Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Guzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husran Hayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi
Canım ya çok üzüldüm ama inan bunda da Bi hayır vardır. Pes etme sakın umudunu kaybetme. Biliyorum çok zorlu yollar ama bak sperm bulunamayanları düşün.

Guzel haberler veremiyorum sizlere maalesef yine negatif yine husran Hayirlisi buymus Rabbimden ne denir ki. Takdiri ilahi
Ne yazacagimi ne soyleyecegimi bilemiyorum uzulmee ne olur herseyde vardir bir hayır Allah tan ümit kesilmez inşaallah en kısa zamandaa Allah nasip eder.

saydin78 canım nasılsın aklım sende inan tüm kalbimle sana hep dua edeceğim.inan dondurulmuşlar da başarı daha fazla diyorlar.
Allah razı olsun canım. Dondurulmus embriyomuz yok bizim canim zaten folikulum azdı. Son gune 3 embriyodan 2 tane gitmisti. Semra hoca 2 sini de transfer etmisti. Sperm var dondurulmus hastaneye sonucu mail attım arayan olmadı olur mu bilemiyorum da. Insallah siz pozitifi gorursunuz

canım benim üzülme vakti değilmiş demek ki.vardır her şey de bir hayır.Allah sabır versin.senden önemli değil hiç bir sonuç.sen olmassan bebekte olmaz zaten.

Hayirlisi olsun arkadasim cok uzme kendini diyecegim cunku ister istemez umitleniyor insan.

Rabbim beklemediğin anda versin canım. Sizin sağlığınızda çok önemli. İnsan üzülüyor yinede ama bundada vardır bir hayır.

Canım ya çok üzüldüm ama inan bunda da Bi hayır vardır. Pes etme sakın umudunu kaybetme. Biliyorum çok zorlu yollar ama bak sperm bulunamayanları düşün.

Ne yazacagimi ne soyleyecegimi bilemiyorum uzulmee ne olur herseyde vardir bir hayır Allah tan ümit kesilmez inşaallah en kısa zamandaa Allah nasip eder.
whiterose00 , Allah razı olsun hepinizden canlarım. Zamanı degilmiş demek ki. Rabbimin takdirine boynumuz kıldan ince. Rabbim sabrımı verir inşAllah cok zor. Saglığımız yerinde olsun. Allahım esime ve bana saglık sıhhat versin. Esimi basımdan eksik etmesin. Yazdıysa Rabbim kısmetse olur

Cook üzüldüm canim ama pes etmeyin sakin bi muddet sonra maddi manevi toparlaninca yine dene can cikmadikca umit kesilmez.olmazsa da elimden geleni yaptim der eşine sarilirsin.belki bi kimsesiz cocuk alır hem evlat sevgisini yaşar hem de sevaba girersin.ama önce bütün umutlari tüket tabii. Kolay değil su an yasadiklarin biliyorum ama umudunu sakin kaybetme

Rabbim sabrini da verecektir canım emin ol zamanı geldiğinde olacak ne bi dk ilerde ne bi dk geri de senin kaçıncı denemeydi memorial da mı oldu hepsi

Offff cok uzuldum canim ya rabbim yardimcimiz olsun ne yapalim buyuk sinavdan geciyoruz baska elimizden gelen bisiy yok dua ve sabir rabbimin hazinesinde boll vericek zamani gelince insallah

Rabbim sabrini da verecektir canım emin ol zamanı geldiğinde olacak ne bi dk ilerde ne bi dk geri de senin kaçıncı denemeydi memorial da mı oldu hepsi
3.denemeydi canım. Ikisi farkli merkezdi sonuncu deneme memorialda idi. Oyle canim zamani var demek ki. Rabbimin takdiri

Offff cok uzuldum canim ya rabbim yardimcimiz olsun ne yapalim buyuk sinavdan geciyoruz baska elimizden gelen bisiy yok dua ve sabir rabbimin hazinesinde boll vericek zamani gelince insallah
Uzgunum cok, umitli idim canim insallah vaktini bekliyordur mucizelerimiz canim. Rabbim nasip eder inşAllah anneliği

Rabbim neler yasatacak ileride bilemiyorum canım nasil davranırız yasım olmuş 37 Rabbim bu yastan sonra nasip eder mi bilmiyorum. Ama Anne olmak istiyorum bunu biliyorum

saydin78 canımmmm aklımdan çıkmıyorsun Allah en kısaa zamandaa nasip edecek Allahtan ümit kesilmezz yine denersiniz pess etmek yokk

işten yeni çıkıyorum Allah nasip ederse 7,30 da kan vericem.9 gibide belli olur.ama sonuç pozitif olunca yazmak içimden gelmiyor açıkçası. saydininda pozitif sonuç almasını gönülden istemiştim.

işten yeni çıkıyorum Allah nasip ederse 7,30 da kan vericem.9 gibide belli olur.ama sonuç pozitif olunca yazmak içimden gelmiyor açıkçası. saydininda pozitif sonuç almasını gönülden istemiştim.
Öyle düşünme bence canım eminim senin pozitif sonucun ona umut olur bu arada senin ilk denemen mi bide bel ağrısı oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…