- 11 Ocak 2016
- 559
- 461
- 53
- 35
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasib etsin bide bel ağrısı oldu mu sendeKızlar benim sonucumda pozitif saydin78 e o kadar üzüldüm ki yazmak bile gelmedi içinden dilerim Allahtan en kısa zamanda onunda gebelik sonucunu alırız hepinizinkini inşaallah
Kızlar benim sonucumda pozitif saydin78 e o kadar üzüldüm ki yazmak bile gelmedi içinden dilerim Allahtan en kısa zamanda onunda gebelik sonucunu alırız hepinizinkini inşaallah
Herkese iyi aksamlar.sonucum pozitif.allah insallah isteyen herkese nasip etsin.hepinize surekli dua edicem.
bende problem yoktu.ama yumurta için incir kürü var onu araştırmanı tavsiye ederim.Bende pko yum yumurta çok ama kaliteli embriyo bi tane cikti acaba yumurta kalitesi için bildiğin bişey var mı bu arada problem bende
Insallah canim pes etmiyorum 15 yıldır sabrediyorum. Hayırlısı RabbimdenCanım negatif sonuç almissin emin ol çok üzüldüm ama allahtan ümit kesilmez elbet inşallah birgün alırsın pozitif sonucu sakin pes etme
Canim gozun aydın. Rabbim tamamina erdirsin. Bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Yas faktörü cok onemli tedavide. Bir kez daha gormüs oldum. Bu saatten sonra olabilir mi bilemiyorum. Nasip kısmet Rabbimin takdiri. Uzulmeyin lutfen. Kismet degilmis herkesin bir sınavı vardir hayatta bu da benim sınavım. Rabbim saglik sıhhat versin. Saglıklı atan kalpler versin eşime ve bana. Onu basîmdan eksik etmesin. Bizim canımız sagolsun. Herseyin hayırlısı olsun.Kızlar benim sonucumda pozitif saydin78 e o kadar üzüldüm ki yazmak bile gelmedi içinden dilerim Allahtan en kısa zamanda onunda gebelik sonucunu alırız hepinizinkini inşaallah
ben sana inanıyorum inşallah doğru zamanda gelecek bebeğin.rabbim en güzelini nasip etsin sana inşallah.Canim gozun aydın. Rabbim tamamina erdirsin. Bebegini saglicakla kucagina almayı nasip etsin. Uzulmeyin lutfen. Kismet degilmis herkesin bir sınavı vardir hayatta bu da benim sınavım. Rabbim saglik sıhhat versin. Saglıklı atan kalpler versin eşime ve bana. Bizim canımız sagolsun. Herseyin hayırlısı olsun
Saol canım Allah razı olsun. Evet bel ağrim cok oldu canimHayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasib etsin bide bel ağrısı oldu mu sende
Insallah canim kismet ne diyeyim. Nasipse olurben sana inanıyorum inşallah doğru zamanda gelecek bebeğin.rabbim en güzelini nasip etsin sana inşallah.
hepinize çok teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun.Allah kucağıma almayı nasip eder inşallah.kendime ne kadar istiyorsam sizlere okadar daha istiyorum.bir an önce sizlerinde güzel sonuçlarını duymayı Allahım bana nasip eder inşallah.
aslında ben salı akşam test yaptım.ama diğer arkadaşlarımı erken olduğu için etkilemek istemedim.salı akşam 139,5 çıktı.perşembe akşamda 439 çıktı.biraz yüksek geldi bana hiçbir şeyin garantisi yok.sonucu görüyorsun sonra ne olcak diye düşünüyorsun.ben sizlere dua ediyorum sizde bana dua edin arkadaşlarım.Allah hepinizin duasını kabul etsin inşallah.amin
Gözün aydin canim Allah tamamina erdirsin insallah saglikli güzel bi gebelik surecin olur.darisi isteyen herkesehepinize çok teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun.Allah kucağıma almayı nasip eder inşallah.kendime ne kadar istiyorsam sizlere okadar daha istiyorum.bir an önce sizlerinde güzel sonuçlarını duymayı Allahım bana nasip eder inşallah.
aslında ben salı akşam test yaptım.ama diğer arkadaşlarımı erken olduğu için etkilemek istemedim.salı akşam 139,5 çıktı.perşembe akşamda 439 çıktı.biraz yüksek geldi bana hiçbir şeyin garantisi yok.sonucu görüyorsun sonra ne olcak diye düşünüyorsun.ben sizlere dua ediyorum sizde bana dua edin arkadaşlarım.Allah hepinizin duasını kabul etsin inşallah.amin
çok teşekkürederim canım.değer nasıl peki.biraz yüksek değil miGözün aydin canim Allah tamamina erdirsin insallah saglikli güzel bi gebelik surecin olur.darisi isteyen herkese
Benimde 8 yıl oldu canım seni çok iyi anlıyorum benimde diğer ay 2.denemem olacak bakalım hayırlısı artıkInsallah canim pes etmiyorum 15 yıldır sabrediyorum. Hayırlısı Rabbimden
transferın kaçıncı gunuydu bu degerlerçok teşekkürederim canım.değer nasıl peki.biraz yüksek değil mi
Laveyou senin icinde çok cok sevindim takip ediyordum sizi de sağlıkla kucaginiza almakta nasip olur inşallah ilk denemenizdi sanırım degilmiçok teşekkürederim canım.değer nasıl peki.biraz yüksek değil mi
Insallah senin yuzun guler canim. Rabbim gonlune gore versinBenimde 8 yıl oldu canım seni çok iyi anlıyorum benimde diğer ay 2.denemem olacak bakalım hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?