aynen canım haberlesiriz. Allah tan ümit kesilmez inşaallah bu heyecanimiz bu mutlulugumuz daim olur pozitiflerimizi görürüz Allah yüzumuzu guldursun inşaallah miniklerimiz bizimledir :) bende çok dua ediyorum hepimiz icinnnTamam bende oyle yapicam.her sabah test yapicam persembede kan veririm insallah vardirda bizim bu heycanimiz mutlu sonla biter.guzel heyecanlar bunlar.sonucu ne olursa olsun bu haftayi yasamak bile cok guzel.Hersey Allahtan.vermezse isyan etcek degiliz.birbildigi vardir dicez.icimden hep Allahim ona can ver diye dua ediyorum
Sen hangi hastaneden aldın canım istanbulda misin
Amin canım inşallah hepimize nasip olurAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Arkadaşlar hsg sonucumda tüplerim açık çıkmıştı ama filme bakınca tüpler düzgün görünmüyo, sağdan sola inceden kalına kıvrım kıvrım ilerliyo, değişik geldi bana. Yücel Beye sorduğumda bazen tüplerde sıvı birikebiliyo veya enfeksiyon nedeniyle olmuş olabilir demişti. Aklıma takıldı sizin görüntü nasıl? Tüplerinde sıvı biriken bununla ilgili operasyon geçiren kimse var mı? Benim öyle bi durumum varsa teşhisi nasıl koyulacak acaba?
Benimde ilacin fazlasi yavru agzigibi peceteye geliyor.bence normal.bilen arkadaslar varsa cevaplarsa cok seviniriz tabi.Kızlar jelle birlikte pembemsi akıntılar görüyorum çok korkuyorum tutmamış mıdır?( ayın 12 sinde transferim olmuştu
Canim kotuye yorma jel kullananlarda olabiliyor bu tarz akintilar. E iyi tarafindan duşün belki de tutunma kanamasıdır :) ayrica sonucumuz ne olursa olsun Rabbimin takdiri kuzucumKızlar jelle birlikte pembemsi akıntılar görüyorum çok korkuyorum tutmamış mıdır?( ayın 12 sinde transferim olmuştu
Düne kadarda tutunmuştur diye avunuyordum hiç ümidim kalmadı yakında regl olurum diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun.Canim kotuye yorma jel kullananlarda olabiliyor bu tarz akintilar. E iyi tarafindan duşün belki de tutunma kanamasıdır :) ayrica sonucumuz ne olursa olsun Rabbimin takdiri kuzucum
Ne kadar araştırdıysam bir sonuca ulaşamadım tutunma olabilir diyenler cok fakat öyle olduğunu sanmıyorum. Ben kesin regl olacam bu durumda olan arkdaslarrr yardimcii olun bizlereeeBenimde ilacin fazlasi yavru agzigibi peceteye geliyor.bence normal.bilen arkadaslar varsa cevaplarsa cok seviniriz tabi.
Son regl tarihin hangi gundu canim?Düne kadarda tutunmuştur diye avunuyordum hiç ümidim kalmadı yakında regl olurum diye düşünüyorum. Allah yardımcımız olsun.
Benimde ilacin fazlasi yavru agzigibi peceteye geliyor.bence normal.bilen arkadaslar varsa cevaplarsa cok seviniriz tabi.
Canim kotuye yorma jel kullananlarda olabiliyor bu tarz akintilar. E iyi tarafindan duşün belki de tutunma kanamasıdır :) ayrica sonucumuz ne olursa olsun Rabbimin takdiri kuzucum
Ne kadar araştırdıysam bir sonuca ulaşamadım tutunma olabilir diyenler cok fakat öyle olduğunu sanmıyorum. Ben kesin regl olacam bu durumda olan arkdaslarrr yardimcii olun bizlereee
Cnm şimdi senin yazın okurken dikkatimi çekti benim de sağ tupum kapatıldı daha önce normal yolla 5 kez hamile kaldım Bebeklerim gelişmedi karnımda öldü şimdi tup bebek yaptircam senin tup bebeğin pgt li mi oldu birde bebeğin dustumu yoksa karnında mi öldü doktorlar ne diyor kısaca anlatirmisin durumunuEvet Can'ım bnm de öyle bi durum vardı , Semra hoca lağaroskopi olmadan tedaviye başlatmak istemedi . Çünkü bu sıvı enfeksiyon medeniyse tutunmayı da engelleyebilir demişti . Lsoatıskopi sonrası 2 tüpüm de kapatıldı . Bu işlem sonrası Olsn tüp bebek tuttu ama 5 haftalık düştü maalesef . Şimdi tekrar deneme sürecindeyiz inş
Kesinliklikle ameliyat cnm ben yaptırdım 6 ay önce önümüzdeki ay tup bebek yaptiracam ben bu durumdan dolayi 5 tane bebegimi kaybettim içim içimi yedi ama mecbur oldum birde senin sorunun neydiArkadaşlar hsg sonucumda tüplerim açık çıkmıştı ama filme bakınca tüpler düzgün görünmüyo, sağdan sola inceden kalına kıvrım kıvrım ilerliyo, değişik geldi bana. Yücel Beye sorduğumda bazen tüplerde sıvı birikebiliyo veya enfeksiyon nedeniyle olmuş olabilir demişti. Aklıma takıldı sizin görüntü nasıl? Tüplerinde sıvı biriken bununla ilgili operasyon geçiren kimse var mı? Benim öyle bi durumum varsa teşhisi nasıl koyulacak acaba?
Ben progestan igne kullaniyorum canim. Daha onceki tedavilerde jel vs alerji yapmis olmasi ve tutunamamasi sebebiyle igne kullaniyorum canimCrinone jel mi kullaniyo herkes arkadaşlar
Korkmayin kızlar. Jelin uç kısmı tahriş ettiği için pembe damar gibi birşeyler geliyor peceteye. Kanam a olmadığı surece sıkıntı yok.Benimde ilacin fazlasi yavru agzigibi peceteye geliyor.bence normal.bilen arkadaslar varsa cevaplarsa cok seviniriz tabi.
Ne kadar araştırdıysam bir sonuca ulaşamadım tutunma olabilir diyenler cok fakat öyle olduğunu sanmıyorum. Ben kesin regl olacam bu durumda olan arkdaslarrr yardimcii olun bizlereee
20 aralıkSon regl tarihin hangi gundu canim?
Ayyy canım çok saol içim ferahladi biraz dundendir dusunmekten bir hal oldum. Hemşireyle de konuştum öyle devam ederse iğneye gececez dediler. Umarım canım dediğin gibi olur ben çok uzuldum pembe akıntıyı görünceKızlar rahat olun biraz ya fazla panik yapıyorsunuz:)Jelden dolayı kahverengi veya pembemsi veya turuncuya çalan renkte kremsi akıntı,topak şeklinde pıhtılar gelmesi çook normal..adet filan olduğunuz anlamına gelmiyor.kaldı ki kıpkırmızı yoğun bir şekilde kanamaya dönmedikten sonra korkmayın. .inşallahhh pozitif sonuçlanacak testleriniz..daha geçen gün bir arkadaş bildiğin adet kanaması başladı testine 3 gün kala..gitti test yaptırdı hamile olduğunu öğrendi.iğneler ilaçlar istirahat derken çok şükür 6.haftayı geride bıraktı. .bilmem anlatabildim mi :))tüp bebekte herşeye hazırlıklı olmak gerek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?