- 12 Mart 2015
- 237
- 187
- 53
- 40
normalde yumurta toplamadan sora veriyorlarmış, ama ben iznim bittiği için yumurta toplama işleminden önce yazı şeklinde bişey verdiler, onuda kurumum kabul etti bi sıkıntı çıkmadı. Yani yaklaşık 20 gün hastanemizde işlemi sürecektir diye bi yazı veriyorlar.merhaba kızlar. memorialde tüp bebek işlemi yapıpda istirahat raporu alan var mı aranızda. rapor verirken sıkıntı yaşatıyorlar mı. artı ne kadar süre ile rapor veriyorlar. bilgisi olan arkadaşlarım paylaşırsa sevinirim.
Aaaa , transfer sonrası da 20 günlük öyle bir yazı verirler mi ki acaba ?..normalde yumurta toplamadan sora veriyorlarmış, ama ben iznim bittiği için yumurta toplama işleminden önce yazı şeklinde bişey verdiler, onuda kurumum kabul etti bi sıkıntı çıkmadı. Yani yaklaşık 20 gün hastanemizde işlemi sürecektir diye bi yazı veriyorlar.
normalde yumurta toplamadan sora veriyorlarmış, ama ben iznim bittiği için yumurta toplama işleminden önce yazı şeklinde bişey verdiler, onuda kurumum kabul etti bi sıkıntı çıkmadı. Yani yaklaşık 20 gün hastanemizde işlemi sürecektir diye bi yazı veriyorlar.[/QUOT
Anladım rapor gibi değil anladığım kadarıyla. ben kamu da çalışıyorm böyle bir belge geçerli olur mu onu hiç bilmiyorum.normalde yumurta toplamadan sora veriyorlarmış, ama ben iznim bittiği için yumurta toplama işleminden önce yazı şeklinde bişey verdiler, onuda kurumum kabul etti bi sıkıntı çıkmadı. Yani yaklaşık 20 gün hastanemizde işlemi sürecektir diye bi yazı veriyorlar.
Bende kamuda çalışıyorum. Olmadı öncesinde başka biyerden al git. Opu sonrası zaten onlar veriyorAnladım rapor gibi değil anladığım kadarıyla. ben kamu da çalışıyorm böyle bir belge geçerli olur mu onu hiç bilmiyorum.neyse konuşurum olmadı toplama günü 10 gün.. nasip olursa transfer günü 10 gün olmak üzere iki kez rapor alırım olmadı
Canım inşallah ya :) bir bakmışsın ikimiz aynı zamanda almışız güzel haberi gerçi bizim azospermi sorunu olduğu için biraz durumumuz özel amaelbette etkisi olur. şubat sonu başla da birlikte başlayalım canım :)
Canım bağışıklık güçlendirmeye çalışmıyorum iyileşmek için kullanıyorum çok ağır geçiriyorum 1 haftadır antibiyotik le bile tam iyileşemedimkızlar bence merkeze sorun bunları, zaten ordada antibiyotik veriyorlar. Bi sıkıntı olmayabilir. Çok bağışıklık güçlendirmekde iyi değil diye okudum biyerde çünkü vücut embriyoya savaş olabiliyormuşç
Canım ben öğretmenim ve ne yazık ki tedavim tatile denk gelemedi aksilikler oldu. Neyse Aylin hanım bana biz size rapor veremeyiz dedi transfer sonrası için çünkü bu Bi rahatsızlık değil dedi net Bi şekilde ben de verirler diye umut etmiştim sanırım başka bir yerden alacağım.merhaba kızlar. memorialde tüp bebek işlemi yapıpda istirahat raporu alan var mı aranızda. rapor verirken sıkıntı yaşatıyorlar mı. artı ne kadar süre ile rapor veriyorlar. bilgisi olan arkadaşlarım paylaşırsa sevinirim.
Bende kamuda çalışıyorum. Olmadı öncesinde başka biyerden al git. Opu sonrası zaten onlar veriyor
Canım inşallah ya :) bir bakmışsın ikimiz aynı zamanda almışız güzel haberi gerçi bizim azospermi sorunu olduğu için biraz durumumuz özel ama
merhaba kızlar. memorialde tüp bebek işlemi yapıpda istirahat raporu alan var mı aranızda. rapor verirken sıkıntı yaşatıyorlar mı. artı ne kadar süre ile rapor veriyorlar. bilgisi olan arkadaşlarım paylaşırsa sevinirim.
Bende memorialide ekle derim.Mart ayinda transferim yapildi ilk tup bebek denememde sukurler olsun 25 gunluk bir oglum var suan allahim isteyen herkese nasip etsin.merhaba arkadaşlar,
Sürekli okuyordum bu sayfayı ama ilk kez yazıyorum
Bu ay rapor alıp tüp bebeğe başlayacağım inşallah
Merkez konusuna karar veremiyorum.Medicana beylikdüzü,bahçeci ve aret kamar tavsiyeleriniz varsa sevinirim
Bizimde azosperm sorunumuz vardi memorialde transferim yapildi ve suan kucagimda insallah sizede nasip eder allahimCanım inşallah ya :) bir bakmışsın ikimiz aynı zamanda almışız güzel haberi gerçi bizim azospermi sorunu olduğu için biraz durumumuz özel ama
Cnm peki opu dan Sonra rapor veriyorlar mı...Canım bağışıklık güçlendirmeye çalışmıyorum iyileşmek için kullanıyorum çok ağır geçiriyorum 1 haftadır antibiyotik le bile tam iyileşemedim
Canım ben öğretmenim ve ne yazık ki tedavim tatile denk gelemedi aksilikler oldu. Neyse Aylin hanım bana biz size rapor veremeyiz dedi transfer sonrası için çünkü bu Bi rahatsızlık değil dedi net Bi şekilde ben de verirler diye umut etmiştim sanırım başka bir yerden alacağım.
Meraba bizde de azospermi var. Sizin azospermi sebebi nedir..Bizimde azosperm sorunumuz vardi memorialde transferim yapildi ve suan kucagimda insallah sizede nasip eder allahim
Ts ve fsh yuksektiMeraba bizde de azospermi var. Sizin azospermi sebebi nedir..
Canim ayni gun transferimiz oldu, transfer saati denk geldik mi acaba beklerken :) transferini kim yapti? Nasilsin? kac embriyo transferi yapildi?Kızlar bugün transferim var ve ben çok kötü grip olmusumm((
Canim merak ettim girmemissin topige sanirim hic. Transferin nasil gecti? Kac embriyo transferi yapildi? Kim yapti transferini canim?Kizlar merhaba.bende bugun transfer olucam.banada cok dua edin.aksam 5 gibi olucakmis.
Meraba bizde de azospermi var. Sizin azospermi sebebi nedir..
Büyük ihtimal denk geldik bence saat 6da :)) transferimi ayşe hoca yaptı herkesin Semra hocaydi bi ben ayşe hoca demisim:) 1 embriyo transfer edildi şuan iyiyim zaman geçmiyor inşaallah güzel sonuçlar alırız. Sen nasılsın senin kaç embriyo transfer edildi?Canim ayni gun transferimiz oldu, transfer saati denk geldik mi acaba beklerken :) transferini kim yapti? Nasilsin? kac embriyo transferi yapildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?