Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Olley hoşgeldin :) herkese hayırlı kandiller arkadaşlar bu arada. ama ben galiba adet olucam bildiğin adet sancım var 13 üne kadar beklemek cook zor
Benim de sanki adet olacakmisim gibi göğüslerimde şişlik ve ağri var.eğer adet olursam zaten 12 sinde oluyorum.bu arada herkese hayirli kandiller arkadaslar.inş.hepimizin sonuclari pozitif olur.Allah isteyen herkese versin saglikli bebisler

Eve giderken sarsıldın mı ben 1 saatlik yol gittim hastane yarım saat sonra çıkardı.. buarada semra hoca bişey söyledimi sana
Aynen canim yarim saat sonra çikardilar.yolumuz baya uzundu arabada sarsila sarsila gittim.inş.bu kez olur hepimizin.olursa eger ücümü cok güel olur

Arkadaşlar ben 5.gün 5aa transferim oldu test tarihim 9 nisan ama ben dayanamadım bugün 7. Günüm ben gittim kan testi yaptırdım veeeeeee soooooonnnnuuuuççç 97.21 değerim nasıl arkadaşlar bu kandil gününde bütün herkese pozitif sonuçlar almayı nasip etsin rabbim sınsuz şülürler olsun inşallah kalp atışı ve keseyide görüp kucağımıza almakta nasip olur inşallah önce allahın izni ile sonrada memorial ekibin sayesinde inşallah değerim Artarak yükselir sizde değerim nasıl kızlar

Merhaba canim.degerin cok güzel.inş katlanarak devam eder.bu mübarek günde Allah yüzünü güldürmüş ne güzel.kalp atişi ve keseyi de görürsün inş.darisi da bizlere olsun:)

Merhaba canim.degerin cok güzel.inş katlanarak devam eder.bu mübarek günde Allah yüzünü güldürmüş ne güzel.kalp atişi ve keseyi de görürsün inş.darisi da bizlere olsun:)
Amin canım inşallah dualar hepimiz için bu mübarek kandil gecesinde herkes pozitif alsın bu gece dua edelim birbirimiz için

Ayyyy maşallah süper İnşallah tatlı tatlı katlanır da bebişini alırsın kucağına

Canım sonucun süper tebrikler gözün aydın, iyiki yapmışsın bak ne güzel bir haber oldu kandil günü, Allah tamamını erdirsin inşallah

Harikaaaa gözün aydın inşallah darısı geriye kalanlara.doktorların kimdi??

Cokkk sevindim canim degerin cok iyi masallah.insallah katlanir.bu mubarek gunde Allah yüzüne bakmis.darisi diger bekleyenlere ve senin kesenle kalp atisini gormeye.

Cokkk sevindim canim degerin cok iyi masallah.insallah katlanir.bu mubarek gunde Allah yüzüne bakmis.darisi diger bekleyenlere ve senin kesenle kalp atisini gormeye.
Saol canım inşallah rabbim burda benim gibi sonuç bekleyen arkadaşlarımda pozitif alsın rabbim bu mübarek gecede herkese nasip etsin

Semra hoca sadece naturel siklusun daha iyi oldugunu söyledi.sana birsey söyledi mi
Embiryologa dedi ki naturel siklustan çok iyi yanıt alıyoruz çoğu pozitif gelmiş dedi.. inşallah bizimkide pozitif olur.. içim kıpır kıpır günler geçmiyor.. baksana ebrar 7. gün yapmış pozitif çıkmış acaba pazar yapsak mı:)

Çok sevindim ya allah kucağına almayı nasip etsin .. bizde şimdi gaza geldik 7. günde yaptırsakmı diye:)
mübarek günde allah isteyen herkesin kucağını doldursun

Ayy inş.canim.0,1 görmek istemiyorum inan.bilmem ki yapsak mi acaba

Maşallah canım hayırlı olsun.degerinde gayet yüksek bence 7.gun için. Darısı başımiza inşallah.duani eksik etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…