Hatirladimmm seni :) ben ayse hocayla basladim onunla bitirmek istedim transferimi o yapsin istedim demistin :) ayni yerde oturduk aramizda yabanci uyruklu bir kadin vardi gripti :) sen de biraz grip olmustun sanirim :) benim (yas ve 3. denemem olmasi sebebiyle) biri iyi digeri orta kalite 2 embriyo transfer edildi canim. Insallah guzel sonuclanir hepimizin tedavisi yuzumuzu guldursun RabbimBüyük ihtimal denk geldik bence saat 6da :)) transferimi ayşe hoca yaptı herkesin Semra hocaydi bi ben ayşe hoca demisim:) 1 embriyo transfer edildi şuan iyiyim zaman geçmiyor inşaallah güzel sonuçlar alırız. Sen nasılsın senin kaç embriyo transfer edildi?
çok şükür tranferim iyi geçti.semra hoca yaptı.1 tane transfer edildi.senin nasıl geçti.Canim merak ettim girmemissin topige sanirim hic. Transferin nasil gecti? Kac embriyo transferi yapildi? Kim yapti transferini canim?
Benim transferimi de 6 gibi Semra hocam yapti. Iyi gecti insallah pozitif sonuclarimizi yazariz canim. Birisi iyi digeri orta 2 embriyo transfer edildi canimçok şükür tranferim iyi geçti.semra hoca yaptı.1 tane transfer edildi.senin nasıl geçti.
inşallah canım.bugün işe başladım.kendimi garip hissediyorum.gaz sancım çok oluyor kramp gibi.senin var mı şikayetin.belirti falan.iki gün kasık ağrım çoktu.bugün geçti.Benim transferimi de 6 gibi Semra hocam yapti. Iyi gecti insallah pozitif sonuclarimizi yazariz canim. Birisi iyi digeri orta 2 embriyo transfer edildi canim
çok sevindim sizin adınıza. bizim azospermi sebebi sertoli cell only. tese haricinde çıkmıyor sperm. eşim bir kez tese oldu. bulundu iki kez denedik ama olmadı. şimdi haftaya cumartesi ya da pazar tekrar tese olacak. bizimde emriyorlar oluyor yaşamıyor.Canım bizde sperm azlığı hız ve morfoloji bozukluğu vardı. Tek taraflı varikosel dendi. Aynı zamanda embriyolar oluşuyor ama belirlenemeyen bir nedenle bozuluyordu transfer gününe 1 yada 2 embriyo kalıyordu (17-12 embriyodan) ikinci denememde 1 tane 2. kalite embriyo kalmıştı geriye. 3. denemeyi şişlide yaptık 12 embriyo oluştu son güne kadar gitti 1. kalite 2 tane transfer edildi iyi kaliteli 3 tane donduruldu mucize gibi :) ve sonuç pozitif
amin cnm inşallah. bende transferden sonra işe gelmek istiyorm ama eşim tese olacağı için gelemiyorum. iyi yapmışsın biraz işle meşgul olur kafa dağıtırsın.bütün sonuç bekleyen arkadaşlara pozitif sonuç almayı nasip etsin Allahım. neler yapıyorsunuz.nasıl zaman geçiriyorsunuz.ben ilk gün ve ertesi gün yattım.ama ertesi gün yemeğimi yaptım.2.günü hafif hafif ev işimi yaptım yemeğimi yaptım.bugünde işe geldim.masa başı işim olduğu için işte rahatım.
cnm o gaz sancısı olur kendini sıcak tut. gazı içinde tutma sal gitsin.. biraz ayıp oldu ama hepimiz insanız. :))inşallah canım.bugün işe başladım.kendimi garip hissediyorum.gaz sancım çok oluyor kramp gibi.senin var mı şikayetin.belirti falan.iki gün kasık ağrım çoktu.bugün geçti.
Bugun benimde kasık agrim var canim. Dunde cekiştirme tarzi birseyler oldu ara ara :) insallah hayra alamettir bu belirtiler. Gazlı seyler tuketme sakın. Kuru kayısı ye su ic bolca, bagırsakların calissin kabız olma. Ben yemek ve ihtiyac disinda pek kalkmiyorum. Ucuncu denemem olunca tabiri caizse yogurdu üfleyerek yiyiyoruz. Cok belirti arama canim. pozitif dusun elini karnina koy ve ya mubdiu cek canim benim. Rabbim yuzumuzu guldursun sonuc bekleyen her birimiz mutluluk gozyasi dokelim tedavimizin sonunda insallah. Semra hocamın eli ugurlu gelecek oyle hissediyorum beninşallah canım.bugün işe başladım.kendimi garip hissediyorum.gaz sancım çok oluyor kramp gibi.senin var mı şikayetin.belirti falan.iki gün kasık ağrım çoktu.bugün geçti.
