- 9 Ekim 2014
- 2.725
- 2.456
- 333
[
Ayyyy çok heyecanlı , yok cnm Bnm günüm daha belli olmadı , muayeneye gittiğimde belli olur inş .
Bu arada evet bende öğretmenin , transfer tatile gelecek rahat rahat yatarız artık , rapor düşünmeden
Geçen hafta haftasonu cnm ...İlk kontrole ne zaman gitmistim canim
inşaallah canım banada düşük olduğunu söylediler bide sen kaçıncı günde kan vermiştin?Pardon canım mesajları karıştırdım herhaldebenimde ilk 21 çıkınca düşük demişlerdi sonra arttı inşallah seninde öyle olur.
Canım jeli yine sabah akşam mi kullanmaya devam ediyorsunbugün doktor aradı iyi dedi 9 şubatta kontrol var dedi.folik asit ve jele devam ediyorum.bende ikiz mi diye merak ediyorum.hiç fark etmez tek çift Allah sağlıklı hayırlı olan neyse Allahım onu nasip etsin inşallah
Tek transferdi senin di mi.bazen tek transferde de tek yumurta ikizi olabiliyor.hakkinda hayirlisi artık insallah kucağına da alırsın. Hepinize dua ediyorum negatif alan pozitif alan tedaviye yeni baslayan vs vs vs rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun hepinize buradan guzel haberler vermeyi kucaginizin dolmasini nasip etsin insallahbugün doktor aradı iyi dedi 9 şubatta kontrol var dedi.folik asit ve jele devam ediyorum.bende ikiz mi diye merak ediyorum.hiç fark etmez tek çift Allah sağlıklı hayırlı olan neyse Allahım onu nasip etsin inşallah
inşaallah canım banada düşük olduğunu söylediler bide sen kaçıncı günde kan vermiştin?
bende 8inci gunde kan verdim 40 cikti bugun 10nuncu gunum 115 e yukselmis degerim. Tahlil sonuclarimi gec aldigim icin doktorlardan geri donus alamadim.ilkini 8. günde verdim 21 çıktı 2 gün sonra 118 çıktı 2 gün sonrada 395 çıktı canım.
bende 8inci gunde kan verdim 40 cikti bugun 10nuncu gunum 115 e yukselmis degerim. Tahlil sonuclarimi gec aldigim icin doktorlardan geri donus alamadim.
evet hiç bırakmadım canımCanım jeli yine sabah akşam mi kullanmaya devam ediyorsun
maşallah önemli olan katlanması.beslenmene çok dikkat et.jelini bırakma sakınbende 8inci gunde kan verdim 40 cikti bugun 10nuncu gunum 115 e yukselmis degerim. Tahlil sonuclarimi gec aldigim icin doktorlardan geri donus alamadim.
tek transferdi canımTek transferdi senin di mi.bazen tek transferde de tek yumurta ikizi olabiliyor.hakkinda hayirlisi artık insallah kucağına da alırsın. Hepinize dua ediyorum negatif alan pozitif alan tedaviye yeni baslayan vs vs vs rabbim hepinizin yar ve yardimcisi olsun hepinize buradan guzel haberler vermeyi kucaginizin dolmasini nasip etsin insallah
evet memorial şişli dr.sevinç ünal
Donmuş embriyo transferinizi başarız olan bir önceki transferinizden kaç ay sonra yaptılar yani kaç adet dönemi geçirdiniz cevaplarsanızsevinirimevet memorial şişli dr.sevinç ünal
Bebeğiniz dogdumu Allah bizede bu duyguyu yaşatır iş.Donmuş embriyo transferinizi başarız olan bir önceki transferinizden kaç ay sonra yaptılar yani kaç adet dönemi geçirdiniz cevaplarsanızsevinirim
Bence yapma canım.bir gün daha bekle .kan sonucuyla öğren derim.Kızlar pazartesi test günüm çoook endişeliyim eşime dün 2 tane idrar testi aldırdım ama korkudan yapamadim acaba yapsam mı
Bencede yapmayın çünkü idrar testin de varsa bile çıkmıyor bu moralinizi bozar moral bozuklugu değerlerimizi düşürür kan tahlilini bekleyin.Bence yapma canım.bir gün daha bekle .kan sonucuyla öğren derim.
Ben ilk tedaviyi nisan adetiyle oldum negatifti.donmus transferini haziran adetiyle yaptılar. Ama normalde 3 ay diyorlar benim il dışı tayinim var die öyle oldu.degerlerim yumurtaliklarim normal diye yapalim dediler.Donmuş embriyo transferinizi başarız olan bir önceki transferinizden kaç ay sonra yaptılar yani kaç adet dönemi geçirdiniz cevaplarsanızsevinirim
Çok tşk cevabınız için Allah razı olsun.Son bisorudaha sorsamtransfer öncesi ve sonrası kullandığınız ilaçlarıBen ilk tedaviyi nisan adetiyle oldum negatifti.donmus transferini haziran adetiyle yaptılar. Ama normalde 3 ay diyorlar benim il dışı tayinim var die öyle oldu.degerlerim yumurtaliklarim normal diye yapalim dediler.
Yazar mısınız.Çok tşk cevabınız için Allah razı olsun.Son bisorudaha sorsamtransfer öncesi ve sonrası kullandığınız ilaçları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?