Benimde kasik agrim var.sanki ameliyatli gibiyim.seninde oylemi.sanada hayirli yolculuklar.dikkatli gidin.@laveyou evet canim 2 taneydi :) kasık agrim var benimde onun disinda birsey hissetmiyorum. Zaten belirti arayip kasmamak lazim. Pazartesi cok erken canim sabirli olun gunune kadar bekleyin :) sonra gununden once yapip negatif gorup strese sokarsin kendini :) hayirlisi. Insallah yuzumuz guler :)
Yok canim benim o kadar degil toplanan yumurta sayisina bagli bence agri azligi coklugu. Benim 5 tanecik vardi folikulum :) hafif agrili geciyor bu sebepten. Tesekkur ederim canim :) gebzeye yaklastik :) yolun sonrasi rahat gecer insallahBenimde kasik agrim var.sanki ameliyatli gibiyim.seninde oylemi.sanada hayirli yolculuklar.dikkatli gidin.
Çokkkkk konusuyordu gercekten):):):)))) bi saniye olsun susmadi yaa:))))))semra hoca yaptı ilk ben gittim galiba transfere :) ben esmerim.yanımdada biraz panik kız vardı.yanımda çok konuşan tercüman kız vardı.
Bende dayanamayacam galiba :)eşim çok heyecanlı.bana pazar test yapalım diyo.ben zaten zor duruyorum.
Bak yaa :)))))) benim de aklimi celeceksiniz siz kizlarBende dayanamayacam galiba :)
Aynen yaa surekli konustular :)))))Çokkkkk konusuyordu gercekten):):):)))) bi saniye olsun susmadi yaa:))))))
Canim cok erken degil mi? carsamba yapalim bence :))))))))
Benim esimde yarindan sonra yapalim diyor da ben olmaz gununde yapalim diyorumBenim esime kalsa yarin sabah yaptiracak dusunun artik.savas ediyorum onunla
Allah inş. hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin.Dondurulmuşlarla transferim yapıldı beklemedeyim.
Simdi carsamba gunu degerimizin kac cikmasi gerekiyorBenim esimde yarindan sonra yapalim diyor da ben olmaz gununde yapalim diyorum
Kimsenin uzulmesini istemiyorum ama en erken kacinci gun cikiyorsa ozaman yapalim mi
Idrarda carsamba bakalim :) persembe de kan da baktiralim bence :) 100-150' den fazla olmali sanirim net olarakta bilmiyorum ki canim. Daha once pozitif gormedim ki ben hicKimsenin uzulmesini istemiyorum ama en erken kacinci gun cikiyorsa ozaman yapalim mi
Gozun aydin canim :) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Kac embriyo transfer edildi canim?ben transferden sonra 5.,8.,10. Günler yaptırdım. 5. Gün aslında onun için gitmedim ama o da yapıldı. sonuç 5 gün sonra çıktı:) 26, 129, 283 sırasıyla değerlerim ve Elhamdülillah 2 kesem oluştu.
Saol canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin yüzünü guldursun inşaallahAllah inş. hayırlı sağlıklı bir bebek nasip etsin.
Kanda baktirirsak net sonuç alırız bence .. Perşembe gunude zaten test tarihimiz. Önce evde yapalım belki silik çizgiyi görürüzSimdi carsamba gunu degerimizin kac cikmasi gerekiyor
Cesaret edemiyoruz :) çok sabirsizlanmaya başladımCanim cok erken degil mi? carsamba yapalim bence :))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?