Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Guzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husran Hayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi

Guzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husran Hayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi
canım benim üzülme vakti değilmiş demek ki.vardır her şey de bir hayır.Allah sabır versin.senden önemli değil hiç bir sonuç.sen olmassan bebekte olmaz zaten.

Özellikle sizin sonuçlarınız için girdim ama sevinemedim inşallah diğer arkadaşlardan iyi haber gelir..ne diyelim arkadaşım hayır da şer de Allahtan.rabbim sağlık güç kuvvet versin sana ve eşine.buda bizim imtihanımız

Rabbim beklemediğin anda versin canım. Sizin sağlığınızda çok önemli. İnsan üzülüyor yinede ama bundada vardır bir hayır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…