Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar benim sonucumda pozitif saydin78 e o kadar üzüldüm ki yazmak bile gelmedi içinden dilerim Allahtan en kısa zamanda onunda gebelik sonucunu alırız hepinizinkini inşaallah
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almak nasib etsin bide bel ağrısı oldu mu sende

Kızlar benim sonucumda pozitif saydin78 e o kadar üzüldüm ki yazmak bile gelmedi içinden dilerim Allahtan en kısa zamanda onunda gebelik sonucunu alırız hepinizinkini inşaallah
Herkese iyi aksamlar.sonucum pozitif.allah insallah isteyen herkese nasip etsin.hepinize surekli dua edicem.

Kızlar ikiniz içinde çok sevindim darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah. sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin rabbim :)

hepinize çok teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun.Allah kucağıma almayı nasip eder inşallah.kendime ne kadar istiyorsam sizlere okadar daha istiyorum.bir an önce sizlerinde güzel sonuçlarını duymayı Allahım bana nasip eder inşallah.
aslında ben salı akşam test yaptım.ama diğer arkadaşlarımı erken olduğu için etkilemek istemedim.salı akşam 139,5 çıktı.perşembe akşamda 439 çıktı.biraz yüksek geldi bana hiçbir şeyin garantisi yok.sonucu görüyorsun sonra ne olcak diye düşünüyorsun.ben sizlere dua ediyorum sizde bana dua edin arkadaşlarım.Allah hepinizin duasını kabul etsin inşallah.amin

Canim gozun aydın. Rabbim tamamina erdirsin. Bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin. Yas faktörü cok onemli tedavide. Bir kez daha gormüs oldum. Bu saatten sonra olabilir mi bilemiyorum. Nasip kısmet Rabbimin takdiri. Uzulmeyin lutfen. Kismet degilmis herkesin bir sınavı vardir hayatta bu da benim sınavım. Rabbim saglik sıhhat versin. Saglıklı atan kalpler versin eşime ve bana. Onu basîmdan eksik etmesin. Bizim canımız sagolsun. Herseyin hayırlısı olsun.

ben sana inanıyorum inşallah doğru zamanda gelecek bebeğin.rabbim en güzelini nasip etsin sana inşallah.

Gözün aydin canim Allah tamamina erdirsin insallah saglikli güzel bi gebelik surecin olur.darisi isteyen herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…