Maşaallah Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin ınş.Memorialde mi yaptırdınız.1 dondurulmuştransferiyle ikizlere hamileyim
Hayirlisi canim evet benim azda olsa cıktı fakat kan tahlili yapmadan kesin birsy yok yapacaksan kan tahlili yaptir kesin sonuc icin. Senden guzell haberler bekliyoruzevde idrar testide var ama benim yapacak cesaretim yok. Allahtan işte yapma imkanım yok.o yüzden biraz daha rahatım.aslında bu sabah kan tahlili yaptıracaktım istanbul kar altında bizde arabayı çıkartmamak için taksiye biniyoruz iki gündür eşimle.öyle olunca da hastaneye gidemedik bir türlü.idrarda çıkmıyor dedikleri için üzülmek istemiyorum.senin çıktı gerçi ama.
Cok haklisin canim uzulmek yok olmadi tekrar deneriz dunyanin sonu degil sonuc ne olursa olsun uzulmek yok. Allah yardimcimiz olsunn. Guzell haberinii bekliyoruz canimsaydin78 ruyass47 canlarım ben akşam kan testi yapmaya karar verdim.iş çıkışı direk hastaneye gidiyorum.varsa azda olsa çıkar diyorum.bu stresten iş yapamıyorum.elim klavyede sürekli araştırma.evet negatif çıkarsa üzüleceğim belki ağlarım ama ben eşimle neler atlatmadım ki bunuda atlatırım tekrar denerim.olmasa ne olacak.Allah eşime ve bana uzun ömür versin diyorum.Allah onu başımdan eksik etmesin diyorum.bu sefer kesin kararlıyım.
Üzülmekk yok idrar testi kesin sonuc vermiyor bir arkdasimiz pozitif gordugu halde negatif oldugunu ogrenmis. Allahh yardimcimiz olsun Allah yuzumuzu guldursun insaallah az kaldi guzel haberler vermeye Allah ın izni ile..Ben yaptim cikmadi canimstrese girdim belki bosu bosuna insallah bosunadir bu moral bozuklugum, moralim bozuldu sabah sabah
Canım test yaptın mi çok merak ettim ...saydin78 ruyass47 canlarım ben akşam kan testi yapmaya karar verdim.iş çıkışı direk hastaneye gidiyorum.varsa azda olsa çıkar diyorum.bu stresten iş yapamıyorum.elim klavyede sürekli araştırma.evet negatif çıkarsa üzüleceğim belki ağlarım ama ben eşimle neler atlatmadım ki bunuda atlatırım tekrar denerim.olmasa ne olacak.Allah eşime ve bana uzun ömür versin diyorum.Allah onu başımdan eksik etmesin diyorum.bu sefer kesin kararlıyım.
dün akşam bir aksilik oldu gidemedim hastaneye nasip degilmiş.beklicez artık.Canım test yaptın mi çok merak ettim ...
Amin canim benim insallah. Hayirlisi RabbimdenÜzülmekk yok idrar testi kesin sonuc vermiyor bir arkdasimiz pozitif gordugu halde negatif oldugunu ogrenmis. Allahh yardimcimiz olsun Allah yuzumuzu guldursun insaallah az kaldi guzel haberler vermeye Allah ın izni ile..
Rabbim olumlu bir sonuçla karşılaşırsın canım.kızlaaar elimde bir tane ovitrelle var son kullanma tarihi şubat ayı isteyene verebilirim. Dolapta sakladım hep bilginiz olsun. İsteyen özelden yazsın.
Hadi ilk guzel haberi sen ver inşAllah canımmmmmmmm
Öncelikle başın sağolsun, çok geçmiş olsun canım. Aynı hastanede, aynı dönemde tedavi olduğum bir arkadaş 3. denemede pozitifi görmüştü , biraz erken doğum yaptı, bebeği bir kaç zaman hastanede kaldı, gayet sağlıklıydı, iki gün önce bebeğinin öldüğünü öğrendim, çok üzüldüm. Rabbim kimselere evlat acısı yaşatmasın. İnşallah bütün bunları unutturacak sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim. Ben hiç pozitfi göremedim, sayısız denemelerim var, artık tedavi olmayı bıraktım, böylede çok zor, ama bulup kaybetmek çok daha zor olsa gerek..Rabbim kimselere yaşatmasın, acil şifalar dilerim arkadaşım..Amin insallah aslinda gebelikte arastirilmisti sag bobregimin olmayisindan suphelenilmisti diger bobrege zarar verilmesin diye sezeryan olmasi gerekliymis doktor dedi neden boyle yapilmis sana diye demekki doktorlar cok onemsemedi ihmale geldi sol bobregede zarar verdi normal dogum bakalim nasil bir tedavi uygulanacak hayirlisi hakkimizda
Valla canımmm sonuçlarım yarın çıkacak yarin 3-4 gibi almaya gelin dediler.Hadi ilk guzel haberi sen ver inşAllah canımmmmmmmm
inşallah güzel haberlerle gelirsin.
Rabbim olumlu bir sonuçla karşılaşırsın canım.
1,5 saat te çıkıyor özelde 30 tl bir şeyValla canımmm sonuçlarım yarın çıkacak yarin 3-4 gibi almaya gelin dediler.
Valla canımmm sonuçlarım yarın çıkacak yarin 3-4 gibi almaya gelin dediler.
Amin canim evet bulupta kaybetmek cok aci Rabbim hepimize saglikli hayirli evlatlar versinÖncelikle başın sağolsun, çok geçmiş olsun canım. Aynı hastanede, aynı dönemde tedavi olduğum bir arkadaş 3. denemede pozitifi görmüştü , biraz erken doğum yaptı, bebeği bir kaç zaman hastanede kaldı, gayet sağlıklıydı, iki gün önce bebeğinin öldüğünü öğrendim, çok üzüldüm. Rabbim kimselere evlat acısı yaşatmasın. İnşallah bütün bunları unutturacak sağlıklı bir evlat nasip etsin Rabbim. Ben hiç pozitfi göremedim, sayısız denemelerim var, artık tedavi olmayı bıraktım, böylede çok zor, ama bulup kaybetmek çok daha zor olsa gerek..Rabbim kimselere yaşatmasın, acil şifalar dilerim arkadaşım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?