Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

sana niye oyle dediğini anlayamıyorum.senin zaten yumurta durumun iyi. bana demesini anlarım.çünkü embriyo sorunlu döllendi. yumurtam az. gereksiz işlem yapmayalım diyorlar. bir de birkaç arkadaş işlem görünce yumurtaların azaldığını söylüyorlar belki de ondandır.

Cnm biz azo-spermiyiz. Spermin kalitesizliğinde şüpheleniyorlar ondan galiba...

Merhaba, yaşınızı merak ettim, tedavideyken kaç yaşındaydınız? amh değerinizde yanlışlık olmasın, benim 1,57 çıktı ..5 kere tüp denedik, sadece sondan bir öncekinde 8 yumurta toplandı, blast 3 embriyom vardı. Genelde blast 1 veya 2 oluyor, toplananda 1-2 adet yumurta..kalite için farkli bir şey uygulanızmı peki, 7 denemede öncesinde hiç gebelik oluşmadı mı?

Canlarım yarın transferim var, benim için ne okursanız dua edin kuzularım. Allahım sağlıklı, sorunsuz bir şekilde transferimi nasip etsin sağlıklı bir hamilelik geçireyim ve mucizemi (mucizelerimi :) ) kucağıma alabileyim inşallah. Dualarınıza ihtiyacım var canlarım Allah razı olsun

Allah yardımcın olsun gönlünden ne geçiriyosan o olsun

Rabbim yardimcin olsun İnşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…