Insallah pozitif alirsiniz arkadaşlar sizin de yüzünüz güler. Ben 7.gun kanda yaptim 63.13 çıkmıştı idrarda cikmax kendinizi üzmeyin kanda yaptirin gitsin bence.ilk 2 tedavide gününü bekledim de yaptim negatifti bunda yatmadim bile dolastim gezdim vs amaan dedim test gününü bekleyemiycem yaptim gitti
bugün sağ baldırım bacağım ve kasığım çok ağrıdı.hastaneyi aradım hormon ilaçları artık vucudu zorluyor olabilir.normalmiş.bugün test yapacaktım.erken yapmayın biraz daha sabır dedi vazgeçtim.onun dışında şuanlık bir şey yokCanim pek birsey hissetmiyorum arada kasık sancım ve zonklama tarzi anlik agrilarim ve gazım oluyoronun dısında birsey hissetmiyorum canım. Evet ya son 3 gun Cok heyecanliyim Rabbim guzrl sonuclar almayi nasip etsin hepimize. Sende var mi bir degisiklik canim?
korkmasam bende aynısını düşünüyorum.varsa bugünde çıkar yoksa perşembede çıkmıcak.senin transferden sonra 7.gün müydü.nasıl karar verdin.Insallah pozitif alirsiniz arkadaşlar sizin de yüzünüz güler. Ben 7.gun kanda yaptim 63.13 çıkmıştı idrarda cikmax kendinizi üzmeyin kanda yaptirin gitsin bence.ilk 2 tedavide gününü bekledim de yaptim negatifti bunda yatmadim bile dolastim gezdim vs amaan dedim test gününü bekleyemiycem yaptim gitti
ne kadar güzel maşallah.Allah uzun ömür versin evladına eşine sana.benimde bugün 6 bitti.çok gelgit yaşıyorum.beklemek beni daha çok strese sokuyor.sence ne yapmalıyım.Transfer sonrasi 7.gundu.tuttuysa az da olsa bi sonuç cikmaliydi çünkü.25 bile ciksa uzulmicem 9.gun yaparim tekrar diye kendimi telkin ettim.cok sukur 63 de cikinca rahatla nefes aldim 9.gun 159 olmustu havada ucuyorduk esimle.Rabbim hepinize yasatsin insallah kızlar
Amin canim aminnn inşallah darisi basiniza.ben de stres oluyom diye yaptim dedim ya az da ciksa sevinecektim diger iki testte 0,1 0,2 gibi rakamlar cikinca 15e 25e de raziydim.sen bilirsin coook stres olduysan yaptirne kadar güzel maşallah.Allah uzun ömür versin evladına eşine sana.benimde bugün 6 bitti.çok gelgit yaşıyorum.beklemek beni daha çok strese sokuyor.sence ne yapmalıyım.
