Bugun 29. Gun canim sikinti yapma lutfen :) Rabbim buyuk pozitif dusunuyoruz oyke oluyor insAllah canim20 aralık
Üzüldüm canım inşaallah bu tedavinle yine tutar ve gebeliğin devam eder. Jelle gelen pembemsi akintiyi görünce çok korktum üzüldüm Allah hayirlisini nasip etsin cümlemizeCanim ben bir önceki tedavide test günü sabah kullandığım JEL pembe pembe geri gelmişti. Boşa kan vermeye gidiyorum tutmadı demiştim ama yanilmisim. Devam etmedi hamilelik orasi ayri konu tabi :-(Olumsuz şeyler dusunmeyin. Belirti de aramayin
Fazla panik yaptım bende haklisiniz :)) çok rahatlattiniz beni gerçekten aynen pozitif dusunelim ki sonu güzel olsun daha karamsarlığa düşmek için çok erken toparlanmaya çalışacam inşaallah pozitifleri görürüzBugun 29. Gun canim sikinti yapma lutfen :) Rabbim buyuk pozitif dusunuyoruz oyke oluyor insAllah canim
Ben kullanıyorum canım.Crinone jel mi kullaniyo herkes arkadaşlar
InsAllah canim Rabbim pozitif gormeyi nasip etsin hepimize bekleyisimiz mutluluga donsun inşAllahFazla panik yaptım bende haklisiniz :)) çok rahatlattiniz beni gerçekten aynen pozitif dusunelim ki sonu güzel olsun daha karamsarlığa düşmek için çok erken toparlanmaya çalışacam inşaallah pozitifleri görürüz
Amin insallahInsAllah canim Rabbim pozitif gormeyi nasip etsin hepimize bekleyisimiz mutluluga donsun inşAllah
Ayyy canım çok saol içim ferahladi biraz dundendir dusunmekten bir hal oldum. Hemşireyle de konuştum öyle devam ederse iğneye gececez dediler. Umarım canım dediğin gibi olur ben çok uzuldum pembe akıntıyı görünceyarın idrar testi yapmayı düşünüyorum
Korkma o bir belirti degil.ben kan testini yaptirana kadar hep korktum.cunku adet sancisi gibi ara ara belim ve ayaklarim agridi ama sonuc pozitifti.Kızlar jelle birlikte pembemsi akıntılar görüyorum çok korkuyorum tutmamış mıdır?( ayın 12 sinde transferim olmuştu
İnşaallah canım Allah tüm isteyenlere nasip etsin ard arda verelim güzel haberleri inşaallah :)İnşaAllah kızlar ben sizden sonrayim dün transfer oldum önce siz sonra ben mutlu haberler alalım İnşaAllah ...Ama zaman geçmek bilmiyo ya
Bende de adet olacak mışım gibi bel ağrım falanda var çok korktum soylediklerinizle biraz toparlandım inşaallah sonuçlarımiz güzel olacak.Korkma o bir belirti degil.ben kan testini yaptirana kadar hep korktum.cunku adet sancisi gibi ara ara belim ve ayaklarim agridi ama sonuc pozitifti.
Amin canim aminnnnHadi hayırlısı şimdiden İnşallah o güzel tabloyu görürsün canım..Tüm sonuç bekleyenlerin gönlüne göre versin rabbim
balat hastanesinde mehmet aygün var bi bak istersen canım sgk ile anlaşmalı diye biliyorumverdiğin bilgiler çok değerli benim için. saol.
sen doğum yaptın mı? yapmadıysan kaçıncı ayındasın?
benim dr sevinç ünal. dr açıkca kendi takibinin yeterli olmayacağını, sgk anlamalı bi hastanede, perinatoloji uzmanıyla devam etmemi söyledi. aklım karmakarışık.
Amin canım Rabbim senide tedavinde muvaffak eylesinbende tedaviye başladım kızlar dün akşam itibariyle rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın transferi yapılan arkadaşlarında güzel haberlerini alırız inşallah.
Cnm stres yapma ne olur...Ne kadar araştırdıysam bir sonuca ulaşamadım tutunma olabilir diyenler cok fakat öyle olduğunu sanmıyorum. Ben kesin regl olacam bu durumda olan arkdaslarrr yardimcii olun bizlereee
Amh 0.06, Semra Hoca direk tüp bebek dedi, ameliyattan falan bahsetmedi, ben filmde tüpleri düzgün görmeyince Yücel Bey'e sormuştum o böyle bir durum olabileceğinden bahsetmişti. Negatif sonuç alınca her sebebi düşünüyo insan. Belki bir doktora daha gitmeliyim fikir almak için. Teşekkürler.Kesinliklikle ameliyat cnm ben yaptırdım 6 ay önce önümüzdeki ay tup bebek yaptiracam ben bu durumdan dolayi 5 tane bebegimi kaybettim içim içimi yedi ama mecbur oldum birde senin sorunun neydi
Canim pek birsey hissetmiyorum arada kasık sancım ve zonklama tarzi anlik agrilarim ve gazım oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?