Hiç üzülme allah var keder yok, nasipte varsa olacak, kendine gelince yne dene, hazinesinde cok inşallah her isteyene versin allahım içinde bzlere deAmin..teşekkür ederim kızlar, hepinize...
Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim.hakkımızda hayırlı kildigina gönlümüzü de razı kılsın ...
Rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla pozitif sonuçlarınızda alırız inşCanlarım yarın transferim var, benim için ne okursanız dua edin kuzularım. Allahım sağlıklı, sorunsuz bir şekilde transferimi nasip etsin sağlıklı bir hamilelik geçireyim ve mucizemi (mucizelerimi :) ) kucağıma alabileyim inşallah. Dualarınıza ihtiyacım var canlarım Allah razı olsun
Arkadaşlar negatif tüp Bebek'ten sonraki ay herkesde adet gecikmesi oldu mu benim ilkinde olmuştu sanırım yine oluyor cevap verirseniz sevinirim
Arkadaslar hastane indirim yapmak için rapor istiyo ya o raporu hangi hastaneler veriyo alan var mı acaba
Aminnn canim hepimizin gonlunden geceni nasip etsin insallah RabbimAllah yardımcın olsun gönlünden ne geçiriyosan o olsun
Amin canim sagolasinRabbim yardimcin olsun İnşaAllah
Amin canim hayirlisi RabbimdenRabbim yardımcın olsun hayırlısıyla pozitif sonuçlarınızda alırız inş
Rabbim yardımcımız olsn canım. Dualarimiz senle.iCanlarım yarın transferim var, benim için ne okursanız dua edin kuzularım. Allahım sağlıklı, sorunsuz bir şekilde transferimi nasip etsin sağlıklı bir hamilelik geçireyim ve mucizemi (mucizelerimi :) ) kucağıma alabileyim inşallah. Dualarınıza ihtiyacım var canlarım Allah razı olsun
Aminnnn canim benim sagolRabbim yardımcımız olsn canım. Dualarimiz senle.i
Aminnnn canim benim sagol
Transferin kavta canım.kim yapacakAminnnn canim benim sagol
12 gibi arayip bilgi verecekler canim. O zaman netlesirTransferin kavta canım.kim yapacak
Tedavin hayirli olsun canim. Rabbim yuzunu guldursunNasipse yarın bende 3 denememe memorialde başlayacağım. Rabbim bizi boş çevirme kapından..amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?