- 12 Mart 2015
- 237
- 187
- 53
- 40
Üzüldüm cnm. Nasip değilmiş demekki. Allah güç kuvvet versin sabır versin. İnşallh bir dahakine olumlu olur sonucun.Çıktı. .olmadi............
cnm benim rezervimin iyi olduğunu söylüyor doktorlar. ilk denememde 17 yumurtamdan 16 sı işlem gördü. ikinci denememde 12 yumurtamdan 11 işlem gördü. ben ilk üniversite hastanesinde rahim filmi çektirdim ve rahim filmimde tüplerimin tıp dilinde ismika nodusa diyorlar galiba tesbih taneleri gibi boğumlu olduğu göründü. sonrasında zaten tüp bebek uygulayacaksınız dediler ve tüplerime bakma gereği duymadılar. memorialde ilk hsg filmimin kalitesi kötü olduğu için tekrar filmin tekrarlanmasını istediler. bu sefer gidip özel bir merkezde anestezi ile çektirdim. iyiki anestezili çektirmişim hiç hissetmedim. çok büyük kolaylık. okuyup da yaptıracak olanlara tavsiyemdir. neyse sonrasında ikinci filmimde tüplerimde bir sorun olmadığı şeklinde bilgi aldım görüntüleme merkezinden ve filmimde tüplerden geçiş vardı. sonrasında ayşe hanma gösterdiğimde tüplerinde sorun yok değil, sağında yok solda bi genişleme var ilk ilaç verilmesinde geçiş olmamış ama ikinci ilaç verilmesinde tüpünden geçiş olmuş dedi. gerçekten bende filmde gördüm tüpte bir genişleme olduğunu ya da buna benzer bişey olduğunu. sorun olurmu diye sorduğumda biz öncelikle kaliteli embriyo oluşmasına bakıyoruz dedi. ve eğer kaliteli embriyo olurda başarı olmaz ise laparoskopi ile tüpüne bakabiliriz dedi. bakalım hayırlısı artık.
Çıktı. .olmadi............
Cnm biz azo-spermiyiz. Spermin kalitesizliğinde şüpheleniyorlar ondan galiba...sana niye oyle dediğini anlayamıyorum.senin zaten yumurta durumun iyi. bana demesini anlarım.çünkü embriyo sorunlu döllendi. yumurtam az. gereksiz işlem yapmayalım diyorlar. bir de birkaç arkadaş işlem görünce yumurtaların azaldığını söylüyorlar belki de ondandır.
Kan sulandırıcı iğne verdiler mi cnm..saydin78 bana prednol ve rulid ilacı verilmişti.4 gün tok içilecekti ben 5.gün de içtim bir şey olur mu sence
hayır vermediler.herkese veriyorlarmıKan sulandırıcı iğne verdiler mi cnm..
bilmiyorum cnm. benim iki denememde de vermişlerdi bana devlette de ondan sordum.hayır vermediler.herkese veriyorlarmı
iki tane hap ve sabah akşam jelin dışında reçetede bir şey yazmıyordu.bilmiyorum cnm. benim iki denememde de vermişlerdi bana devlette de ondan sordum.
Canim bilemiyorum olur mu hemsirelerin telefonu var ya arayip danis istersen. Sanmiyorum birsey olacagini canimsaydin78 bana prednol ve rulid ilacı verilmişti.4 gün tok içilecekti ben 5.gün de içtim bir şey olur mu sence
Üzüldüm cnm. Nasip değilmiş demekki. Allah güç kuvvet versin sabır versin. İnşallh bir dahakine olumlu olur sonucun.
amin cnm.Amin..teşekkür ederim kızlar, hepinize...
Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim.hakkımızda hayırlı kildigina gönlümüzü de razı kılsın ...
Merhaba, yaşınızı merak ettim, tedavideyken kaç yaşındaydınız? amh değerinizde yanlışlık olmasın, benim 1,57 çıktı ..5 kere tüp denedik, sadece sondan bir öncekinde 8 yumurta toplandı, blast 3 embriyom vardı. Genelde blast 1 veya 2 oluyor, toplananda 1-2 adet yumurta..kalite için farkli bir şey uygulanızmı peki, 7 denemede öncesinde hiç gebelik oluşmadı mı?Aynen
Semra
Bende altinci denememde dondurulmus embriyolarim vardi. Onlari kullanmak icin gitmistim. Semra hanimlada gorusmek istedim. Bana dondurulmuslari kullanmayalim yeniden deneyelim sana dedi. Iyiki oyle demis su an onun sayesinde kizima yavustum. Onun icin diyorum semra hanimla mutlaka ilk baslarken gorusun. Onunla gorusmeseydim dondurulmuslari deneyecektim belkide olmayacakti yine
Amin..teşekkür ederim kızlar, hepinize...
Canım yaa çok ama çok üzüldüm hayırlısı vakti zamanı gelince olur inşallah ama pes etmeyin lütfen inşallah birgün kavusursunuzz
Insaallahh canim benimm :) hepimze nasip olur insaallahtransfer de agri yok. sevincle bebegini aliyor giduyorsun :)
Allah yardımcın olsun gönlünden ne geçiriyosan o olsunCanlarım yarın transferim var, benim için ne okursanız dua edin kuzularım. Allahım sağlıklı, sorunsuz bir şekilde transferimi nasip etsin sağlıklı bir hamilelik geçireyim ve mucizemi (mucizelerimi :) ) kucağıma alabileyim inşallah. Dualarınıza ihtiyacım var canlarım Allah razı olsun
Rabbim yardimcin olsun İnşaAllahCanlarım yarın transferim var, benim için ne okursanız dua edin kuzularım. Allahım sağlıklı, sorunsuz bir şekilde transferimi nasip etsin sağlıklı bir hamilelik geçireyim ve mucizemi (mucizelerimi :) ) kucağıma alabileyim inşallah. Dualarınıza ihtiyacım var canlarım Allah razı olsun
Allah yardımcın olsn haber vermeye devam etSelâmünaleykum arkadaşlar bende uzun zamandır takipte olup yeni yazanlardanim bugün opu oldum Rabbim hepimize muvaffak olmayı nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?