Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaslar dün benden 11 yumurta toplandı 7si olgunmuş şimdi aradılar 2 si dollenmis bekledigimizden az sayısı dediler ama yarın da döllenen olabilir diğer yumurtalardan dedi böyle bişey yaşayan var mı
oluyor cnm benim ilk denememde önce 3 dediler sonra 9 a çıktı. ama yaşamadılar tabi herkesin öle olacak diye birşey yok.

Bu arada transfer olan arkadaşlar bi arkadaşım 7 tüp bebek denedi olmadı en son denemesinde transferden sonra hergün 1000 kere ya Latif cc ismi serifi ve yüz kere salavati fatih okudu biiznillah tuttu boş boş yatıp tuttu mu diye stres yapacağımıza bunları okuyalım inşaAllah kızlar

Merhaba tedaviye basladigimda ilk 36 yasindaydim. 39 yasinda kizim dogdu. Uc yilda 7 deneme yapmis oldum. Bu denemelerimde bir düşük birde kimyasal gebeligim oldu. Kalite icin size onerim adet olmadan yani tedaviye baslamadan 15 20 gun önce bol bol incir yemeniz. Baska bisey yapmadim. Bide ilk muayenede folekul sayiniz azsa bir sonraki adeti bekleyin.

İşlem gördü derken dollendi mi canım
cnm ilk denememde aradım 3 embriyon oluştu dediler. transfere gittim 9 tane daha embriyonuz var dediler dondurmak için pazartesi arayın dediler. sonra pazartesi aradım. yeterli kalitede ve sayıda embriyo olmadığından dondurmadık dediler. ikinci denemede dondurulmuş sperm kullanıldı. 11 yumurtadan sadece iki tanesi döllendi. iki gün sonra hemen transfer ettiler. bu arada bize spermin kalitesi embriyo kalitesi ile ilgili hiç bir bilgi vermedikleri için bir bilgimiz yok malesef.

anladım canım çok teşekkür ederim, sağolasın..

Yani ikinci denemede de opu oldun sizin sorun neydi canım kaç yıllık evlisin çok mu sordum acaba

Ne güzel , biz senle önceki tedavimde mi yine aynı anda süreçteydik arkadaşım.... İnşsllahh güzel haberler alırız sonunda Hangi aşamadasın ?..
Evet canım ben de iyl hatırlıyorum. Cuma adet oldum cumartesi ilaçlara başladım. Senin kaçıncı gunun bugün

merhaba arkadaşlar,
Sürekli okuyordum bu sayfayı ama ilk kez yazıyorum
Bu ay rapor alıp tüp bebeğe başlayacağım inşallah
Merkez konusuna karar veremiyorum.Medicana beylikdüzü,bahçeci ve aret kamar tavsiyeleriniz varsa sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…