Canim oncelikle negatif sonuc icin gecmis olsun uzulme benim de keske tutmiyaydi diyorum kaybedince onu hissetmek dogurmak cok guzel ama kucagina alamamak topraga vermek cok aci o yuzden hayirli zamanda hayirli evlatlar versin rabbim hepimizeInsallah senin yuzun guler canim. Rabbim gonlune gore versin
hepinize çok teşekkür ederim.Allah hepinizden razı olsun.Allah kucağıma almayı nasip eder inşallah.kendime ne kadar istiyorsam sizlere okadar daha istiyorum.bir an önce sizlerinde güzel sonuçlarını duymayı Allahım bana nasip eder inşallah.
aslında ben salı akşam test yaptım.ama diğer arkadaşlarımı erken olduğu için etkilemek istemedim.salı akşam 139,5 çıktı.perşembe akşamda 439 çıktı.biraz yüksek geldi bana hiçbir şeyin garantisi yok.sonucu görüyorsun sonra ne olcak diye düşünüyorsun.ben sizlere dua ediyorum sizde bana dua edin arkadaşlarım.Allah hepinizin duasını kabul etsin inşallah.amin
Bende de dünden beri bel ağrısı var korkuyorumSaol canım Allah razı olsun. Evet bel ağrim cok oldu canim
Canim benim cok uzuldum Rabbim sabir versin sanaCanim oncelikle negatif sonuc icin gecmis olsun uzulme benim de keske tutmiyaydi diyorum kaybedince onu hissetmek dogurmak cok guzel ama kucagina alamamak topraga vermek cok aci o yuzden hayirli zamanda hayirli evlatlar versin rabbim hepimize
Rabbim saglik sihhat ve deneme sanşı verdigi surece denecegim inşAllah. O'nun takdirinde hersey vakti zamanı gelince anne olmayı bana da yasatacak inşAllah. Rabbimin gucune inaniyorum. Sana da saglikli bir hamilelik ve saglicakla kucagina evladini almani diliyorum canimSaydin78 canım pes etmemekle çok doğru karar verdin bende senin gibi pes etmedim şehir dışından zorladım ama herseyi yaptım. Cok sukur suan çabalarının sonucunu aldım
Buarada pozitif alan arkadaşlarda hayırlı olsun birsey soracağım cronel jel yine sabah akşam mi devam ediyorsunuz
Amin canim once saglik benim sag bobregim iflas etmis solda hasta bunuda gebelikten sonra ogrendim.simdi lorkum bir daha tedaviye basliyabilecekmiyim korkusu oglum yasasaydi kirki yeni cikmis olcakti hala lohusayim ilk zaman sut gelsin ogluma sut gotureyim diye ugrastim oglum oldu sut agri yapti nasil geri gitcek diye ugrastim hepsi bir sinav zorlu hemde diyorumya Allah sikintilarimizi kucultsun bir daha boyle aci vermesin hic birimize pozitif sonuc alanlar tedavide olanlar hayirlisiyla guzel sonuclar alsin bizlerde tedavi olabilme gucu kuvveti versin hem maddi hem manevi yuce AllahimCanim benim cok uzuldum Rabbim sabir versin sanadayanma gucu versin. Bundan sonra saglicakla kucagina alacagin hayirli omurlu saglikli sihhatli evlatlar nasip etsin Allah'ım kurban oldugum
Canım benim degerimde 40.8 çıktı degerimin beklenenden düşük olduğunu söylediler bugün tekrar kan verdim akşam sonucum çıkacak. İnşaallah yükselmiştirHayır canım yüksek değil gayet normal çıkmış sonucun. En az 2 katına çıksın değer istiyorlar 2 katında üstüne çıkması olumsuz bir durum değil istedikleri bir durum. Benimde 21 - 118- 395 çıkmıştı bir daha yapma dediler.
Can'ım iyiyim çok şükür ... İlaçlara devam , bide bu süreçte çok ilaç kullanmadığınızdan hiç transfer edilecekmiş ruh haline giremedim daha, bugün öğrencilerime karne verdim , esas zorlu süreç tatilde ....muhip nasılsın canım.nasıl gidiyor tedavin
İyi tatiller insallah tedavinde guzel soniclanir canimCan'ım iyiyim çok şükür ... İlaçlara devam , bide bu süreçte çok ilaç kullanmadığınızdan hiç transfer edilecekmiş ruh haline giremedim daha, bugün öğrencilerime karne verdim , esas zorlu süreç tatilde ....