Ne guzel canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizlere :) bizde nasil bir mutluluk olur kimbilir 15 yıl hasretten sonraTransfer sonrasi 7.gundu.tuttuysa az da olsa bi sonuç cikmaliydi çünkü.25 bile ciksa uzulmicem 9.gun yaparim tekrar diye kendimi telkin ettim.cok sukur 63 de cikinca rahatla nefes aldim 9.gun 159 olmustu havada ucuyorduk esimle.Rabbim hepinize yasatsin insallah kızlar
Bekle canim erkenden strese girmeye gerek yok. Umarim bu agrilarimiz hayra alamettir canimbugün sağ baldırım bacağım ve kasığım çok ağrıdı.hastaneyi aradım hormon ilaçları artık vucudu zorluyor olabilir.normalmiş.bugün test yapacaktım.erken yapmayın biraz daha sabır dedi vazgeçtim.onun dışında şuanlık bir şey yok
sen 7.gün saat kaçta yaptırdın :)Amin canim aminnn inşallah darisi basiniza.ben de stres oluyom diye yaptim dedim ya az da ciksa sevinecektim diger iki testte 0,1 0,2 gibi rakamlar cikinca 15e 25e de raziydim.sen bilirsin coook stres olduysan yaptir
Bekle canim erkenden strese girmeye gerek yok. Umarim bu agrilarimiz hayra alamettir canim
Benim de icim kipir kipir kuzumkıpır kıpır kalbim. kim ne dese oraya kayıyorum bunu yaşamak bile güzel Allah hepimize bebekleri sıra sıra verir inşallah
Insallah aminnnnnBenim de icim kipir kipir kuzumInsallah sirasiyla gelir yavrularımiz
9-10 gibi Hemşireyim ben de calistigim yerde yaptimsen 7.gün saat kaçta yaptırdın :)
sen 7.gün saat kaçta yaptırdın :)
Biz esimle ikinci evliligimizi yaptik canim.erkek infertilitesi bizimki.esim toplamda 7.denemede pozitifi gördü.ayaklari 8 aydir yere basmiyor inan.umudunuzu kaybetmeyin asla sonucunuz ne olursa olsun.insallah pozitif alirsiniz aminnnnNe guzel canim Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Darisi bizlere :) bizde nasil bir mutluluk olur kimbilir 15 yıl hasretten sonraRabbim nasip eyle insAllah.
Bizdede esimde hiz ve morfoloji sorunu vardi.Biz esimle ikinci evliligimizi yaptik canim.erkek infertilitesi bizimki.esim toplamda 7.denemede pozitifi gördü.ayaklari 8 aydir yere basmiyor inan.umudunuzu kaybetmeyin asla sonucunuz ne olursa olsun.insallah pozitif alirsiniz aminnnn
canım biz eşimde sperm Azlığı zannediyorduk tek problem , Memorial öncesi 4 tüp bebek denemesi oldum başka merkezlerde , hiç biri rahim filmini burası kadar çok önemsememişti , hiçbiri de hiç tutmamıştı . Laparoskopi sonrası ki tedavide ohhs oldum yine ertelendi , laparoskopi den yaklaşık 4-5 ay sonra olabildi ilk transferim bu sebeplerden . 5aa idi embriyo kalitesi , tek embriyo idi , elh tuttu herşey iyi gidiyordu pozitif sonucu öğrendikten 1 hafta sonra bir anda kanamam başladı ve düştü , daha küçük olduğu içşn kürtaja falan gerek kalmadı . Pgt li değildi , öyle birşeye gerek olmadığını söylemişti Şemra hoca . 1 düşük ü normal karşılıyorlar , araştırma gereği duyulmuyor , pıhtılaşma testi ni istediler bi ek olarak... Nasip değilmiş denek , inş bu sefere ...Cnm şimdi senin yazın okurken dikkatimi çekti benim de sağ tupum kapatıldı daha önce normal yolla 5 kez hamile kaldım Bebeklerim gelişmedi karnımda öldü şimdi tup bebek yaptircam senin tup bebeğin pgt li mi oldu birde bebeğin dustumu yoksa karnında mi öldü doktorlar ne diyor kısaca anlatirmisin durumunu
Bizdede esimde hiz ve morfoloji sorunu vardi.
Bizim mikroskop altinda hiç sperm cikmiyordu.yikama sonrasi 2tane 3 tane onlarin da hizi yavaş vs.ol dedi Rabbim oldu diyorum benBizdede esimde hiz ve morfoloji sorunu vardi.
Amin canim sagol insallahBiz esimle ikinci evliligimizi yaptik canim.erkek infertilitesi bizimki.esim toplamda 7.denemede pozitifi gördü.ayaklari 8 aydir yere basmiyor inan.umudunuzu kaybetmeyin asla sonucunuz ne olursa olsun.insallah pozitif alirsiniz aminnnn
yüzde 1 ihtimal le evetDondurulmuş embriyoda bölünme mi oldu yanı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?