Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

iyi akşamlar herkese transfer sonrası neler yapıyorsunuz.kendinizi nasıl hissediyorsunuz.şikayetleriniz var mı? saydin78 ruyass47 son 3 gün
Insallah pozitif alirsiniz arkadaşlar sizin de yüzünüz güler. Ben 7.gun kanda yaptim 63.13 çıkmıştı idrarda cikmax kendinizi üzmeyin kanda yaptirin gitsin bence.ilk 2 tedavide gününü bekledim de yaptim negatifti bunda yatmadim bile dolastim gezdim vs amaan dedim test gününü bekleyemiycem yaptim gitti

bugün sağ baldırım bacağım ve kasığım çok ağrıdı.hastaneyi aradım hormon ilaçları artık vucudu zorluyor olabilir.normalmiş.bugün test yapacaktım.erken yapmayın biraz daha sabır dedi vazgeçtim.onun dışında şuanlık bir şey yok

korkmasam bende aynısını düşünüyorum.varsa bugünde çıkar yoksa perşembede çıkmıcak.senin transferden sonra 7.gün müydü.nasıl karar verdin.

Transfer sonrasi 7.gundu.tuttuysa az da olsa bi sonuç cikmaliydi çünkü.25 bile ciksa uzulmicem 9.gun yaparim tekrar diye kendimi telkin ettim.cok sukur 63 de cikinca rahatla nefes aldim 9.gun 159 olmustu havada ucuyorduk esimle.Rabbim hepinize yasatsin insallah kızlar

ne kadar güzel maşallah.Allah uzun ömür versin evladına eşine sana.benimde bugün 6 bitti.çok gelgit yaşıyorum.beklemek beni daha çok strese sokuyor.sence ne yapmalıyım.

ne kadar güzel maşallah.Allah uzun ömür versin evladına eşine sana.benimde bugün 6 bitti.çok gelgit yaşıyorum.beklemek beni daha çok strese sokuyor.sence ne yapmalıyım.
Amin canim aminnn inşallah darisi basiniza.ben de stres oluyom diye yaptim dedim ya az da ciksa sevinecektim diger iki testte 0,1 0,2 gibi rakamlar cikinca 15e 25e de raziydim.sen bilirsin coook stres olduysan yaptir

Ne guzel canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizlere :) bizde nasil bir mutluluk olur kimbilir 15 yıl hasretten sonra Rabbim nasip eyle insAllah.

Son düzenleme:
Bekle canim erkenden strese girmeye gerek yok. Umarim bu agrilarimiz hayra alamettir canim

Ne guzel canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizlere :) bizde nasil bir mutluluk olur kimbilir 15 yıl hasretten sonra Rabbim nasip eyle insAllah.
Biz esimle ikinci evliligimizi yaptik canim.erkek infertilitesi bizimki.esim toplamda 7.denemede pozitifi gördü.ayaklari 8 aydir yere basmiyor inan.umudunuzu kaybetmeyin asla sonucunuz ne olursa olsun.insallah pozitif alirsiniz aminnnn

Biz esimle ikinci evliligimizi yaptik canim.erkek infertilitesi bizimki.esim toplamda 7.denemede pozitifi gördü.ayaklari 8 aydir yere basmiyor inan.umudunuzu kaybetmeyin asla sonucunuz ne olursa olsun.insallah pozitif alirsiniz aminnnn
Bizdede esimde hiz ve morfoloji sorunu vardi.

C
canım biz eşimde sperm Azlığı zannediyorduk tek problem , Memorial öncesi 4 tüp bebek denemesi oldum başka merkezlerde , hiç biri rahim filmini burası kadar çok önemsememişti , hiçbiri de hiç tutmamıştı . Laparoskopi sonrası ki tedavide ohhs oldum yine ertelendi , laparoskopi den yaklaşık 4-5 ay sonra olabildi ilk transferim bu sebeplerden . 5aa idi embriyo kalitesi , tek embriyo idi , elh tuttu herşey iyi gidiyordu pozitif sonucu öğrendikten 1 hafta sonra bir anda kanamam başladı ve düştü , daha küçük olduğu içşn kürtaja falan gerek kalmadı . Pgt li değildi , öyle birşeye gerek olmadığını söylemişti Şemra hoca . 1 düşük ü normal karşılıyorlar , araştırma gereği duyulmuyor , pıhtılaşma testi ni istediler bi ek olarak... Nasip değilmiş denek , inş bu sefere ...

Amin canim sagol insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…