Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar transfer sonrası sizinde rahimde ara ara sancı şeklinde ağrı oluyomu aşağıdan

saydin78 @laveyou valla ozelde yaptirdim basta 15 dkya cikar dedi sonra tup bebk asilama falan mi diye sordu tup bebek diyince o zaman ayrintili inceleme yapacm yarin almaya gelin dedi bizde anlamadik.

saydin78 @laveyou valla ozelde yaptirdim basta 15 dkya cikar dedi sonra tup bebk asilama falan mi diye sordu tup bebek diyince o zaman ayrintili inceleme yapacm yarin almaya gelin dedi bizde anlamadik.
yok be hayatım başka bir iş vardır o hastanede.sağlık ocakları ertesi gün veriyor sonucu oda laboratuvar olmadığı için.

normalde hastaneye gitmene bile gerek yok sonucu mail olarak atıyorlar.yada hastanenin web sitesinden sonuç şifresiyle görebiliyorsun.

Enteresan bir yermis yanlislik vardir kuzucum. Ara sor bence telefonu varsa. Netten bakacagin bir sistemleri varsa sor bak yoksa tel.de sonucu soylesinler olur mu yarin. Insan nasil dayanir. Baska yolu yoksa sonuc cikti ise mail atin de diret kuzucum. Cok sacma geldi bana

Banada çok saçma geldi bilmiyorum ki yarın ulaşmaya calisam hastaneye.

Bence de Can'ım demek senin gerekli görmedi , yok ne laparoskopi ne tüplerin kapatılması yumurta sayısını olumsuz etkilemiyormuş , merak etme. Ben bi önceki merkezde bşze histereskopi embriyoyu genetik tarama falan da demişti , Şemra hoca mesela onlara gerek yok sizde dedi. Para içşn yapsa onları da yaparlardı dşye düşünerek o zmn kendimi rahatlatmıştım

Merhaba arkadaşlar.. cuma günü eşim tese olacak bende yumurta toplamaya gireceğim bi aksilik olmazsa.. dualarınızı bekliyorum ..
Güzel sonuclari
Merhaba arkadaşlar.. cuma günü eşim tese olacak bende yumurta toplamaya gireceğim bi aksilik olmazsa.. dualarınızı bekliyorum ..
İnşaAllah tedavin mutlulukla sonuçlanır canım Rabbim yar ve yardimcin olsun

Arkadaşlar bişey soracağım benzer durum çoğu kişide oluyormuş. Ben bir ay çok yoğun adet görüyorum diğer ay az. Sizce yoğun olacağı ay transfer daha mı iyi olur vs yumurtalar da tabi. Bilginiz var mı

Arkadaşlar Merhaba ekim ayında tüp bebek tedavisine başladım memorialde ohss oldu ve transfer yapılmadı kaç aydır rahim kalınlığımın artmasını bekliyorum nihayet bu ay her şey normal ve transfer 26 ocakta yapılacak nasipse. Bugün climara bantlara başladım sıcak basıyor yüzüm yanıyor sanki kullanan oldu mu olduysa böyle bir yan etki gören oldu mu

Allah yardimciniz olsun canim. Insallah yuzunuzu guldurur Rabbim. Bol bol sperm ve yumurtalariniz olur insallah. Dualarim sizinle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…