- 10 Ekim 2014
- 427
- 304
- 63
işten yeni çıkıyorum Allah nasip ederse 7,30 da kan vericem.9 gibide belli olur.ama sonuç pozitif olunca yazmak içimden gelmiyor açıkçası. saydininda pozitif sonuç almasını gönülden istemiştim.
Sorun neydi seninevet ilk denemem.bel çok değilde bacak ağrım çok oldu.kasık ağrımda oldu.
Sorun neydi senin canimevet ilk denemem.bel çok değilde bacak ağrım çok oldu.kasık ağrımda oldu.
Hiz ve motfolojide sorun vardi.yaptigim kurlerle esimin degerleri cok sukur yukseldiSorun neydi senin canim
MasaAllah ne tür kürler yaptın canımHiz ve motfolojide sorun vardi.yaptigim kurlerle esimin degerleri cok sukur yukseldi
Keciboynuzu.e vitamini cinko.keci bitince caksir suyu.esim her aksam ceviz cikolata kayisi findik portakal muz hepsini tuketti.bal polen arisutu kucuk kavonoz yedi.prooxed tozunu 3 ay icti.boyle seyler canim.MasaAllah ne tür kürler yaptın canım
Bende pko yum yumurta çok ama kaliteli embriyo bi tane cikti acaba yumurta kalitesi için bildiğin bişey var mı bu arada problem bendeKeciboynuzu.e vitamini cinko.keci bitince caksir suyu.esim her aksam ceviz cikolata kayisi findik portakal muz hepsini tuketti.bal polen arisutu kucuk kavonoz yedi.prooxed tozunu 3 ay icti.boyle seyler canim.
Canim benim, lutfen sonucun cıkınca paylasir misin? Benim negatif tamam ama bu senin paylasimini neden engel olsun bitanem. Cok sagol cok dusuncelisin, pozitif cikmasini ben de isterdim ama maalesef olmadi. Sizin pozitif cikacak insallahişten yeni çıkıyorum Allah nasip ederse 7,30 da kan vericem.9 gibide belli olur.ama sonuç pozitif olunca yazmak içimden gelmiyor açıkçası. saydininda pozitif sonuç almasını gönülden istemiştim.
evet memorial şişli dr.sevinç ünalMaşaallah Allah sağlıklı hayırlı evlat etsin ınş.Memorialde mi yaptırdınız.
canimm sonucun ciktimisaydin78 canımmmm aklımdan çıkmıyorsun Allah en kısaa zamandaa nasip edecek Allahtan ümit kesilmezz yine denersiniz pess etmek yokk
Gözün aydın canım. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğiniHerkese iyi aksamlar.sonucum pozitif.allah insallah isteyen herkese nasip etsin.hepinize surekli dua edicem.
Herkese iyi aksamlar.sonucum pozitif.allah insallah isteyen herkese nasip etsin.hepinize surekli dua edicem.
tahmin etmstim surekli bakiyorum ;-) cooooook sevndim canm insaaalh bizlerede nasip etsin allhim degerin kac cikti yazarmsnHerkese iyi aksamlar.sonucum pozitif.allah insallah isteyen herkese nasip etsin.hepinize surekli dua edicem.
Ay canım çok sevindim Rabbim sağlıklı bi hamilelik sağlıklı bi evlat nasib etsinHerkese iyi aksamlar.sonucum pozitif.allah insallah isteyen herkese nasip etsin.hepinize surekli dua edicem.
Rabbim tamamına erdirsin canım. Doğurup kucağına almayı nasip etsin.Herkese iyi aksamlar.sonucum pozitif.allah insallah isteyen herkese nasip etsin.hepinize surekli dua edicem.
Amannn nn ne güzel haber masallah allahım sağ saglim kucağına da almayi nasip eder insallah vallahi sırf sizin sonuçları merak edip giriyorum burayaHerkese iyi aksamlar.sonucum pozitif.allah insallah isteyen herkese nasip etsin.hepinize surekli dua edicem.
Canım negatif sonuç almissin emin ol çok üzüldüm ama allahtan ümit kesilmez elbet inşallah birgün alırsın pozitif sonucu sakin pes etmeGözün aydın canım. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Gözünaydin canim Çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaallah.Herkese iyi aksamlar.sonucum pozitif.allah insallah isteyen herkese nasip etsin.hepinize surekli dua edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?