Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Üzüldüm canım inşaallah bu tedavinle yine tutar ve gebeliğin devam eder. Jelle gelen pembemsi akintiyi görünce çok korktum üzüldüm Allah hayirlisini nasip etsin cümlemize

Bugun 29. Gun canim sikinti yapma lutfen :) Rabbim buyuk pozitif dusunuyoruz oyke oluyor insAllah canim
Fazla panik yaptım bende haklisiniz :)) çok rahatlattiniz beni gerçekten aynen pozitif dusunelim ki sonu güzel olsun daha karamsarlığa düşmek için çok erken toparlanmaya çalışacam inşaallah pozitifleri görürüz

InsAllah canim Rabbim pozitif gormeyi nasip etsin hepimize bekleyisimiz mutluluga donsun inşAllah

Hadi hayırlısı şimdiden İnşallah o güzel tabloyu görürsün canım..Tüm sonuç bekleyenlerin gönlüne göre versin rabbim

Korkma o bir belirti degil.ben kan testini yaptirana kadar hep korktum.cunku adet sancisi gibi ara ara belim ve ayaklarim agridi ama sonuc pozitifti.
Bende de adet olacak mışım gibi bel ağrım falanda var çok korktum soylediklerinizle biraz toparlandım inşaallah sonuçlarımiz güzel olacak.

balat hastanesinde mehmet aygün var bi bak istersen canım sgk ile anlaşmalı diye biliyorum

Kesinliklikle ameliyat cnm ben yaptırdım 6 ay önce önümüzdeki ay tup bebek yaptiracam ben bu durumdan dolayi 5 tane bebegimi kaybettim içim içimi yedi ama mecbur oldum birde senin sorunun neydi
Amh 0.06, Semra Hoca direk tüp bebek dedi, ameliyattan falan bahsetmedi, ben filmde tüpleri düzgün görmeyince Yücel Bey'e sormuştum o böyle bir durum olabileceğinden bahsetmişti. Negatif sonuç alınca her sebebi düşünüyo insan. Belki bir doktora daha gitmeliyim fikir almak için. Teşekkürler.

iyi akşamlar herkese transfer sonrası neler yapıyorsunuz.kendinizi nasıl hissediyorsunuz.şikayetleriniz var mı? saydin78 ruyass47 son 3 gün
Canim pek birsey hissetmiyorum arada kasık sancım ve zonklama tarzi anlik agrilarim ve gazım oluyor onun dısında birsey hissetmiyorum canım. Evet ya son 3 gun Cok heyecanliyim Rabbim guzrl sonuclar almayi nasip etsin hepimize. Sende var mi bir degisiklik canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…