Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Amin canım

Evet canim size dedim ben yaptim. Umarim yersiz bir moral bozuklugudur yasadigim. Ama atlattim sayilir az etkilendim canlarim :)

kaçıncı günündü canım bende 8.gün idrar yaptım aynı senin gibi oldu, sonradan silik çizgi çıktı.Aynı gün kan verdim kanda 129 çıktı. Bence boşuna moral bozukluğu yaşıyorsun. Kan vermedin mi?

Sabırsızlıkla güzel haberlerinizi bekliyorum kızlar. İnşallah Rabbim nasip eder o minigi. Rabbim içimizde bastirdigimiz duyguları yasatsin. İmrenerek bakıyoruz çevremizdeki bebeklere ,Rabbim bizlere de tattirsin. Hepiniz duamsaniz. Haftaya çarşamba transferim olacak benim de. Rabbim pes peşe güzel haberler paylastirsin bizlere

çok çok geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin. Beklemediğin anda bebeklerinde sağlığında gelsin.

hormonlar tavan yaptı yine sende bende dokunsalar ağlıcam.sabır az kaldı.

Allah sabır versin.inşallah sağlığında bebeğinde gelecek.moral çok önemli.pozitif düşünmeye çalış.bütün hastalıklar üzüntüyle gelirmiş.sen moralli ol yeterki hepsi düzelir hallolur inşallah.

Bugun 7. Gundu canim. Kan vermedim kuzucum. Gununde vereyim diyorum. Insallah boşuna uzulmusumdur canim. Rabbimden hayirlisi, insallah haberlerimiz guzel olur

Amin bitanem. Aminnnnn ecmainnnn. Ne guzel yazmissin. Rabbim annelik duygusunu hepimize tattırsın inşAllah

canım bu konuda bayağı yol katetmişsin. Benim de kafam çok karışık Semra hoca rahim filminde sağ tüpte kıvrım gördüğünü ama önemsemediğini belirtti. Çünkü sağlıklı embriyo oluşmadı tedavimde.ayrıca çok ciddi bir sorun değilmiş belki küçük bir ihtimal tutunmaya engel olur. ama laparoskopi yaparsak. sağlıklı embriyo çıkmazsa boşuna yapmış oluruz dedi. Çoğu arkadaş da diyor.Semra hoca önemli görse yapardı. tedaviyee başlayacağım başlayamadım.kafa karışıklığından. ne yapsam bilemiyorum. laparoskopi yumurta sayısını değiştiriyormu acaba ?

Canım çok geçmiş olsun.Sen takip ettiğim kadariyla çok dirayetli metanetli birisin.İnşallah geç kalınmadan tedavi edilir önce sağlığına kavuşursun sonra da bebeğine.Rabbim nelere kadir değil ki.dualarımız seninle

Canım ya, sen pozıtif sonucunu yazdığında o an demiştimki birgün ben de yazacakmıyım acaba. üstüste sorunlar yaşamışsın. belki de böylesi hayırlıdır. çünkü bak hastalığın ortaya çıkmış. bebeğin yeni doğmuş olacaktı belki yeterli ilgiyi gösteremeyecektin.tadına varasıya onu sevemeyecektin. herşeyin zamanı var. inşallah iyiyleşip daha iyi zamanda bebeğine kavuşacaksın. Allah sifa versin

Amin insallah aslinda gebelikte arastirilmisti sag bobregimin olmayisindan suphelenilmisti diger bobrege zarar verilmesin diye sezeryan olmasi gerekliymis doktor dedi neden boyle yapilmis sana diye demekki doktorlar cok onemsemedi ihmale geldi sol bobregede zarar verdi normal dogum bakalim nasil bir tedavi uygulanacak hayirlisi hakkimizda

Cnm allah şifa versin. Bundan sonra senin sağlığı n daha önemli...

Allah yardımcınız olsun çok çetin bir imtihandasınız inşallah bir sorun çıkmadan en kısa zamanda anne olacağınız haberi okuruz buradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…