Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin..teşekkür ederim kızlar, hepinize...

Allah hepimizin yardımcısı olsun ne diyim.hakkımızda hayırlı kildigina gönlümüzü de razı kılsın ...
Hiç üzülme allah var keder yok, nasipte varsa olacak, kendine gelince yne dene, hazinesinde cok inşallah her isteyene versin allahım içinde bzlere de

Rabbim yardımcın olsun hayırlısıyla pozitif sonuçlarınızda alırız inş

Arkadaslar hastane indirim yapmak için rapor istiyo ya o raporu hangi hastaneler veriyo alan var mı acaba

Arkadaşlar negatif tüp Bebek'ten sonraki ay herkesde adet gecikmesi oldu mu benim ilkinde olmuştu sanırım yine oluyor cevap verirseniz sevinirim

Arkadaşlar negatif tüp Bebek'ten sonraki ay herkesde adet gecikmesi oldu mu benim ilkinde olmuştu sanırım yine oluyor cevap verirseniz sevinirim

Canım kişiden kişiye değişiyor muhtemelen, benim olmadı günü gününe olmuştum ikisinde de ama adeti geciken arkadaşlarımda oldu.

Rabbim yardımcımız olsn canım. Dualarimiz senle.i

Kızlar bugün transferim var ve ben çok kötü grip olmusumm ((

Arkadaslar dün benden 11 yumurta toplandı 7si olgunmuş şimdi aradılar 2 si dollenmis bekledigimizden az sayısı dediler ama yarın da döllenen olabilir diğer yumurtalardan dedi böyle bişey yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…