Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

ruyass47 sen ne yaptın canım merak ettim.test yapacağım diyordun.
Yaptım canım başta ikinci çizgiyi görmedim çıkmadı diyip testi bir kenara attım daha sonra alıp tekrar baktım gözlerime inanamadım azda olsa ikinci çizgi çok silik bir sekilde kendini belli etmişti. Hemsireyr söyledim kan degerlerini bekle kesin birsey yok sonra aksi cikarsa uzulme dedi.

iyi akşamlar herkese transfer sonrası neler yapıyorsunuz.kendinizi nasıl hissediyorsunuz.şikayetleriniz var mı? saydin78 ruyass47 son 3 gün
Ben genelde uzanarak geciriyorum. Arada yuruyusler yapiyorum. Kasik agrilarim oluyor ara ara adet olacakmisim gibi bel agrim falanda var bugun evde test yaptim dayanamadim azda olsa silik cizgiyi gordum ama kanda kesinlesir diyorlar sevinemedim bile pembe akintilarimda devam ediyor. insaallah hepimizz pozitif sonuclarimizi aliriz geri sayim basladi :)

Ay hadi İnşaAllah canım ya ne zaman kan testi yapacaksın

Insallah canim pozitif goruruz hepimiz yazabiliriz burdan guzel haberi :) Rabbim buyuk. Evet son 2 gunumuz :) hadi inşAllah hepimiz guzel sonuclar alalim. Yılımız guzel baslasın oyle gecsin hep inşAllah Rabbimin izniyle

ay ne güzel silikte olsa çıkmış işte.inşallahta değerinde yüksek çıkar canım.

Insallah canim pozitif goruruz hepimiz yazabiliriz burdan guzel haberi :) Rabbim buyuk. Evet son 2 gunumuz :) hadi inşAllah hepimiz guzel sonuclar alalim. Yılımız guzel baslasın oyle gecsin hep inşAllah Rabbimin izniyle
Insaallahhh az kaldi buyuk gune :) hepimiz pozitiflerii aliriz 2016 ugurlu gelir insaallah.

ay ne güzel silikte olsa çıkmış işte.inşallahta değerinde yüksek çıkar canım.
Aynen canım inşaallah hepimizin degeri yuksek cikar zaman gectikce heyecanda artiyor. Sende test yaptirmak istiyordun yapmadinmi?

Aynen canım inşaallah hepimizin degeri yuksek cikar zaman gectikce heyecanda artiyor. Sende test yaptirmak istiyordun yapmadinmi?
evde idrar testide var ama benim yapacak cesaretim yok. Allahtan işte yapma imkanım yok.o yüzden biraz daha rahatım.aslında bu sabah kan tahlili yaptıracaktım istanbul kar altında bizde arabayı çıkartmamak için taksiye biniyoruz iki gündür eşimle.öyle olunca da hastaneye gidemedik bir türlü.idrarda çıkmıyor dedikleri için üzülmek istemiyorum.senin çıktı gerçi ama.

Ben yaptim cikmadi canim strese girdim belki bosu bosuna insallah bosunadir bu moral bozuklugum, moralim bozuldu sabah sabah

Ben yaptim cikmadi canim strese girdim belki bosu bosuna insallah bosunadir bu moral bozuklugum, moralim bozuldu sabah sabah
Idrar testinde çıkmaz canim cikabilmesi icin degerin çok yuksek olması gerekir.o testi yap kenara koy kurumaya yakin bak iki cizgi görünür yanıltıcı yani.en garantisi kan o yuzden sakin moralini bozma.

Idrar testinde çıkmaz canim cikabilmesi icin degerin çok yuksek olması gerekir.o testi yap kenara koy kurumaya yakin bak iki cizgi görünür yanıltıcı yani.en garantisi kan o yuzden sakin moralini bozma.
Dogru soyluyorsun canim. Ben dayanamadim yaptim 15 yildir hasretim mucizeme Aksam yatmadan dua ettim. Allah'im bebegim bebeklerim varsa bana ruyamda goster nolur kurban oldugum dedim. 2 yaslarinda kabarik etekli mini mini bir prenses gordum Konustuk. Cok guzeldi pamuk gibiydi. Uyaninca Rabbim nasip et nolur dedim gozlerim doldu. InsAllah ruyam gercek olur

saydin78 ruyass47 canlarım ben akşam kan testi yapmaya karar verdim.iş çıkışı direk hastaneye gidiyorum.varsa azda olsa çıkar diyorum.bu stresten iş yapamıyorum.elim klavyede sürekli araştırma.evet negatif çıkarsa üzüleceğim belki ağlarım ama ben eşimle neler atlatmadım ki bunuda atlatırım tekrar denerim.olmasa ne olacak.Allah eşime ve bana uzun ömür versin diyorum.Allah onu başımdan eksik etmesin diyorum.bu sefer kesin kararlıyım.

hayda bana diyosun yapma diye kendin yapıyorsun ama canım.herkesin hormonları farklı.idrar herkste zor çıkıyormuş.
Evet canim size dedim ben yaptim. Umarim yersiz bir moral bozuklugudur yasadigim. Ama atlattim sayilir az etkilendim canlarim :)

bak Allah göstermiş işte.bu sefer olmazsa bir sonrakinde o minik bebek gelecek inşallah.üzme kendini lütfen.ben inanıyorum Allah çok isteyenlere hep geç veriyor.bizim istememizi seviyor galiba :)

Canim benimmmmm insallah pozitif sonuc alirsin bitanemmmmm. Rabbim gonlune gore versin. Aminnn Rabbim bizlere saglik sihhat versin kuzucum. Hersey bizim icin. Rabbimin takdiri neyse onu yasayacagiz. Hayırlı yazılar yazsın Rabbim hepimize

bak Allah göstermiş işte.bu sefer olmazsa bir sonrakinde o minik bebek gelecek inşallah.üzme kendini lütfen.ben inanıyorum Allah çok isteyenlere hep geç veriyor.bizim istememizi seviyor galiba :)
Cok dualar ettik makbul buyursun Allah'ım. Rabbim parayı isteyene, cocugu istedigine verirmis. Rabbimin evlat vermek istedigi kullarından oluruz inşAllah. Ayy cok duygusallaştım ben bi anda Rabbim sonunda sevinc gözyaşları dokmemizi nasip eylesin inşAllah

Kizlar beni okumussunuzdur bebegimi yeni kaybettim dogumdan sonra benim sag bobregiminde iflas ettigini solunda hasta oldugunu ogrendim simdi tekrar tedaviye olabilecekmiyim onuda bilmiyorum nolur negatif sonuc alsanizda kendinizi harap etmeyin ben cok uzuluyodum her negatifte tansiyon hastasi oldum oda bobreklerimi goturdu oglumu kaybettim yine denerim dedim ama artik o bile umut kaldi banada dua edin Rabbim sizlerede saglikli sihatli hayirli evlatlar versin ici sirada bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…