Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Cnm amh degerine fazla takilma her yerde farkli cikiyor. Zaman zaman degisiklik gosteriyor her ne kadar degismez deselerde inanma. Benim 0.6 cikmasina ragmen denemelerimde 18 yumurta bile ciktigi oldu.
Peki ya kaliteleri Nasıl oluyor bende de bi denememde 12 diğer denememde 11tane yumurta toplandı ama yaşım 27 değer düşük dediler eee o Zaman o yumurtalar Nasıl oldu dememek imkansız

Amh değeri çok mu etkiliyor arkadaşlar anlamış değilim adetler düzenliyken değerin düşük çıkması biri anlatabilir mi lütfen

çooook etkiliyor canim. mesela benim adet duzenim hic bozulmadi günü gününe olur. ama amh düşük diye iki yumurta çıkıyor cikanda kalitesiz

Peki ya kaliteleri Nasıl oluyor bende de bi denememde 12 diğer denememde 11tane yumurta toplandı ama yaşım 27 değer düşük dediler eee o Zaman o yumurtalar Nasıl oldu dememek imkansız
Kalieteleri degisken oluyor. 7 denememde bunu gördüm. Bir denemem iptal oldu. Dollenme olmadi mesela. Digerleri hep degisti. Bazan 5 bazen 18 gibi. Cok kaliteli embriyo elde edildigide oldu. Sonunda kizima kavustum. Rabbim sizlerede en kisa zamanda nasip eder insallah. Onemli olan pes etmemek.

Cnm amh degerine fazla takilma her yerde farkli cikiyor. Zaman zaman degisiklik gosteriyor her ne kadar degismez deselerde inanma. Benim 0.6 cikmasina ragmen denemelerimde 18 yumurta bile ciktigi oldu.

hadiii ya supermis. benim amh 0.84 çıktı. iki tedavimde de iki yumurta çıktı. simdi de iki yumurta görüldü.

benim umudum azaldi. iki yumurta ustune cikamadim. her tedavi de olumsuz gecti. yaş gidiyor. fsh yukseliyor vs vs

Darısı başımıza tüm isteyenlere içinde banada inş pes etmiyoruz ama tükeniyoruz Zaman'la

hadiii ya supermis. benim amh 0.84 çıktı. iki tedavimde de iki yumurta çıktı. simdi de iki yumurta görüldü.
Sizlere tavsiyem tedaviye baslamadan once ve tedavi sirasinda bol bol incir yemeniz. Inanin folikul sayisini artiriyor. Ama baslamadan bir ay once baslamak onemli...denedim ve ne zaman incir yediysem sayi fazla oldu

Sizlere tavsiyem tedaviye baslamadan once ve tedavi sirasinda bol bol incir yemeniz. Inanin folikul sayisini artiriyor. Ama baslamadan bir ay once baslamak onemli...denedim ve ne zaman incir yediysem sayi fazla oldu
olumsuzu ögrendim önce lapatiroskapı diye birşey dediler sonra tekrar iletişime geçti doktorlar aradı ve birkez daha deneyelim ilaçları bünyen dışarı atınca dediler şuan öyle bi haldeyiz ki germe derlerse tamam diyoruz

Darısı başımıza tüm isteyenlere içinde banada inş pes etmiyoruz ama tükeniyoruz Zaman'la
Zamani degilmis deyip tekrar tekrar deneyin. Iyiki 7 kez denemisin vazgecmemisim. Sizleri cok iyi anliyorum. Cok yorucu biliyorum. Allahim guc versin sizlere insallah. Bu aradan 0.6 amh degeriyle dondurulmus 3 embriyom bile var.

Banada oyle denmisti. Bu iyi bisey aslinda sorun yok ama neden olmuyor anlamak icin bide laporoskopi yapalim anlamina geliyor. Tekrar deneyip en son çare laporoskopi bence...

Banada oyle denmisti. Bu iyi bisey aslinda sorun yok ama neden olmuyor anlamak icin bide laporoskopi yapalim anlamina geliyor. Tekrar deneyip en son çare laporoskopi bence...
Aslında embriyoların kalitesi çok kötü diye bir kez daha deneyelim ve tutmazsa ameliyat dediler...ama dondurulcak da kalınca onlarıda transfer edelim olmazsa ameliyat dediler ama bi sorun var ve tutunamıyor yavrularımız...sorunu çözmeden dondurulmuşları kullanmak onları hibe erecekmişiz gibi bir his oluşturuyor bende

Size tavsiyem semra hanimla gorusmedem dondurulmuslari kullanmayin. Eger o evet kullanalim derse kullanin.

Size tavsiyem semra hanimla gorusmedem dondurulmuslari kullanmayin. Eger o evet kullanalim derse kullanin.
Doktorum Ayşe hanım ama aradığı Zaman Semra hanımla özellikle sizin dosyanızı konuştuk ve böyle yapalım birkez daha deneyip iki tane transfer edelim demiş ?yinede konuşalım mı dersiniz şuan üç adet döneminin geçmesini bekliyoruz sonrasında hemen tedavi başlıcak

bana da semra hoca dediki. senin rahim filminde sag Tüpte kıvrım var gibi eger gercekten varsa oradan akan sivi embriyonun tutunmasina engel olabilir ama simdi bunun uzerinde durmuyorum. Çünkü onceligi kaliteli embriyo bulmaya veriyorum. kaliteli embriyo bulursak herseye ragmen tutunmassa o zamqn laparoskopi yapariz. bu da benim kafama takıldı. ve bir kez daha gorusmeye gittim. dedikleri tek şey. kaliteli embriyo olmazsa boşa ameliyat olursun. kac arkadasa sordum. semra hoca ciddi bisey gorse ihmal etmez yapardi diyor. sizlerin fikri ne. başka bir yerle daha gorusup sonra karar verip tedaviye baslayacagim. bu konu cok kafama takıldı.

Ben olsam gorusurum. Baslamaya karar verdiginizde ilk gorusmeyi semra hanima isteyin bence.ilk gorusmeleri onunla yapmak bence daha dogru.

Benimkinde aynen böyle işte ama kaliteli olmasına rağmen ameliyat yerine dondurulmuşları denemek istemesi kafa karıştırıyor

aslinda benzer durumdaymisiz seninle. ben de zaten zor yunurta oluyor zor embriyo olusuyor olan da boşuna gitmesin istiyorum. semra hocayla da gorusmen daha iyi sanırım. ben de ayse hn a gidiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…