merhaba arkadaşlar,
Sürekli okuyordum bu sayfayı ama ilk kez yazıyorum
Bu ay rapor alıp tüp bebeğe başlayacağım inşallah
Merkez konusuna karar veremiyorum.Medicana beylikdüzü,bahçeci ve aret kamar tavsiyeleriniz varsa sevinirim
Doktorum ayşe hanım ama ama muayene ve tahlili bulunduğum ilçede yaptiriyorum.Aramızda 2 gün fark var ... Hangi doktordasın takibin ?..
Teşekkürler,10 yıl sonra ilk 2si başka hastanede 3. denememde oğlumu kucağıma Semra Kahraman ile aldım Allah'ın izniyle, gözüm kapalı git diyemem fakat yukarıdaki listene birde Şişli Memorial Semra Kahraman'ı da eklemeni şiddetle öneririm.
Merhaba... bende ayşe hnm muayne oldum bugün. 3 deneme için başlayağız artık. İnşallah tedavilerimiz hayırlı olur..Doktorum ayşe hanım ama ama muayene ve tahlili bulunduğum ilçede yaptiriyorum.
Merhaba canım. İnşallah bu kez bebeklerimize kavusuruz. Dondurulmus tedavi miMerhaba... bende ayşe hnm muayne oldum bugün. 3 deneme için başlayağız artık. İnşallah tedavilerimiz hayırlı olur..
Yok tekrar sıfırdan başlıyoruz.Merhaba canım. İnşallah bu kez bebeklerimize kavusuruz. Dondurulmus tedavi mi
Merhaba canım. İnşallah bu kez bebeklerimize kavusuruz. Dondurulmus tedavi mi
Nasıl böyle çelişkili cevaplar veriyorlar ki anlamadım. Bunu sorgulamadınız mı? Böyle şeyler duyunca güvenim sarsılıyor açıkçasıcnm ilk denememde aradım 3 embriyon oluştu dediler. transfere gittim 9 tane daha embriyonuz var dediler dondurmak için pazartesi arayın dediler. sonra pazartesi aradım. yeterli kalitede ve sayıda embriyo olmadığından dondurmadık dediler. ikinci denemede dondurulmuş sperm kullanıldı. 11 yumurtadan sadece iki tanesi döllendi. iki gün sonra hemen transfer ettiler. bu arada bize spermin kalitesi embriyo kalitesi ile ilgili hiç bir bilgi vermedikleri için bir bilgimiz yok malesef.
Nasıl yani Sadece trabsfere mi hastaneye geleceksin ?..Doktorum ayşe hanım ama ama muayene ve tahlili bulunduğum ilçede yaptiriyorum.
Canim bence yumurta sayisi ve kalitesini olumsuz etkileyebilir. Sizin durumunuz da bizim ki gibi ozel. Bence riske atma derim canim.Arkadaşlar iyi akşamlar. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Benim bu ay sonu ya da şubat sonu tedavim başlayacak ama ben bu ay Boğaz enfeksiyonu oldum ve acilde iğne yaptılar ve sonrasında antibiyotik kullanıyorum. Bunun tedaviye yumurtalara negatif Bi etkisi olur mu? Aceba bu ay başlamasam mı?
Aaaa ilk defa duydum Böyle de olabildiğini , gerçi ben zaten İstanbul da oturuyorumEvet canim
Bende bu ay aynı şekilde oldum dondurulmus tedavi olacaktı erteledim bende penisilin iğne ve antibiyotik aldım bence başlamayın tabi siz bilirsiniz yinedeArkadaşlar iyi akşamlar. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Benim bu ay sonu ya da şubat sonu tedavim başlayacak ama ben bu ay Boğaz enfeksiyonu oldum ve acilde iğne yaptılar ve sonrasında antibiyotik kullanıyorum. Bunun tedaviye yumurtalara negatif Bi etkisi olur mu? Aceba bu ay başlamasam mı?
Çok teşekkür ederim cevabınız içinBende bu ay aynı şekilde oldum dondurulmus tedavi olacaktı erteledim bende penisilin iğne ve antibiyotik aldım bence başlamayın tabi siz bilirsiniz yinede
Sağol canım zaten başlasam içime sinmeyecektiCanim bence yumurta sayisi ve kalitesini olumsuz etkileyebilir. Sizin durumunuz da bizim ki gibi ozel. Bence riske atma derim canim.
Arkadaşlar iyi akşamlar. Sizin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?