Senin Nasıl gidiyo Can'ım, sen şimdi bu ikinci muayeneye de mi Memorial a gelmedin , uzaktan sonuç gönderdin ?..
Sende mi öğretmensin canim ? İkinci muayeneye de bulunduğum ilçede gittim. Urfada öğretmenim ben de. İzin almak istemedim.bende aynı ruh halindeyim ,hiç tedavide gibi hissetmiyorum,bi heyecan da yok. Böyle rahatmis .inşallah sonu da güzel olur. Haftaya çarşamba transferim olacak.senin gün belli oldu mu canimCan'ım iyiyim çok şükür ... İlaçlara devam , bide bu süreçte çok ilaç kullanmadığınızdan hiç transfer edilecekmiş ruh haline giremedim daha, bugün öğrencilerime karne verdim , esas zorlu süreç tatilde ....
Senin Nasıl gidiyo Can'ım, sen şimdi bu ikinci muayeneye de mi Memorial a gelmedin , uzaktan sonuç gönderdin ?..
Gayet guzel degerin.degerin düşük olmasindansa yüksek olmasi cok daha iyi.dusukse genelde kimyasal oluyor.yuksekse ikiz olabilioçok teşekkürederim canım.değer nasıl peki.biraz yüksek değil mi
bugün doktor aradı iyi dedi 9 şubatta kontrol var dedi.folik asit ve jele devam ediyorum.bende ikiz mi diye merak ediyorum.hiç fark etmez tek çift Allah sağlıklı hayırlı olan neyse Allahım onu nasip etsin inşallahGayet guzel degerin.degerin düşük olmasindansa yüksek olmasi cok daha iyi.dusukse genelde kimyasal oluyor.yuksekse ikiz olabilio
Sende mi öğretmensin canim ? İkinci muayeneye de bulunduğum ilçede gittim. Urfada öğretmenim ben de. İzin almak istemedim.bende aynı ruh halindeyim ,hiç tedavide gibi hissetmiyorum,bi heyecan da yok. Böyle rahatmis .inşallah sonu da güzel olur. Haftaya çarşamba transferim olacak.senin gün belli oldu mu canim
rüya merhaba beni hatırlarsın sanırım pgt topiğinden. sana özelden de yazdım ama görmedin sanırım. eşim ve bende sizin gibi tek gen hastalığı taşıyıcısıyız . pozitif sonucuna çok sevindim rabbim inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. düşük çıkmasını kafana takma arkadaşımınki 20 den başladı ama şu anda 6 aylık hamile .Canım benim degerimde 40.8 çıktı degerimin beklenenden düşük olduğunu söylediler bugün tekrar kan verdim akşam sonucum çıkacak. İnşaallah yükselmiştir
İnşalksh Can'ım , çok teşekkür ederimİyi tatiller insallah tedavinde guzel soniclanir canim
Canim gecmis olsun. Rabbim sifa versin insallah. Once saglik. Rabbim sonrasinda saglikli evlatlar nasip etsin insallah hepimize. Aminnnn guc kuvvet dayanma gucu versin Rabbim hepimizeAmin canim once saglik benim sag bobregim iflas etmis solda hasta bunuda gebelikten sonra ogrendim.simdi lorkum bir daha tedaviye basliyabilecekmiyim korkusu oglum yasasaydi kirki yeni cikmis olcakti hala lohusayim ilk zaman sut gelsin ogluma sut gotureyim diye ugrastim oglum oldu sut agri yapti nasil geri gitcek diye ugrastim hepsi bir sinav zorlu hemde diyorumya Allah sikintilarimizi kucultsun bir daha boyle aci vermesin hic birimize pozitif sonuc alanlar tedavide olanlar hayirlisiyla guzel sonuclar alsin bizlerde tedavi olabilme gucu kuvveti versin hem maddi hem manevi yuce Allahim
Canım benim degerimde 40.8 çıktı degerimin beklenenden düşük olduğunu söylediler bugün tekrar kan verdim akşam sonucum çıkacak. İnşaallah yükselmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?