- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
Amin canımCok dualar ettik makbul buyursun Allah'ım.Rabbim parayı isteyene, cocugu istedigine verirmis. Rabbimin evlat vermek istedigi kullarından oluruz inşAllah. Ayy cok duygusallaştım ben bi anda Rabbim sonunda sevinc gözyaşları dokmemizi nasip eylesin inşAllah
Evet canim size dedim ben yaptim. Umarim yersiz bir moral bozuklugudur yasadigim. Ama atlattim sayilir az etkilendim canlarim :)
çok çok geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin. Beklemediğin anda bebeklerinde sağlığında gelsin.Kizlar beni okumussunuzdur bebegimi yeni kaybettim dogumdan sonra benim sag bobregiminde iflas ettigini solunda hasta oldugunu ogrendim simdi tekrar tedaviye olabilecekmiyim onuda bilmiyorum nolur negatif sonuc alsanizda kendinizi harap etmeyin ben cok uzuluyodum her negatifte tansiyon hastasi oldum oda bobreklerimi goturdu oglumu kaybettim yine denerim dedim ama artik o bile umut kaldi banada dua edin Rabbim sizlerede saglikli sihatli hayirli evlatlar versin ici sirada bize
hormonlar tavan yaptı yine sendeCok dualar ettik makbul buyursun Allah'ım.Rabbim parayı isteyene, cocugu istedigine verirmis. Rabbimin evlat vermek istedigi kullarından oluruz inşAllah. Ayy cok duygusallaştım ben bi anda Rabbim sonunda sevinc gözyaşları dokmemizi nasip eylesin inşAllah
Allah sabır versin.inşallah sağlığında bebeğinde gelecek.moral çok önemli.pozitif düşünmeye çalış.bütün hastalıklar üzüntüyle gelirmiş.sen moralli ol yeterki hepsi düzelir hallolur inşallah.Kizlar beni okumussunuzdur bebegimi yeni kaybettim dogumdan sonra benim sag bobregiminde iflas ettigini solunda hasta oldugunu ogrendim simdi tekrar tedaviye olabilecekmiyim onuda bilmiyorum nolur negatif sonuc alsanizda kendinizi harap etmeyin ben cok uzuluyodum her negatifte tansiyon hastasi oldum oda bobreklerimi goturdu oglumu kaybettim yine denerim dedim ama artik o bile umut kaldi banada dua edin Rabbim sizlerede saglikli sihatli hayirli evlatlar versin ici sirada bize
Bugun 7. Gundu canim. Kan vermedim kuzucum. Gununde vereyim diyorum. Insallah boşuna uzulmusumdur canim. Rabbimden hayirlisi, insallah haberlerimiz guzel olurkaçıncı günündü canım bende 8.gün idrar yaptım aynı senin gibi oldu, sonradan silik çizgi çıktı.Aynı gün kan verdim kanda 129 çıktı. Bence boşuna moral bozukluğu yaşıyorsun. Kan vermedin mi?
Sabir canim evet az kaldi. Insallah beta hcg tavan yapmistir kuzucumhormonlar tavan yaptı yine sendebende dokunsalar ağlıcam.sabır az kaldı.
Amin bitanem. Aminnnnn ecmainnnn. Ne guzel yazmissin. Rabbim annelik duygusunu hepimize tattırsın inşAllahSabırsızlıkla güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar. İnşallah Rabbim nasip eder o minigi. Rabbim içimizde bastirdigimiz duyguları yasatsin. İmrenerek bakıyoruz çevremizdeki bebeklere ,Rabbim bizlere de tattirsin. Hepiniz duamsaniz. Haftaya çarşamba transferim olacak benim de. Rabbim pes peşe güzel haberler paylastirsin bizlere
C
canım biz eşimde sperm Azlığı zannediyorduk tek problem , Memorial öncesi 4 tüp bebek denemesi oldum başka merkezlerde , hiç biri rahim filmini burası kadar çok önemsememişti , hiçbiri de hiç tutmamıştı . Laparoskopi sonrası ki tedavide ohhs oldum yine ertelendi , laparoskopi den yaklaşık 4-5 ay sonra olabildi ilk transferim bu sebeplerden . 5aa idi embriyo kalitesi , tek embriyo idi , elh tuttu herşey iyi gidiyordu pozitif sonucu öğrendikten 1 hafta sonra bir anda kanamam başladı ve düştü , daha küçük olduğu içşn kürtaja falan gerek kalmadı . Pgt li değildi , öyle birşeye gerek olmadığını söylemişti Şemra hoca . 1 düşük ü normal karşılıyorlar , araştırma gereği duyulmuyor , pıhtılaşma testi ni istediler bi ek olarak... Nasip değilmiş denek , inş bu sefere ...
