Aminnnn canim benimmmm insallah. Kuzucum uzulme yas ve deneme sebebiyle tek embriyo transfer etmislerdir. Sen guven onlara bir bildikleri vardirAynenn aynen :):):):))) bende hatirladim hemde nasil aksama kadar hapsirigim durmadi malesef dinleniyorum simdi. Bende iki embriyo istedim kabul etmediler( guzel haberler veririz insaallah hepimizz birbirimize . hayirlisi olsun cumlemiz icin..
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBen şuan 26 haftalık hamileyim ben 20 haftaya kadar ayşe hn devam ettim zor oldu gebelik bu heran ne olacağı belli olmuyor zor bir süreç bende araştırdım bu doktoru buldum medicalparkta perinaoloji uzmanlığıda ve riskli gebelik uzmanlığıda varmış benim de ayrıntılı ultrasonda bebekle ilgi ufak şeyler çıkmıştı takip önerildi çok şükür düzeldi onun için bu doktora bakmıştım
aynen bizde bi bildikleri vardır diyip iki embriyodan vazgectik kesinlikle guvenim sonsuz.. Korktuğum gibi değildi transfer hiçbirşey hissetmedim boşuna korkutmusum kendimi:)) ayşe hocam sende izle dedi vee gördüm minigimi :)))):)) transferden beri yatiyorum Dinleniyorum ara ara kalkıp yuruyus yapıyorum onun haricinde hep uzanarak geçiriyorum. Hiçbir belirti yok şuan da umarım pozitif sonuçları alirizz hepp beraberr:))) çokkkkk duaa ediyorum hepimizee tüm isteyenlereeAminnnn canim benimmmm insallah. Kuzucum uzulme yas ve deneme sebebiyle tek embriyo transfer etmislerdir. Sen guven onlara bir bildikleri vardirsaglikli olsun tek olsun canim, hisettin mi transferi? gordun mu minigini :) ne kadar yattin transfer sonrasi? Hadi insallah yuzumuzu guldursun Rabbim
Aminnnn canim insallah hepimizin yuzu guler :)aynen bizde bi bildikleri vardır diyip iki embriyodan vazgectik kesinlikle guvenim sonsuz.. Korktuğum gibi değildi transfer hiçbirşey hissetmedim boşuna korkutmusum kendimi:)) ayşe hocam sende izle dedi vee gördüm minigimi :)))):)) transferden beri yatiyorum Dinleniyorum ara ara kalkıp yuruyus yapıyorum onun haricinde hep uzanarak geçiriyorum. Hiçbir belirti yok şuan da umarım pozitif sonuçları alirizz hepp beraberr:))) çokkkkk duaa ediyorum hepimizee tüm isteyenleree
Havuz yapılmıyor denmişti banaherkese merhaba,
şişli memorial ın tüp bebek ücretleri hakkında bilgi verebilir misiniz?
bir de havuz yapılırsa ücreti nasıl yapıyorlar bilgisi olan arkadaslar paylasabilirse sevinirim
Dondurulmuşlarla transferim yapıldı beklemedeyim.Arkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kalan var mı aramızda
Allah tamamına erdirsin inşallah.sıkı sıkı tutunsun bebişin inşallahDondurulmuşlarla transferim yapıldı beklemedeyim.
Canım valla ne dediysek ikna edemedik 2 embriyobya bi bildikleri vardır diyip vazgeçtik bizde hayirlisini dile cnm. Bir tane olsun bizimlee olsun :)))Ben de iki tane istiyorum ama bir tane koyalım denildi :-(
Saol canım Allah razı olsun insaallah tumm hepimizin bebisleri tutarda yuzlerimiz guler dondurulmuş embriyo muydu seninde?Allah tamamına erdirsin inşallah.sıkı sıkı tutunsun bebişin inşallah
yok canım normal oldu.4günüm benimde bekliyoruzSaol canım Allah razı olsun insaallah tumm hepimizin bebisleri tutarda yuzlerimiz guler dondurulmuş embriyo muydu seninde?
Canim sende sali aksami bizlerle ayni anda transferde bekleyenlerin arasinda miydin acaba :) transferini kim yapmisti? 18:00 sularinda hep beraber bekledik 6 arkadas :)yok canım normal oldu.4günüm benimde bekliyoruz
semra hoca yaptı ilk ben gittim galiba transfere :) ben esmerim.yanımdada biraz panik kız vardı.yanımda çok konuşan tercüman kız vardı.Canim sende sali aksami bizlerle ayni anda transferde bekleyenlerin arasinda miydin acaba :) transferini kim yapmisti? 18:00 sularinda hep beraber bekledik 6 arkadas :)
Ha hatirladimmm :) pozitif olmak lazim. Iyi dusunun diyordun saginda oturan kiza :) motive etmeye calisiyordun, galiba o sendin :) bende tam karsinizda en basta oturan ablanızım :)semra hoca yaptı ilk ben gittim galiba transfere :) ben esmerim.yanımdada biraz panik kız vardı.yanımda çok konuşan tercüman kız vardı.
aaa süpermiş :) nasılsın iyimisinHa hatirladimmm :) pozitif olmak lazim. Iyi dusunun diyordun saginda oturan kiza :) motive etmeye calisiyordun, galiba o sendin :) bende tam karsinizda en basta oturan ablanızım :)
aaa süpermiş :) nasılsın iyimisin
Iyiyim canim Ankara'ya donuyoruz bi cikabilsek trafikten gerisi kolayda. Insallah hepimiz mujdeli haberlerimizi paylasabiliriz burdanSen nasilsin bir degisiklik hissediyor musun canim vucudunda :)[/QUOTE
belirti olarak hiç bir şey hissetmiyorum.sadece gaz problemim var.birde kasıklarımda baskı hissediyorum.sende var mı bir şey.senin iki taneydi dimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?