İnşallah bebeklerin seninledir inşallah sağlıkla kucağına alırsın büyütürsünYarin canim test gunum. Sabah gidicem
Insallah bitanem Aminnnnn Rabbim bu ugurda emek harcayan hepimize anne olmayı nasip etsin inşAllahİnşallah bebeklerin seninledir inşallah sağlıkla kucağına alırsın büyütürsün
çok dikkat et canım.Allah hepimizi mutlu etsin inşallah.istanbulda öyleydi ben işe geldim gittim o şekilde valla.heyecanla bekliyorum sonucunuCanim karlar altinda kaldik gitmeye calisiyoruz kuzum
Dikkatlii olun güzel haberlerlee gelin inşaallahCanim karlar altinda kaldik gitmeye calisiyoruz kuzum
Aminnnn canimmm insallah bitanem. Hepimiz pespese guzel haberler verelim Rabbimin izniyle insallahçok dikkat et canım.Allah hepimizi mutlu etsin inşallah.istanbulda öyleydi ben işe geldim gittim o şekilde valla.heyecanla bekliyorum sonucunu
Insallah canimmmmmmm. Aminnnn. Verdim kani 1-2 saate cikar netten bakicam cok heyecanliyimmmmm. Insallah pozitif cikar. Allahim nolurRabbim heyecanli bekleyislerinizi hayra yorsun guzel sonuclar olsun insallannnn
Amin canimm hepimiz insAllah. Sen naptin sonucu ogrendinmi kuzucum yada tekrar kan verdin mi?Dikkatlii olun güzel haberlerlee gelin inşaallah
Günaydın canım sonuclarim 4 gibi çıkacak. Allah yüzümüzü güldürsün inşaallah.. Pozitif sonuçlarınızı bekliyorum.
canım benim üzülme vakti değilmiş demek ki.vardır her şey de bir hayır.Allah sabır versin.senden önemli değil hiç bir sonuç.sen olmassan bebekte olmaz zaten.Guzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husranHayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi
Guzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husranHayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi
Hayirlisi olsun arkadasim cok uzme kendini diyecegim cunku ister istemez umitleniyor insan.Guzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husranHayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi
Guzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husranHayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi [/QUOTE
Çok üzüldüm canım. Allah im sana ve eşine sağlık versin. Pes etmeyeceğiz sperm ve yumurtamiz olduğu surece deneyecegiz.
Rabbim beklemediğin anda versin canım. Sizin sağlığınızda çok önemli. İnsan üzülüyor yinede ama bundada vardır bir hayır.Guzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husranHayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?