Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Aynenn aynen :):):):))) bende hatirladim hemde nasil aksama kadar hapsirigim durmadi malesef dinleniyorum simdi. Bende iki embriyo istedim kabul etmediler ( guzel haberler veririz insaallah hepimizz birbirimize . hayirlisi olsun cumlemiz icin..
Aminnnn canim benimmmm insallah. Kuzucum uzulme yas ve deneme sebebiyle tek embriyo transfer etmislerdir. Sen guven onlara bir bildikleri vardir saglikli olsun tek olsun canim, hisettin mi transferi? gordun mu minigini :) ne kadar yattin transfer sonrasi? Hadi insallah yuzumuzu guldursun Rabbim

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

aynen bizde bi bildikleri vardır diyip iki embriyodan vazgectik kesinlikle guvenim sonsuz.. Korktuğum gibi değildi transfer hiçbirşey hissetmedim boşuna korkutmusum kendimi:)) ayşe hocam sende izle dedi vee gördüm minigimi :)))):)) transferden beri yatiyorum Dinleniyorum ara ara kalkıp yuruyus yapıyorum onun haricinde hep uzanarak geçiriyorum. Hiçbir belirti yok şuan da umarım pozitif sonuçları alirizz hepp beraberr:))) çokkkkk duaa ediyorum hepimizee tüm isteyenleree

Aminnnn canim insallah hepimizin yuzu guler :)

Canim sende sali aksami bizlerle ayni anda transferde bekleyenlerin arasinda miydin acaba :) transferini kim yapmisti? 18:00 sularinda hep beraber bekledik 6 arkadas :)
semra hoca yaptı ilk ben gittim galiba transfere :) ben esmerim.yanımdada biraz panik kız vardı.yanımda çok konuşan tercüman kız vardı.

semra hoca yaptı ilk ben gittim galiba transfere :) ben esmerim.yanımdada biraz panik kız vardı.yanımda çok konuşan tercüman kız vardı.
Ha hatirladimmm :) pozitif olmak lazim. Iyi dusunun diyordun saginda oturan kiza :) motive etmeye calisiyordun, galiba o sendin :) bende tam karsinizda en basta oturan ablanızım :)

Iyiyim canim Ankara'ya donuyoruz bi cikabilsek trafikten gerisi kolayda. Insallah hepimiz mujdeli haberlerimizi paylasabiliriz burdan Sen nasilsin bir degisiklik hissediyor musun canim vucudunda :)
aaa süpermiş :) nasılsın iyimisin

@laveyou evet canim 2 taneydi :) kasık agrim var benimde onun disinda birsey hissetmiyorum. Zaten belirti arayip kasmamak lazim. Pazartesi cok erken canim sabirli olun gunune kadar bekleyin :) sonra gununden once yapip negatif gorup bosa strese sokarsin bebisini ve kendini :) hayirlisi. Insallah yuzumuz guler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…