Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Benimde kasik agrim var.sanki ameliyatli gibiyim.seninde oylemi.sanada hayirli yolculuklar.dikkatli gidin.

Benimde kasik agrim var.sanki ameliyatli gibiyim.seninde oylemi.sanada hayirli yolculuklar.dikkatli gidin.
Yok canim benim o kadar degil toplanan yumurta sayisina bagli bence agri azligi coklugu. Benim 5 tanecik vardi folikulum :) hafif agrili geciyor bu sebepten. Tesekkur ederim canim :) gebzeye yaklastik :) yolun sonrasi rahat gecer insallah

Kimsenin uzulmesini istemiyorum ama en erken kacinci gun cikiyorsa ozaman yapalim mi
Idrarda carsamba bakalim :) persembe de kan da baktiralim bence :) 100-150' den fazla olmali sanirim net olarakta bilmiyorum ki canim. Daha once pozitif gormedim ki ben hic

ben transferden sonra 5.,8.,10. Günler yaptırdım. 5. Gün aslında onun için gitmedim ama o da yapıldı. sonuç 5 gün sonra çıktı:) 26, 129, 283 sırasıyla değerlerim ve Elhamdülillah 2 kesem oluştu.
Gozun aydin canim :) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Kac embriyo transfer edildi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…