:) evde sorun olmuyordu da işte tuvalete gitmekten yoruldum :)cnm o gaz sancısı olur kendini sıcak tut. gazı içinde tutma sal gitsin.. biraz ayıp oldu ama hepimiz insanız. :))
acaba ben çok hareket ettim bir şey olur mu.hergün ananas yiyorum.1.gün havuç suyu sıktım.portakal ve muz yemeğe çalışıyorum.bugün kabak çekirdeğide getirdim yanıma.başka ne yapayım.Bugun benimde kasık agrim var canim. Dunde cekiştirme tarzi birseyler oldu ara ara :) insallah hayra alamettir bu belirtiler. Gazlı seyler tuketme sakın. Kuru kayısı ye su ic bolca, bagırsakların calissin kabız olma. Ben yemek ve ihtiyac disinda pek kalkmiyorum. Ucuncu denemem olunca tabiri caizse yogurdu üfleyerek yiyiyoruz. Cok belirti arama canim. pozitif dusun elini karnina koy ve ya mubdiu cek canim benim. Rabbim yuzumuzu guldursun sonuc bekleyen her birimiz mutluluk gozyasi dokelim tedavimizin sonunda insallah. Semra hocamın eli ugurlu gelecek oyle hissediyorum ben
:) evde sorun olmuyordu da işte tuvalete gitmekten yoruldum :)
Canim muz yeme kabızlık yapar. Canim Allahin izniyle birsey olmaz sıkıntı yapma kendine bunu. Rabbim isterse hersey olur kuzucumm. Dua et bolcaacaba ben çok hareket ettim bir şey olur mu.hergün ananas yiyorum.1.gün havuç suyu sıktım.portakal ve muz yemeğe çalışıyorum.bugün kabak çekirdeğide getirdim yanıma.başka ne yapayım.
kendime nasıl istiyorsam sizlerinde anne olmasını çok istiyorum.Allahım hepimizin yüzünü güldürsün.
hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah.korkma bol bol dua et.kaçıncı gün embriosuydu.arkadaşlar dün bebeğin kesesini görmek, kalp atışını duymak için ilk muayeneye gittim. ve şookkk
tek embriyo transferiyle ikiz gebelik oluşmuş. dr riskli gebelik olduğunu söyledi. biraz korkuttu
istanbulda riskli gebelik takibi yapan doktor ve hastane önerebilir misiniz?
Medicalpark bahçelievlerde doktorun cvc bak birde incele yrd.doç.dr özlem dülger var bende 5.aya kadar ayşe hanıma gidiyordum yoğunluk ve uzaklık yüzünden ilk defa buna gittim araştırdım riskli gebelik ve peritanolog diye gittim birde ikili test ve ayrıntılı ultrason için gittiğim ve çok iyi bir doktor olduğunu bildiğim dr.hasan fehmi yazıcıoğlu netten araştırabilirsin rabbim yardımcın olsun hamile kalmak zor sonraki süreç daha zor hep bir korku endişe hiç bitmiyorarkadaşlar dün bebeğin kesesini görmek, kalp atışını duymak için ilk muayeneye gittim. ve şookkk
tek embriyo transferiyle ikiz gebelik oluşmuş. dr riskli gebelik olduğunu söyledi. biraz korkuttu
istanbulda riskli gebelik takibi yapan doktor ve hastane önerebilir misiniz?
Canimmm benim moral oldun bize. Aminnnnnn canımmmm. Pozitif sonuclar almayi saglikli bir gebelik yasayabilmeyi ve saglicakla kucagimiza almak nasip etsin Rabbim. Insallah Allah'ım bizlere de nasip eder anne olabilmeyi. Hasretimiz son bulsun insallah hepinizin.Transferi olan arkadaşlarıma inşallah rabbim güzel haber almalarını nasip etsin inş hepsi pozitif görürür tedavide olan arkadaşlarımın hepsinin tedavi çok iyi geçer rabbim evlat isteyen herkeze nasip etsin öncelikle transferden sonrasını dinlenerek geçirmiştim bir hafta günde iki litre su ve ananas yemiştim yattım ama kalkıp evin içindede dolaştım kan dolaşımı için hiç bir belirti aramayın sadece 7 gün veya 8 gündü evde idrar testi yapmıştım korkarak hayalet çizgi çıkmıştı ama çok silik ondan sonra test gününe kadar hergün yaptım vardı o çizgi hiçbir hamilelik belirtisi yaşamadım sadece jel sürerken jelle beraber bazen çok minik pembe pıhtı geri geliyordu jelle geri çok düşünmeyin rabbim nasip edecek transferimi semra hn yapmıştı beni heveslendirmek istememişti ama güzel embriyo olduğunu söylemişti olacak kızlar bende daha kavuşamadım bebişime az kaldı ama inş rabbim sizlerinde yüzünü güldürecek ısrarla istemeye devam edeceğiz yaradandan inş o nasip edecek
verdiğin bilgiler çok değerli benim için. saol.Medicalpark bahçelievlerde doktorun cvc bak birde incele yrd.doç.dr özlem dülger var bende 5.aya kadar ayşe hanıma gidiyordum yoğunluk ve uzaklık yüzünden ilk defa buna gittim araştırdım riskli gebelik ve peritanolog diye gittim birde ikili test ve ayrıntılı ultrason için gittiğim ve çok iyi bir doktor olduğunu bildiğim dr.hasan fehmi yazıcıoğlu netten araştırabilirsin rabbim yardımcın olsun hamile kalmak zor sonraki süreç daha zor hep bir korku endişe hiç bitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?