İnş hepimiz için mutlu son olurTanısal amaçlı laparaskopi olmuşsun ama mecburen bunu yapıyorlar sorun var mı yok mu diye. iyi rahimde tüplerde sıkıntı yoksa bu iyi bişey inş. sonunda mutlu son olur
On görüşmeyi ücretsiz yapıyorlar sen yinede eylülde düşünüyorum deme bence basliycak mis gibi konuş randevu alırken. . Dusuklerine genetik test yapıldı mı peki kaç aylık düstülerSlm kizlar sizlere sorum var ben iki defa baska yerde yaptirdim tuttu ama ikisinide kaybetttim 3 pgt dedi doktorum ama ben memoriali dusunuyorum herkes cok iyi diyor belkide bu sonuncu olabilir o yuzden iyi yer olsun ne gerekiyosa yapilsin istiyorum eylul gibi dusunuyoruz ama on gorusme icin gitsem muayene olmadan hani eylule kadar ne test yaptirsam ne yapmam gerek diye gorussem kabul ediyolarrmiki
Yok karyotip testi yaptiricam daha ilki kese gorduk embriyo gelismemisti kurtaj oldum ikincisi kalp atisini gorduk ama durdu 9 haftalikkken kurta oldum ne biliyim yumurtalarmi kalitesiz hastanedemi bsy var anlamadim ilk genetikler normaldi. Bende o yuzden memoriali denemek istiyorumOn görüşmeyi ücretsiz yapıyorlar sen yinede eylülde düşünüyorum deme bence basliycak mis gibi konuş randevu alırken. . Dusuklerine genetik test yapıldı mı peki kaç aylık düstüler
Merhaba Allah hakkınızda hayırlısını versin inş bu sefer olur Istanbul için iki yer iyi gibi Memorial ve bahceci.Benim tanıdığım üç kişi bahceciye gitti ikisi doğum yaptılar birinin ikiz oğulları birinin tek kızı oldu biride doğum yapmak üzere ben Memorial seçtim ama bu sefer de olmazsa bahceciyi tercih etmeyi düşünüyorum çünkü bu da olmaz sa 7.tüp bebek denemem olcak bilmiyorum valla Allah hepimize acısın bir çıkış yolu göstersin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.Yok karyotip testi yaptiricam daha ilki kese gorduk embriyo gelismemisti kurtaj oldum ikincisi kalp atisini gorduk ama durdu 9 haftalikkken kurta oldum ne biliyim yumurtalarmi kalitesiz hastanedemi bsy var anlamadim ilk genetikler normaldi. Bende o yuzden memoriali denemek istiyorum
Aynen canim allahim hakkimizda hayirlisini versin daha fazla beklemeden kucagimizida doldursun insallah cok zor surec maddi manevi esim bu son deneme diyor uzuldum eger buda olmassa diye bilemedim karisik duygularMerhaba Allah hakkınızda hayırlısını versin inş bu sefer olur Istanbul için iki yer iyi gibi Memorial ve bahceci.Benim tanıdığım üç kişi bahceciye gitti ikisi doğum yaptılar birinin ikiz oğulları birinin tek kızı oldu biride doğum yapmak üzere ben Memorial seçtim ama bu sefer de olmazsa bahceciyi tercih etmeyi düşünüyorum çünkü bu da olmaz sa 7.tüp bebek denemem olcak bilmiyorum valla Allah hepimize acısın bir çıkış yolu göstersin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Tatlım bugünden sonra korkma bişey olmaz eğilip kendini zorlama yeter. Bugun benim de belim başladı ama sancım sabahtan hiç yoktu 2-3 saattir başladı, kırmızı kart görmeye çok yakın gibi hissediyorum. Durum böyle olunca bende çıktım gezdim alışveriş yaptım şimdi de yemek yapıyorum. Keyfine bak sende hava çok güzel eğlenUmya melcan bugün Nasılsıniz neler hissediyosunuz.. bende adet Ağrıları yine var bel ağrısı var pikniğe gidicez inşallah bişey olmaz oralarda
Benim de ayni adet belirtileri devam.yüzümde sivilcelerim bile ciktiUmya melcan bugün Nasılsıniz neler hissediyosunuz.. bende adet Ağrıları yine var bel ağrısı var pikniğe gidicez inşallah bişey olmaz oralarda
Cok sevindim canim:))ne güzel böle artarak devam etsin inş.ikiz degildir diye düsünüyorum ama hayirlisi.darisi da bizlere olsun inşKızlar bugün test günüm olan 9 nisan test yaptırdım 287,91 değerim nasıl tek embriyo kondu ikiz olabilir mi ilki 97 idi pazartesi tekrar yaptırcam
Betül diye bir dr ilk defa duyuyorum semra hanım olmazsa ayşe hanim olsaydı keşkeKizlar betul hanima pazartesi icin randevu aldim nasil doktor semra hanim mayisa kdr doluymus
Aa degerin super masallah....benim de 9 gun 285 ti.ikiz bizim.ama senin tek embryo bölünmüş olmasin ailede ikiz varmi acaba.insallah ikizdir yaaaa.Kızlar bugün test günüm olan 9 nisan test yaptırdım 287,91 değerim nasıl tek embriyo kondu ikiz olabilir mi ilki 97 idi pazartesi tekrar yaptırcam
Var tek embrio bilmiyorum sağlıklı sıhhatli doğsunda ikiz tek hiç farketmez eşime değer yüksel geldi ikiz deyip duruyor bakcaz artık ultrasanda görümür artıkAa degerin super masallah....benim de 9 gun 285 ti.ikiz bizim.ama senin tek embryo bölünmüş olmasin ailede ikiz varmi acaba.insallah ikizdir yaaaa.
Ben martta tedavi oldum bende duymadım bu doktoru hiç canım ayşe hanım yücel bey emre bey iyiler bunlarada alabilirsinKizlar betul hanima pazartesi icin randevu aldim nasil doktor semra hanim mayisa kdr doluymus
Ailde ikiz varsa sizin embryo da bölünmüş olabilir.yani olmusken iki tane olsa süper olur.Doktorlar kan degeri ikiz ile ilgili kesin yargi vermez diyor ancak ipucu verir diyorlar.artik kese gormeye gittiginizde görünecek.hayirlisi olsun :)Var tek embrio bilmiyorum sağlıklı sıhhatli doğsunda ikiz tek hiç farketmez eşime değer yüksel geldi ikiz deyip duruyor bakcaz artık ultrasanda görümür artık
Kizlar sevinc hanima giden varmi nasil biri ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?