Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

10 yıl sonra ilk 2si başka hastanede 3. denememde oğlumu kucağıma Semra Kahraman ile aldım Allah'ın izniyle, gözüm kapalı git diyemem fakat yukarıdaki listene birde Şişli Memorial Semra Kahraman'ı da eklemeni şiddetle öneririm.

Teşekkürler,
Bebişin hayırlı olsun
Memorialede bakayım

Nasıl böyle çelişkili cevaplar veriyorlar ki anlamadım. Bunu sorgulamadınız mı? Böyle şeyler duyunca güvenim sarsılıyor açıkçası

Arkadaşlar iyi akşamlar. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Benim bu ay sonu ya da şubat sonu tedavim başlayacak ama ben bu ay Boğaz enfeksiyonu oldum ve acilde iğne yaptılar ve sonrasında antibiyotik kullanıyorum. Bunun tedaviye yumurtalara negatif Bi etkisi olur mu? Aceba bu ay başlamasam mı?

Canim bence yumurta sayisi ve kalitesini olumsuz etkileyebilir. Sizin durumunuz da bizim ki gibi ozel. Bence riske atma derim canim.

Kızlar ya bizde bu hafta dondurulmuşlarla tedaviye başladık bu hafta , ama pazartesi hapşırık, göz- burun akıntısı başladı . Hemen bol meyve, bol su ,sarımsaklı-ballı süt, kuşburnu konsantresi ile falan 2 gündür takviye yaptım , elh dün gitti , bugünde çok azıcık vücut kırgınlığı kaldı sadece . vücut dirençinş kuvvetlendirici siZşn önetebileceğiniz bişi var mı ?.

Bende bu ay aynı şekilde oldum dondurulmus tedavi olacaktı erteledim bende penisilin iğne ve antibiyotik aldım bence başlamayın tabi siz bilirsiniz yinede

elbette etkisi olur. şubat sonu başla da birlikte başlayalım canım :)

kızlar bence merkeze sorun bunları, zaten ordada antibiyotik veriyorlar. Bi sıkıntı olmayabilir. Çok bağışıklık güçlendirmekde iyi değil diye okudum biyerde çünkü vücut embriyoya savaş olabiliyormuşç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…