Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

arkadaşlar 5.deneme için merkez arıyorum istanbulda değilim şişli memorial önerirmisiniz gelmeye değermi. genelde hamile kalanlar över bir merkezi kalamayanlar kötüler o yüzden objektif bir açıklama olmuyor genel olar memnumusunuz. çok acil lazım çünkü bugün adet oldum

benim normalde de gittiğim bir hastane olduğu için başka yere sormadan tedavime başladım.bence hastanenin her bölümü çok güzel işliyor.tüp bebekte sonuç henüz belli değil ama hastahane olarak tavsiye ederim.

herkese merhaba,
şişli memorial ın tüp bebek ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
bir de havuz yapılırsa ücreti nasıl yapıyorlar bilgisi olan arkadaslar paylasabilirse sevinirim

Laboratuvar ve tup bebek ekibi koordineli ve islerinin ehli dr.lar bence. Cok fazla aksaklik yasamadik acıkçası. Biz de sehir disindan gittik. Genel anlamda biz memnun kaldık.

arkadaşlar merhaba,
perşembe günü görüşmeye gideceğim memorial ile süreç nasıl işliyor bilgi verebilir misiniz?
tedaviye başlamaya karar verdim diyelim işlemlere ne zaman başlıyorlar.

arkadaşlar merhaba,
perşembe günü görüşmeye gideceğim memorial ile süreç nasıl işliyor bilgi verebilir misiniz?
tedaviye başlamaya karar verdim diyelim işlemlere ne zaman başlıyorlar.
Canim tedavin hayirli olsun. Reglin ilk gunu arayip tup bebek merkezinden randevu aliyorsunuz. 2. Gun tedaviye baslaniyor. Hormon igneleri ilaclar vs. 5. Gunu kontrole gidiyorsunuz, yumurtalarin gelisimi kontrol ediliyor. Sonra bir 3 gun sonra tekrar folikuller kontrol ediliyor. Folikul gelisim surecinde sonuclara gore hemsireler arayip ya da mail yoluyla kan sonucuna gore igne dozu ayarliyorlar. Ve son catlatma ignesinin yapilis saati kan sonucuna gore bildiriliyor. catlama ignesini yapman istenen saatten 36 saat icinde opu islemi (yumurta toplama) yapiliyor. Embriyo gelisimine gore de 3.- 4. ve 5. gunlerde insallah transferiniz gerceklesiyor :) surec bu sekilde canim. Hayirlisi hakkinizda insallah

yumurta takibin opu transfer bunlara dahil canim
Tabi dahil bu fiyata arkadaslar hatta daha onceden tup bebek denemis iseniz ve raporunuz varsa indirim de yapiyor bir miktar merkez. Bazı kalemlerde ekstra ucretlendirme oluyor baslarken muhasebe detayli bilgilendirme yapiyor zaten

Ben şuan 26 haftalık hamileyim ben 20 haftaya kadar ayşe hn devam ettim zor oldu gebelik bu heran ne olacağı belli olmuyor zor bir süreç bende araştırdım bu doktoru buldum medicalparkta perinaoloji uzmanlığıda ve riskli gebelik uzmanlığıda varmış benim de ayrıntılı ultrasonda bebekle ilgi ufak şeyler çıkmıştı takip önerildi çok şükür düzeldi onun için bu doktora bakmıştım

Bizimde azosperm sorunumuz vardi memorialde transferim yapildi ve suan kucagimda insallah sizede nasip eder allahim
Canım seni hatırlıyorum bana özelden mesaj atmıştın destek olmuştum inşallah bize bir vesile de sen olmuş olursun inşallah güzel sonuç alırız senin gibi. Allahım evladını sana bağışlasın. Uzun ömürlü hayırlı başarılı sağlıklı bir evlat olsun inşallah

Cnm peki opu dan Sonra rapor veriyorlar mı...
Ben ilk kez tedavi olacağım bilmiyorum diğer bilgiyi de kontrolde lafı geçti ordan öğrendim

Aynenn aynen :):):):))) bende hatirladim hemde nasil aksama kadar hapsirigim durmadi malesef dinleniyorum simdi. Bende iki embriyo istedim kabul etmediler ( guzel haberler veririz insaallah hepimizz birbirimize . hayirlisi olsun cumlemiz icin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…