Aynen canım korku heyecan stres hepsi bir aradaa bende bir belirtide yokAy bilmiyorum erken evet ama cok garip duygular icindeyim
Haklı bence insan sabırsızlanıyor :):)))Benim esime kalsa yarin sabah yaptiracak dusunun artik.savas ediyorum onunla
En ideal 8.gün inşallah pozitif haberi alirsiniz değerleriniz tavan yapsın inşallahArkadaşlar ne zaman baktirmamiz gerekiyor yardımcı olun. Biz karar veremedik. :)
Hayirli olsun canim.Allah uzun omur versin bebeklerine ve sana.senin cift transfer edildi galiba.yarin bizim transferden sonra 5. gunumuz.yarin kan tahlili yapsak cikar mi.cok heycanliyizben transferden sonra 5.,8.,10. Günler yaptırdım. 5. Gün aslında onun için gitmedim ama o da yapıldı. sonuç 5 gün sonra çıktı:) 26, 129, 283 sırasıyla değerlerim ve Elhamdülillah 2 kesem oluştu.
Idrarda yarin cikar mi acabaHaklı bence insan sabırsızlanıyor :):)))
Bende de bir belirti yok.olmasi gerekiyormu bilmiyorum.Aynen canım korku heyecan stres hepsi bir aradaa bende bir belirtide yok
amin canım inşallah. 2 embriyo konuldu. Senin kaçıncı günç inşallah güzel haberler verirsin.Gozun aydin canim :) Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Kac embriyo transfer edildi canim?
Salı transferim oldu canım bu persembe de test günüm :) insallah canım Aminnnnamin canım inşallah. 2 embriyo konuldu. Senin kaçıncı günç inşallah güzel haberler verirsin.
Belirti arama canımmmmm :) tevekkül et dua et sabret :)Bende de bir belirti yok.olmasi gerekiyormu bilmiyorum.
canım yersiz üzüntü olabilir onun için 8. Gün rn iyisi, brn 8. Gün önce idrar yaptım silik çıktı, sonra kan verdim. 5. Gün kan verdim ama sonucu öğrenemedim :) zaten kafa karıştırıcı olacakmış.Hayirli olsun canim.Allah uzun omur versin bebeklerine ve sana.senin cift transfer edildi galiba.yarin bizim transferden sonra 5. gunumuz.yarin kan tahlili yapsak cikar mi.cok heycanliyiz
Pazartesi idrarda baktıracam sali carsambada tekrarlayabilirim yani p.tesi erken ise carsamba sonuc verecektir diye dusunuyorum. Bilmem ki bazi hamislerde hic belirti olmayabiliyormus yani bosuna belirti arayip kendimizi uzmeyelim.Idrarda yarin cikar mi acaba
Aminnnnn inşaallahh :)En ideal 8.gün inşallah pozitif haberi alirsiniz değerleriniz tavan yapsın inşallah
1 dondurulmuştransferiyle ikizlere hamileyimArkadaşlar dondurulmuş embriyo transferi ile hamile kalan var mı aramızda
Tamam bende oyle yapicam.her sabah test yapicam persembede kan veririm insallah vardirda bizim bu heycanimiz mutlu sonla biter.guzel heyecanlar bunlar.sonucu ne olursa olsun bu haftayi yasamak bile cok guzel.Hersey Allahtan.vermezse isyan etcek degiliz.birbildigi vardir dicez.icimden hep Allahim ona can ver diye dua ediyorumPazartesi idrarda baktıracam sali carsambada tekrarlayabilirim yani p.tesi erken ise carsamba sonuc verecektir diye dusunuyorum. Bilmem ki bazi hamislerde hic belirti olmayabiliyormus yani bosuna belirti arayip kendimizi uzmeyelim.
Ana harteller acik oluyor.hastahane zaten otoyolun ustunde.sikinti yasamazsin.İstanbulda yaşayan arkadaşlar..kar yağdığında anadolu yakasından ulaşım nasıl oluyor zor mu şişliye..
Dondurulmuş embriyoda bölünme mi oldu yanı?1 dondurulmuştransferiyle ikizlere hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?