Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

işten yeni çıkıyorum Allah nasip ederse 7,30 da kan vericem.9 gibide belli olur.ama sonuç pozitif olunca yazmak içimden gelmiyor açıkçası. saydininda pozitif sonuç almasını gönülden istemiştim.

Seni anladık daha yeni vericeksin de rüyass dün verdi kanı bileşenlerine mi ayırıyorlar ne :)

Keciboynuzu.e vitamini cinko.keci bitince caksir suyu.esim her aksam ceviz cikolata kayisi findik portakal muz hepsini tuketti.bal polen arisutu kucuk kavonoz yedi.prooxed tozunu 3 ay icti.boyle seyler canim.
Bende pko yum yumurta çok ama kaliteli embriyo bi tane cikti acaba yumurta kalitesi için bildiğin bişey var mı bu arada problem bende

işten yeni çıkıyorum Allah nasip ederse 7,30 da kan vericem.9 gibide belli olur.ama sonuç pozitif olunca yazmak içimden gelmiyor açıkçası. saydininda pozitif sonuç almasını gönülden istemiştim.
Canim benim, lutfen sonucun cıkınca paylasir misin? Benim negatif tamam ama bu senin paylasimini neden engel olsun bitanem. Cok sagol cok dusuncelisin, pozitif cikmasini ben de isterdim ama maalesef olmadi. Sizin pozitif cikacak insallah

Son düzenleme:
Herkese iyi aksamlar.sonucum pozitif.allah insallah isteyen herkese nasip etsin.hepinize surekli dua edicem.
Amannn nn ne güzel haber masallah allahım sağ saglim kucağına da almayi nasip eder insallah vallahi sırf sizin sonuçları merak edip giriyorum buraya

Gözün aydın canım. Rabbim tamamına erdirsin. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Canım negatif sonuç almissin emin ol çok üzüldüm ama allahtan ümit kesilmez elbet inşallah birgün alırsın pozitif sonucu sakin pes etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…