Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar bende fenayım çok ağrıyo kasıklarım hele sol tarafım offf. Nerdeyse hastaneyi arıcam parol içiyim mi diye ama utanıorum :)
Sonuç gününden önce adet olmasak bari..kızlar istatistiklerime göre aynı günde transfer olduğumuzdan hepimiz negatif sonuç alamayız..YOKSA ORADAKİ RUS KADIN MI BİZİM GÜNÜN POZİTİFİNİ ALACAK OLAMAZZZZ...

Kızlar bende fenayım çok ağrıyo kasıklarım hele sol tarafım offf. Nerdeyse hastaneyi arıcam parol içiyim mi diye ama utanıorum :)
Ayy seni umutlandirmak istemem canım ama bence bu güzel bi belirti. Yani ben 4 kez negatif sonuç gördüm ve en son 5. De pozitifi gördüm. Diğerlerinden farklı olarak pozitif olan transferde sol kasığımda acayip bi ağrı vardı batma şeklinde. Hatta ayağıma vuruyordu. Ve hamileydim inşallah senin de öyledir

İnşallah hamilesindri melcannnnnnn.... hadi bakalım üç tane koydum biri umay biri melcan biride bennn

İstatistikçi vural :) ama olamaz yaaaa 4 nisan da üçümüzde pozitif alalım, diğer arkadaşlarda pozitif alsın inşallahhhhhh hepimiz hamileyiz diye yazalım nolur ya!!!

Tatlım ama ben 1. Günden beri sancı çekiyorum ve sadece estrofem kullanıyorum yani ilaçların etkisi de deil, sanırım adet yavaş yavaş gelio bide bu sıcakta ayaklarım donuo çift çorap geziyorum babaanneler gibi, benim tutan transferimde hiç böyle olmamıştı bakalım kısmet artık...

Sen yine de pozitif düşün sonucu pozitif olsun inşallah M melcan83 ve U umay84 sizin de mi naturel siklus tedavisiydi?

yok cnm kullanmiyorum crinone.bence de hepimiz negatif olmamaliyiz.hatta hepimiz pozitif olalim inş.Allahim nolur
ben normalde 12 sinde adet olacaktiminş.olmam;olmayiz:)

İnş.adet olmayiz canim.o da pozitif alsin tabii ama biz de alaliiimmm lütfen nooluuurrr

Naturel siklus transferi olan arkadaşlar bir sorum olacak. Benim geçen pazar günü yumurtalar toplandı, bugün de pgt için teste gönderildi. Semra hocayla konuştuğumuzda transferin bu ay olmayacağını söylemişti genetik test sonucu hemen çıkmayacağı için ama yanlış hatırlamıyorsam sonraki adetinde yaparız demişti transferi. Ama bugün bilgi vermke için embriyolog aradığında ona sordum bir adet olup bittikten sonra ikinci adette olacağını söyledi. Bu şekilde genetik test yapılıp sonrasında naturel siklusta trasnfer olan var mı? Hemen sonraki adette mi yapıldı?

Bazen cok kızıyorum.madem naturel siklus diye bir olay var neden onca ilaci aldik bizler..hala bitmis degil ilaclarim.biraz isin kolayına kaciyor gibiler ilaci ver gonder..takip etmektense gün gün...kizdim valla...

Bazen cok kızıyorum.madem naturel siklus diye bir olay var neden onca ilaci aldik bizler..hala bitmis degil ilaclarim.biraz isin kolayına kaciyor gibiler ilaci ver gonder..takip etmektense gün gün...kizdim valla...
Yani hakikaten bu yöntem çok çok iyi olmuş. İnşallah benimkini de yaparlar. O ilaçlarla her tedavimden en az 2 kilo yadigar kaldı bana. O kadar hormonla sağlığımızın bozulması da cabası. ama sanırım bu yöntem yeni uygulanıyor, denemeler vs. yapılıp sonucunun iyi olduğundan emin olduktan sonra yapmaya başladılar.

Bilmem yeni mi ama ben de yeni sayilirim 2 ay oldu yani.insallah sizler bundan faydalanirsiniz.ve olumlu sonuclar alirsiniz.bi daha denersem ki insallah gerek kalmaz kesinlikle ben de bunu istycm.

Arkadaşlar transfer sonrası test tarihi yaklaşan var mı benim yarın esas test günüm sabah gidip tekrar yaptırcam bakalım değer ne kadar yükseldi

Selamm. Bence de cok guzel bi tedavi yontemi ama maalesef herkese uygun olamiyor.arastirdigim kadariyla en azindan adet gununde hicbir sarkma olmamasi gerekiyor naturel tedavi alabilmek icin. Ornegin her ay 28 gunde bir adet olunuyorsa yapilabiliyor gibi..yani hic sasmamasi lazim gunun..

Benimki saati saatine oluyordu valla ama hic duymadim bile bu tedaviyi hastanede..cok elzem degilse ilacli tedavi uygulanıyor bana kalirsa.cunku takibi zor ugrastirici ve ekstra dikkat istiyor.saglik olsun.umarim arkadaslarimizda ise yarar tedavi.sukurler olsun ki ilacla tedavimiz de olumlu sonuclandi....cokkk.sukurrrrrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…