Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

aslinda benzer durumdaymisiz seninle. ben de zaten zor yunurta oluyor zor embriyo olusuyor olan da boşuna gitmesin istiyorum. semra hocayla da gorusmen daha iyi sanırım. ben de ayse hn a gidiyorum :)
Evet benziyor ama ameliyattan korkuyorum eğer sıvı varsa kapatıyorlarmış o tarafı zaten zor yumurtluyoruz korkuyorum bakalım inş rabbşm tez Zaman'da hepimize nasip eder doğal yoldan

Aynen
Semra
aslinda benzer durumdaymisiz seninle. ben de zaten zor yunurta oluyor zor embriyo olusuyor olan da boşuna gitmesin istiyorum. semra hocayla da gorusmen daha iyi sanırım. ben de ayse hn a gidiyorum :)
Bende altinci denememde dondurulmus embriyolarim vardi. Onlari kullanmak icin gitmistim. Semra hanimlada gorusmek istedim. Bana dondurulmuslari kullanmayalim yeniden deneyelim sana dedi. Iyiki oyle demis su an onun sayesinde kizima yavustum. Onun icin diyorum semra hanimla mutlaka ilk baslarken gorusun. Onunla gorusmeseydim dondurulmuslari deneyecektim belkide olmayacakti yine

Evet benziyor ama ameliyattan korkuyorum eğer sıvı varsa kapatıyorlarmış o tarafı zaten zor yumurtluyoruz korkuyorum bakalım inş rabbşm tez Zaman'da hepimize nasip eder doğal yoldan

öyle bisey olsa artik benden iki yumurta da çıkmaz :)))

demekki biraz negatif yonleri var onun için en son çare olarak goruyorlar

bir arkadasim da soyledi semra hoca ne dese yaptim dedi. ikincide tuttu. oysaki ilk tedavide benim gibi olmuştu. ikinci kalite embriyo ile hamile 5 aylik su an

benimde sol tüpümde böle bir sıkıntı olduğunu ayşe hanım söledi bana. aynı şekilde önceliğin sağlıklı embriyo oluşturmak olduğunu, eğer sağlıklı embriyo oluşurda tutunmaz ya da anne karnında yaşamazsa laparoskopi önerebileceğini söyledi. benimde aklıma takılan bir konu bu. bende bilemiyorum zaten azospermi var bizde. hayırlısı bakalım.

transfer için kaçta çağırıyorlar bir gün öncesinden arıyorlar mı? o gün kan alınıyor mu? yapmamız gereken bir şey var mı?

senin yumurta durumun nasıl ? azospermden çok yumurta önemli. aynı şekilde hamile olan arkadaşlar var şuan. rahim filmini merak ettim. benim rahim filmimde sağ tüpte biraz kıvrım görünüyor ben de gördüm. Normal olan nasıl hiç örneğini görmedim merak ediyorum açıkçası.

cnm benim rezervimin iyi olduğunu söylüyor doktorlar. ilk denememde 17 yumurtamdan 16 sı işlem gördü. ikinci denememde 12 yumurtamdan 11 işlem gördü. ben ilk üniversite hastanesinde rahim filmi çektirdim ve rahim filmimde tüplerimin tıp dilinde ismika nodusa diyorlar galiba tesbih taneleri gibi boğumlu olduğu göründü. sonrasında zaten tüp bebek uygulayacaksınız dediler ve tüplerime bakma gereği duymadılar. memorialde ilk hsg filmimin kalitesi kötü olduğu için tekrar filmin tekrarlanmasını istediler. bu sefer gidip özel bir merkezde anestezi ile çektirdim. iyiki anestezili çektirmişim hiç hissetmedim. çok büyük kolaylık. okuyup da yaptıracak olanlara tavsiyemdir. neyse sonrasında ikinci filmimde tüplerimde bir sorun olmadığı şeklinde bilgi aldım görüntüleme merkezinden ve filmimde tüplerden geçiş vardı. sonrasında ayşe hanma gösterdiğimde tüplerinde sorun yok değil, sağında yok solda bi genişleme var ilk ilaç verilmesinde geçiş olmamış ama ikinci ilaç verilmesinde tüpünden geçiş olmuş dedi. gerçekten bende filmde gördüm tüpte bir genişleme olduğunu ya da buna benzer bişey olduğunu. sorun olurmu diye sorduğumda biz öncelikle kaliteli embriyo oluşmasına bakıyoruz dedi. ve eğer kaliteli embriyo olurda başarı olmaz ise laparoskopi ile tüpüne bakabiliriz dedi. bakalım hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…