- 12 Mart 2015
- 237
- 187
- 53
- 40
amin inşallah.Tedavin hayirli olsun canim. Rabbim yuzunu guldursun
oluyor cnm benim ilk denememde önce 3 dediler sonra 9 a çıktı. ama yaşamadılar tabi herkesin öle olacak diye birşey yok.Arkadaslar dün benden 11 yumurta toplandı 7si olgunmuş şimdi aradılar 2 si dollenmis bekledigimizden az sayısı dediler ama yarın da döllenen olabilir diğer yumurtalardan dedi böyle bişey yaşayan var mı
Kaç toplanmisti canım toplamoluyor cnm benim ilk denememde önce 3 dediler sonra 9 a çıktı. ama yaşamadılar tabi herkesin öle olacak diye birşey yok.
Sen hangi hastaneden aldın canım istanbulda misinHerhangi bir devlet hastanesi olur.. En az 2 doktor kasesi imzasıyla.
Benimki de 2 kadın dogum bi de başhekim imzası vardi
Aminnn tesekkur ederim :)Allah transferi olacak arkadaşlarımızın yardımcısı olsun. İnşallah bizlere hamilelik haberlerinizi de verirsiniz.
1. 17 yumurta 16 işlem gördü 2. 12 yumurta 11 i işlem gördüKaç toplanmisti canım toplam
İşlem gördü derken dollendi mi canım1. 17 yumurta 16 işlem gördü 2. 12 yumurta 11 i işlem gördü
Merhaba tedaviye basladigimda ilk 36 yasindaydim. 39 yasinda kizim dogdu. Uc yilda 7 deneme yapmis oldum. Bu denemelerimde bir düşük birde kimyasal gebeligim oldu. Kalite icin size onerim adet olmadan yani tedaviye baslamadan 15 20 gun önce bol bol incir yemeniz. Baska bisey yapmadim. Bide ilk muayenede folekul sayiniz azsa bir sonraki adeti bekleyin.Merhaba, yaşınızı merak ettim, tedavideyken kaç yaşındaydınız? amh değerinizde yanlışlık olmasın, benim 1,57 çıktı ..5 kere tüp denedik, sadece sondan bir öncekinde 8 yumurta toplandı, blast 3 embriyom vardı. Genelde blast 1 veya 2 oluyor, toplananda 1-2 adet yumurta..kalite için farkli bir şey uygulanızmı peki, 7 denemede öncesinde hiç gebelik oluşmadı mı?
cnm ilk denememde aradım 3 embriyon oluştu dediler. transfere gittim 9 tane daha embriyonuz var dediler dondurmak için pazartesi arayın dediler. sonra pazartesi aradım. yeterli kalitede ve sayıda embriyo olmadığından dondurmadık dediler. ikinci denemede dondurulmuş sperm kullanıldı. 11 yumurtadan sadece iki tanesi döllendi. iki gün sonra hemen transfer ettiler. bu arada bize spermin kalitesi embriyo kalitesi ile ilgili hiç bir bilgi vermedikleri için bir bilgimiz yok malesef.İşlem gördü derken dollendi mi canım
anladım canım çok teşekkür ederim, sağolasın..Merhaba tedaviye basladigimda ilk 36 yasindaydim. 39 yasinda kizim dogdu. Uc yilda 7 deneme yapmis oldum. Bu denemelerimde bir düşük birde kimyasal gebeligim oldu. Kalite icin size onerim adet olmadan yani tedaviye baslamadan 15 20 gun önce bol bol incir yemeniz. Baska bisey yapmadim. Bide ilk muayenede folekul sayiniz azsa bir sonraki adeti bekleyin.
Yani ikinci denemede de opu oldun sizin sorun neydi canım kaç yıllık evlisin çok mu sordum acabacnm ilk denememde aradım 3 embriyon oluştu dediler. transfere gittim 9 tane daha embriyonuz var dediler dondurmak için pazartesi arayın dediler. sonra pazartesi aradım. yeterli kalitede ve sayıda embriyo olmadığından dondurmadık dediler. ikinci denemede dondurulmuş sperm kullanıldı. 11 yumurtadan sadece iki tanesi döllendi. iki gün sonra hemen transfer ettiler. bu arada bize spermin kalitesi embriyo kalitesi ile ilgili hiç bir bilgi vermedikleri için bir bilgimiz yok malesef.
Ben de dondurulmuş tedavideyim canım.Bizde başladık , dondurulmuşlarla transfer olacak inş. Memorial de ikinci denenmemiz oluyor ,sonunda ç hayırlı haberler almak nasip olsun inşallah
Ne güzel , biz senle önceki tedavimde mi yine aynı anda süreçteydik arkadaşım.... İnşsllahh güzel haberler alırız sonunda Hangi aşamadasın ?..Ben de dondurulmuş tedavideyim canım.
Evet canım ben de iyl hatırlıyorum. Cuma adet oldum cumartesi ilaçlara başladım. Senin kaçıncı gunun bugünNe güzel , biz senle önceki tedavimde mi yine aynı anda süreçteydik arkadaşım.... İnşsllahh güzel haberler alırız sonunda Hangi aşamadasın ?..
Üç yıllık evliyim. Azospermi sertoli cell only sendromu... 9 kromozom da da sıkıntı var eşim de..Yani ikinci denemede de opu oldun sizin sorun neydi canım kaç yıllık evlisin çok mu sordum acaba
Evet canım ben de iyl hatırlıyorum. Cuma adet oldum cumartesi ilaçlara başladım. Senin kaçıncı gunun bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?