Edermiyim canım bizi ancak biz anlarız dualarım hepimiz içinMaşallah canım hayırlı olsun.degerinde gayet yüksek bence 7.gun için. Darısı başımiza inşallah.duani eksik etme
Aaa Ebrar çooook sevindim 7.gün için süper bi sonuç çok güzel bir değer Allah tamamına erdirsin hadi darısı başımıza.Arkadaşlar ben 5.gün 5aa transferim oldu test tarihim 9 nisan ama ben dayanamadım bugün 7. Günüm ben gittim kan testi yaptırdım veeeeeee soooooonnnnuuuuççç 97.21 değerim nasıl arkadaşlar bu kandil gününde bütün herkese pozitif sonuçlar almayı nasip etsin rabbim sınsuz şülürler olsun inşallah kalp atışı ve keseyide görüp kucağımıza almakta nasip olur inşallah önce allahın izni ile sonrada memorial ekibin sayesinde inşallah değerim Artarak yükselir sizde değerim nasıl kızlar
Canım söyleme öyle o belli olmaz bozma moraliniKızlar bende adet Ağrıları başladı heran olcakmis im gibi kesin tutmadi artık umudum kalmadı. . Adet olunca yazarim
Amin canım hepimize dua ediyorum herkesten güzel haberler bekliyorum inşallahAaa Ebrar çooook sevindim 7.gün için süper bi sonuç çok güzel bir değer Allah tamamına erdirsin hadi darısı başımıza.
Ben bu dediklerini transferden beri diyorumKızlar bende adet Ağrıları başladı heran olcakmis im gibi kesin tutmadi artık umudum kalmadı. . Adet olunca yazarim
Nereye kadar deniycez demeden edemiyor insanBen bu dediklerini transferden beri diyorumhatta bazen hadi artık adet olayım diye oturuyorum öyle. Az kaldı sabırrr biliyorsun hiç belli olmuyor, en kötü ne olabilirki mayısta tekrar denerim diye kendimi avutuyorum
Nereye kadar deniycez demeden edemiyor insan
neden olmuyor ya.. bu 4. denememdi gece adet olcakmış gibi oldum üstelik hiç ilaç kullanmıyorum ilaçların yan etkisi olamaz yani.. ne zaman adet olmam gerektiğinide bilmiyorum adet olalı 21 gün olmuş daha var aslında ne biliyim hangi gün test yapcaksınız
Kan testi mi yapalım idrar testi mi? ben artık az çok anlıyorum ağrım olursa tutmuyor galba gecen sefer ağrım olmadı tutmuştu adet belirtisi yaşadığımda tutmamıştı.. tabi belli olmaz ama gece çok ateş bastı uyuyamadım birden başladı bende bu durum dün hiç bişeyim yoktu.. rüyamda adet olduğumu gördüm tuvalete gittim baktım bişey yok acaba psikolojik olarakmı böyle hisediyorum bilmiyorum..Adet sancısı tutunmanın belirtisi hiç ilaç kullanmayanlarda, bizlerde ayırt edilemio maalesef.
Hemen olumsuz düşünme belkide tuttu böyle diyerek üzüyosun bebişi, ptesi günü birlikte idrar testi yapalım ne dersin zaten 7. Günde belli oluyor silikte olsa
Doğru söylüyosun senide kötü etkiliyorum biliyosun ben kaygılı bi insanım hep olumsuzum.. okadar çok olumsuz gördümki korkuyorum artık.. sigara falan içmeyesin sakın içmessin gerçi..Ateş basması iyi böyle olanların hep tutuyo diye okudum. Ben 0.1 i görmekten nefret ediyorum bu yuzden idrardan yanayım, sen istersen kan yaptır ama ptesi mutlaka yaptıralım, bence biraz akışına bırakalım kafaya takmayalım yoksa stresten birazdan sigara yakıcam
Ben kötü etkilenmiyorum da artık negatif olmasından kötü şeyler yaşamaktan bezdim yani, artık ne kendimin ne etrafımdakilerin bunları yaşamasını istemiyorum, boşvermişlik başlıyo o yuzden arada 1-2 tane içiyodum ama transferden sonra hiç içmedim. Pazar erken olur çıkmazsa üzülürüz o yuzden ptesi dedim. Zaten 1-2 gün daha geçsin hadi yapalım diye yazarız :)Doğru söylüyosun senide kötü etkiliyorum biliyosun ben kaygılı bi insanım hep olumsuzum.. okadar çok olumsuz gördümki korkuyorum artık.. sigara falan içmeyesin sakın içmessin gerçi..
tamam ozaman pazartesi testi yapıyoruz bana kalsa pazarda yaparımda hadi beraber olsun..
Çok saol vivaldi bu saatten sonra oluruna bırakıyorum yapacak bişey yok zaten tesellin için gerçekten saol... söylediklerin çok doğruKizlar kan testi yapin idrar degil.idrara hemen karismiyor ama kanda 1 günlük bile olsa belli oluyor.ayrıca cok stres yapıyorsunuz anliyorm sizi ama ben bi an bile olumsz düşünmedim ilk gunden kendimi hamile gibi hissettim..vucudunzda stres dolaşıyor bebegin tutunma haftasi icin cok onemli bisey bu.baska seylerle ilgilenmeye çalışın.ayrıca tüm belirtileriniz hormonlarla alakali da olabilir.vucudunuz yeni biseye alisiyor olabilir.disaridan bir nakil yapildi ve vucudun kabul etmeye calisma şeklidir verdigi tepki.her tepkiyi olumsuz degerlendirmeyin.ayrıca tepkisizligi de olumsuz degerlendirmeyin.bireysel farkliliklarimiz ve tedavi seklimiz bizi birbirimizden ayirir..ne guzel embryolariniz saglammis,dogal siklus guzel sonuç veriyormus ve en onemlisi donmus embryolariniz varmis.O olmasa bile embryo asamasina giden saglam yumurta ve spermleriniz var yaslariniz da cok cok buyuk degil buna sukredin.mutlu olun..iyi ihtimaller üzerinde yogunlasin.varsin sonu hayal kırıklığı olsun.toparlanir yine denersiniz ama suan stes yaparsaniz belki de size tutunmaya calisan o minik ellerin isini zorlastryorsunuzdur.benden söylemesi.bol sans kizlar...
Sen de sagol canm:)Çok saol vivaldi bu saatten sonra oluruna bırakıyorum yapacak bişey yok zaten tesellin için gerçekten saol... söylediklerin çok doğru
senden haber bekliyodum bende iyki yazdınn.. senindemi kasık ağrın var bende aynen adet olcakmışım gibiyim daha 5. günümüz.. erkenmi adet olucaz acaba daha var gerçi adet günümüze.. senin yumurtlama günün hangi gün olmuştu.. hepimiz negatif olamayız bence ama belirtiler aynı crinone kullanmıyorsun dimiKizlar benim de kasiklarimda ağri var.tuvalete gitmeye korkuyorumilk tedavimde 10 gün erken olmustum test günüm gelmeden.inş.güzel sonuclar aliriz Allahim.
Kızlar bende fenayım çok ağrıyo kasıklarım hele sol tarafım offf. Nerdeyse hastaneyi arıcam parol içiyim mi diye ama utanıorum :)senden haber bekliyodum bende iyki yazdınn.. senindemi kasık ağrın var bende aynen adet olcakmışım gibiyim daha 5. günümüz.. erkenmi adet olucaz acaba daha var gerçi adet günümüze.. senin yumurtlama günün hangi gün olmuştu.. hepimiz negatif olamayız bence ama belirtiler aynı crinone kullanmıyorsun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?