Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Hayirlisi canim evet benim azda olsa cıktı fakat kan tahlili yapmadan kesin birsy yok yapacaksan kan tahlili yaptir kesin sonuc icin. Senden guzell haberler bekliyoruz

Cok haklisin canim uzulmek yok olmadi tekrar deneriz dunyanin sonu degil sonuc ne olursa olsun uzulmek yok. Allah yardimcimiz olsunn. Guzell haberinii bekliyoruz canim

Ben yaptim cikmadi canim strese girdim belki bosu bosuna insallah bosunadir bu moral bozuklugum, moralim bozuldu sabah sabah
Üzülmekk yok idrar testi kesin sonuc vermiyor bir arkdasimiz pozitif gordugu halde negatif oldugunu ogrenmis. Allahh yardimcimiz olsun Allah yuzumuzu guldursun insaallah az kaldi guzel haberler vermeye Allah ın izni ile..

Canım test yaptın mi çok merak ettim ...

Üzülmekk yok idrar testi kesin sonuc vermiyor bir arkdasimiz pozitif gordugu halde negatif oldugunu ogrenmis. Allahh yardimcimiz olsun Allah yuzumuzu guldursun insaallah az kaldi guzel haberler vermeye Allah ın izni ile..
Amin canim benim insallah. Hayirlisi Rabbimden

kızlaaar elimde bir tane ovitrelle var son kullanma tarihi şubat ayı isteyene verebilirim. Dolapta sakladım hep bilginiz olsun. İsteyen özelden yazsın.

Dondurulmuş embriyo transferi olan arkadaşlar, adetin kaçıncı günü oldu transferiniz

Öncelikle başın sağolsun, çok geçmiş olsun canım. Aynı hastanede, aynı dönemde tedavi olduğum bir arkadaş 3. denemede pozitifi görmüştü , biraz erken doğum yaptı, bebeği bir kaç zaman hastanede kaldı, gayet sağlıklıydı, iki gün önce bebeğinin öldüğünü öğrendim, çok üzüldüm. Rabbim kimselere evlat acısı yaşatmasın. İnşallah bütün bunları unutturacak sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim. Ben hiç pozitfi göremedim, sayısız denemelerim var, artık tedavi olmayı bıraktım, böylede çok zor, ama bulup kaybetmek çok daha zor olsa gerek..Rabbim kimselere yaşatmasın, acil şifalar dilerim arkadaşım..

Amin canim evet bulupta kaybetmek cok aci Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…