- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
yok be hayatım başka bir iş vardır o hastanede.sağlık ocakları ertesi gün veriyor sonucu oda laboratuvar olmadığı için.
normalde hastaneye gitmene bile gerek yok sonucu mail olarak atıyorlar.yada hastanenin web sitesinden sonuç şifresiyle görebiliyorsun.
Enteresan bir yermis yanlislik vardir kuzucum. Ara sor bence telefonu varsa. Netten bakacagin bir sistemleri varsa sor bak yoksa tel.de sonucu soylesinler
evet 2 gün adet sancısına benzer çok olmayan ağrı oluyor.Kızlar transfer sonrası sizinde rahimde ara ara sancı şeklinde ağrı oluyomu aşağıdan
Bendede oluyordu ama iki gundur biraz daha iyiyim.evet 2 gün adet sancısına benzer çok olmayan ağrı oluyor.
Banada çok saçma geldi bilmiyorum ki yarın ulaşmaya calisam hastaneye.Enteresan bir yermis yanlislik vardir kuzucum. Ara sor bence telefonu varsa. Netten bakacagin bir sistemleri varsa sor bak yoksa tel.de sonucu soylesinlerolur mu yarin. Insan nasil dayanir. Baska yolu yoksa sonuc cikti ise mail atin de diret kuzucum. Cok sacma geldi bana
Valla canım bende anlamadim neden oyle yaptiklarini kafamkaristinormalde hastaneye gitmene bile gerek yok sonucu mail olarak atıyorlar.yada hastanenin web sitesinden sonuç şifresiyle görebiliyorsun.
demek ki normal herkeste oluyoBendede oluyordu ama iki gundur biraz daha iyiyim.
canım bu konuda bayağı yol katetmişsin. Benim de kafam çok karışık Semra hoca rahim filminde sağ tüpte kıvrım gördüğünü ama önemsemediğini belirtti. Çünkü sağlıklı embriyo oluşmadı tedavimde.ayrıca çok ciddi bir sorun değilmiş belki küçük bir ihtimal tutunmaya engel olur. ama laparoskopi yaparsak. sağlıklı embriyo çıkmazsa boşuna yapmış oluruz dedi. Çoğu arkadaş da diyor.Semra hoca önemli görse yapardı. tedaviyee başlayacağım başlayamadım.kafa karışıklığından. ne yapsam bilemiyorum. laparoskopi yumurta sayısını değiştiriyormu acaba ?
Güzel sonuclariMerhaba arkadaşlar.. cuma günü eşim tese olacak bende yumurta toplamaya gireceğim bi aksilik olmazsa.. dualarınızı bekliyorum ..
İnşaAllah tedavin mutlulukla sonuçlanır canım Rabbim yar ve yardimcin olsunMerhaba arkadaşlar.. cuma günü eşim tese olacak bende yumurta toplamaya gireceğim bi aksilik olmazsa.. dualarınızı bekliyorum ..
Canım Allahım yardımcınız olsun. Eşim de yakında microtese olacak. Seni çok iyi anlıyorum. İnşallah olumlu olur sonuç.Merhaba arkadaşlar.. cuma günü eşim tese olacak bende yumurta toplamaya gireceğim bi aksilik olmazsa.. dualarınızı bekliyorum ..
Allah yardimciniz olsun canim. Insallah yuzunuzu guldurur Rabbim. Bol bol sperm ve yumurtalariniz olur insallah. Dualarim sizinle.Merhaba arkadaşlar.. cuma günü eşim tese olacak bende yumurta toplamaya gireceğim bi aksilik olmazsa.. dualarınızı bekliyorum ..
Senin test günün ne zaman canımAllah yardimciniz olsun canim. Insallah yuzunuzu guldurur Rabbim. Bol bol sperm ve yumurtalariniz olur insallah. Dualarim sizinle.
Yarin canim test gunum. Sabah gidicemSenin test günün ne zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?