Kizlar beni okumussunuzdur bebegimi yeni kaybettim dogumdan sonra benim sag bobregiminde iflas ettigini solunda hasta oldugunu ogrendim simdi tekrar tedaviye olabilecekmiyim onuda bilmiyorum nolur negatif sonuc alsanizda kendinizi harap etmeyin ben cok uzuluyodum her negatifte tansiyon hastasi oldum oda bobreklerimi goturdu oglumu kaybettim yine denerim dedim ama artik o bile umut kaldi banada dua edin Rabbim sizlerede saglikli sihatli hayirli evlatlar versin ici sirada bize
Kizlar beni okumussunuzdur bebegimi yeni kaybettim dogumdan sonra benim sag bobregiminde iflas ettigini solunda hasta oldugunu ogrendim simdi tekrar tedaviye olabilecekmiyim onuda bilmiyorum nolur negatif sonuc alsanizda kendinizi harap etmeyin ben cok uzuluyodum her negatifte tansiyon hastasi oldum oda bobreklerimi goturdu oglumu kaybettim yine denerim dedim ama artik o bile umut kaldi banada dua edin Rabbim sizlerede saglikli sihatli hayirli evlatlar versin ici sirada bize
Amin insallah aslinda gebelikte arastirilmisti sag bobregimin olmayisindan suphelenilmisti diger bobrege zarar verilmesin diye sezeryan olmasi gerekliymis doktor dedi neden boyle yapilmis sana diye demekki doktorlar cok onemsemedi ihmale geldi sol bobregede zarar verdi normal dogum bakalim nasil bir tedavi uygulanacak hayirlisi hakkimizdaCanım ya, sen pozıtif sonucunu yazdığında o an demiştimki birgün ben de yazacakmıyım acaba. üstüste sorunlar yaşamışsın. belki de böylesi hayırlıdır. çünkü bak hastalığın ortaya çıkmış. bebeğin yeni doğmuş olacaktı belki yeterli ilgiyi gösteremeyecektin.tadına varasıya onu sevemeyecektin. herşeyin zamanı var. inşallah iyiyleşip daha iyi zamanda bebeğine kavuşacaksın. Allah sifa versin
Cnm allah şifa versin. Bundan sonra senin sağlığı n daha önemli...Kizlar beni okumussunuzdur bebegimi yeni kaybettim dogumdan sonra benim sag bobregiminde iflas ettigini solunda hasta oldugunu ogrendim simdi tekrar tedaviye olabilecekmiyim onuda bilmiyorum nolur negatif sonuc alsanizda kendinizi harap etmeyin ben cok uzuluyodum her negatifte tansiyon hastasi oldum oda bobreklerimi goturdu oglumu kaybettim yine denerim dedim ama artik o bile umut kaldi banada dua edin Rabbim sizlerede saglikli sihatli hayirli evlatlar versin ici sirada bize
İnsallah canimCnm allah şifa versin. Bundan sonra senin sağlığı n daha önemli...
Ne olmazlar oluyo yeter ki Rabbim istesin olmayacak hiç bişey yok Rabbim önce sana sağlık sonra sağlıklı evlat nasib etsin canım..İnsallah canim
Amin insallah Rabbim herkese ici sirada bize saglik ve hayirli saglikli evlatlar versinNe olmazlar oluyo yeter ki Rabbim istesin olmayacak hiç bişey yok Rabbim önce sana sağlık sonra sağlıklı evlat nasib etsin canım..
Allah yardımcınız olsun çok çetin bir imtihandasınız inşallah bir sorun çıkmadan en kısa zamanda anne olacağınız haberi okuruz buradanAmin insallah aslinda gebelikte arastirilmisti sag bobregimin olmayisindan suphelenilmisti diger bobrege zarar verilmesin diye sezeryan olmasi gerekliymis doktor dedi neden boyle yapilmis sana diye demekki doktorlar cok onemsemedi ihmale geldi sol bobregede zarar verdi normal dogum bakalim nasil bir tedavi uygulanacak hayirlisi hakkimizda
Amin insallah sinavimiz zor rabbim kolaylik versin sikintilarimizi kucultsun insallahAllah yardımcınız olsun çok çetin bir imtihandasınız inşallah bir sorun çıkmadan en kısa zamanda anne olacağınız haberi okuruz buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?