Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Arkadaşlar ne zaman baktirmamiz gerekiyor yardımcı olun. Biz karar veremedik. :)

Bu hastane de murat başara 2 kez tese olan var mı.birinci teseyi murat hoca yaptı az sayıda bulundu ama gebelik oluşmadi
Şimdi tekrar ikinci teseyi olmak istiyoruz ama benim gibi olan var mı
Yine az sayıda bulunabilir mi acaba ya da murat hoca nin 1. Ve 2.teseyi yaptığı arkadaşlar var mı aranızda yine başarılı olabilir mi acaba

ben transferden sonra 5.,8.,10. Günler yaptırdım. 5. Gün aslında onun için gitmedim ama o da yapıldı. sonuç 5 gün sonra çıktı:) 26, 129, 283 sırasıyla değerlerim ve Elhamdülillah 2 kesem oluştu.
Hayirli olsun canim.Allah uzun omur versin bebeklerine ve sana.senin cift transfer edildi galiba.yarin bizim transferden sonra 5. gunumuz.yarin kan tahlili yapsak cikar mi.cok heycanliyiz

Hayirli olsun canim.Allah uzun omur versin bebeklerine ve sana.senin cift transfer edildi galiba.yarin bizim transferden sonra 5. gunumuz.yarin kan tahlili yapsak cikar mi.cok heycanliyiz
canım yersiz üzüntü olabilir onun için 8. Gün rn iyisi, brn 8. Gün önce idrar yaptım silik çıktı, sonra kan verdim. 5. Gün kan verdim ama sonucu öğrenemedim :) zaten kafa karıştırıcı olacakmış.

Idrarda yarin cikar mi acaba
Pazartesi idrarda baktıracam sali carsambada tekrarlayabilirim yani p.tesi erken ise carsamba sonuc verecektir diye dusunuyorum. Bilmem ki bazi hamislerde hic belirti olmayabiliyormus yani bosuna belirti arayip kendimizi uzmeyelim.

Arkadaşlar hsg sonucumda tüplerim açık çıkmıştı ama filme bakınca tüpler düzgün görünmüyo, sağdan sola inceden kalına kıvrım kıvrım ilerliyo, değişik geldi bana. Yücel Beye sorduğumda bazen tüplerde sıvı birikebiliyo veya enfeksiyon nedeniyle olmuş olabilir demişti. Aklıma takıldı sizin görüntü nasıl? Tüplerinde sıvı biriken bununla ilgili operasyon geçiren kimse var mı? Benim öyle bi durumum varsa teşhisi nasıl koyulacak acaba?

İstanbulda yaşayan arkadaşlar..kar yağdığında anadolu yakasından ulaşım nasıl oluyor zor mu şişliye..

Pazartesi idrarda baktıracam sali carsambada tekrarlayabilirim yani p.tesi erken ise carsamba sonuc verecektir diye dusunuyorum. Bilmem ki bazi hamislerde hic belirti olmayabiliyormus yani bosuna belirti arayip kendimizi uzmeyelim.
Tamam bende oyle yapicam.her sabah test yapicam persembede kan veririm insallah vardirda bizim bu heycanimiz mutlu sonla biter.guzel heyecanlar bunlar.sonucu ne olursa olsun bu haftayi yasamak bile cok guzel.Hersey Allahtan.vermezse isyan etcek degiliz.birbildigi vardir dicez.icimden hep Allahim ona can ver diye dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…