoların durumu iyidir inşllh.
Çok şükür...allahın izniyle inşallh hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak nasip olur inşallh..Canim embriyolarimin durumunun iyi oldugu soylendi. Bolunme ve gelisimi iyi dediler sukur. Buyuk ihtimalle Rabbim nasip ederse salı gunu transfer günüm sanırım kuzucum
Aminnnnn bitanemmmm Aminnnnn. Rabbim saglilkli bir hamilelik ve saglicakla kucagima almayi nasip eder inşAllah kuzum. Rabbim hepimize nasip etsin anneligi kurban oldugumÇok şükür...allahın izniyle inşallh hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmak nasip olur inşallh..
AmiiiinnnnnnAminnnnn bitanemmmm Aminnnnn. Rabbim saglilkli bir hamilelik ve saglicakla kucagima almayi nasip eder inşAllah kuzum. Rabbim hepimize nasip etsin anneligi kurban oldugum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?