Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

İlk kontrole ne zaman gitmistim canim
[

Ayyyy çok heyecanlı , yok cnm Bnm günüm daha belli olmadı , muayeneye gittiğimde belli olur inş .
Bu arada evet bende öğretmenin , transfer tatile gelecek rahat rahat yatarız artık , rapor düşünmeden

Pardon canım mesajları karıştırdım herhalde benimde ilk 21 çıkınca düşük demişlerdi sonra arttı inşallah seninde öyle olur.
inşaallah canım banada düşük olduğunu söylediler bide sen kaçıncı günde kan vermiştin?

bugün doktor aradı iyi dedi 9 şubatta kontrol var dedi.folik asit ve jele devam ediyorum.bende ikiz mi diye merak ediyorum.hiç fark etmez tek çift Allah sağlıklı hayırlı olan neyse Allahım onu nasip etsin inşallah
Canım jeli yine sabah akşam mi kullanmaya devam ediyorsun

bugün doktor aradı iyi dedi 9 şubatta kontrol var dedi.folik asit ve jele devam ediyorum.bende ikiz mi diye merak ediyorum.hiç fark etmez tek çift Allah sağlıklı hayırlı olan neyse Allahım onu nasip etsin inşallah
Tek transferdi senin di mi.bazen tek transferde de tek yumurta ikizi olabiliyor.hakkinda hayirlisi artık insallah kucağına da alırsın. Hepinize dua ediyorum negatif alan pozitif alan tedaviye yeni baslayan vs vs vs rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun hepinize buradan guzel haberler vermeyi kucaginizin dolmasini nasip etsin insallah

bende 8inci gunde kan verdim 40 cikti bugun 10nuncu gunum 115 e yukselmis degerim. Tahlil sonuclarimi gec aldigim icin doktorlardan geri donus alamadim.

Seninki çok güzel çıkmış canım maşallah, sıkıntı yapma sakın Allahın izniyle güzel devam ediyor. Doktorlar biraz garantici oluyor normal olarak. 21'i duyunca bayağı durgun konuşmuşlardı çok moralim bozulmuştu 2 gün nasıl geçti bilmiyorum sonra 118'i aldık ve rahatlamadık tabi :) yükselecek mi derdi başladı 395'i aldık eyvah çok yükseldi dedik normalmiş sonra kese derdine düştük gördük ama kalp atışını duymadan yine kesin konuşmadı doktorlar kalp atışını duyduk ilk 3 ayı atlatma derdine düştük sonra 2'li test 3'lü test şeker yüklemesi bitmiyor yani Allah bitirmesin :) rahat ol mutlu ol

tek transferdi canım

Donmuş embriyo transferinizi başarız olan bir önceki transferinizden kaç ay sonra yaptılar yani kaç adet dönemi geçirdiniz cevaplarsanızsevinirim
Ben ilk tedaviyi nisan adetiyle oldum negatifti.donmus transferini haziran adetiyle yaptılar. Ama normalde 3 ay diyorlar benim il dışı tayinim var die öyle oldu.degerlerim yumurtaliklarim normal diye yapalim dediler.

Ben ilk tedaviyi nisan adetiyle oldum negatifti.donmus transferini haziran adetiyle yaptılar. Ama normalde 3 ay diyorlar benim il dışı tayinim var die öyle oldu.degerlerim yumurtaliklarim normal diye yapalim dediler.
Çok tşk cevabınız için Allah razı olsun.Son bisorudaha sorsamtransfer öncesi ve sonrası kullandığınız ilaçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…