Tüp Bebek Merkezleri Şişli Memorial Tüp Bebek Merkezi'nde tedavi görenler

Kızlar durun bakalım bizimki daha olumlu olmadı bu naturel siklus daha önceden uygulanan bişey değil yeni yöntem yani biz kobayız gönüllü denek
Olumlu olursa yavaş yavaş bunu kullanırlar. Semra hocanın fikri naturel siklus.. semra kahraman yine ilklere adını yazdiriyor

Slm kizlar sizlere sorum var ben iki defa baska yerde yaptirdim tuttu ama ikisinide kaybetttim 3 pgt dedi doktorum ama ben memoriali dusunuyorum herkes cok iyi diyor belkide bu sonuncu olabilir o yuzden iyi yer olsun ne gerekiyosa yapilsin istiyorum eylul gibi dusunuyoruz ama on gorusme icin gitsem muayene olmadan hani eylule kadar ne test yaptirsam ne yapmam gerek diye gorussem kabul ediyolarrmiki

On görüşmeyi ücretsiz yapıyorlar sen yinede eylülde düşünüyorum deme bence basliycak mis gibi konuş randevu alırken. . Dusuklerine genetik test yapıldı mı peki kaç aylık düstüler

On görüşmeyi ücretsiz yapıyorlar sen yinede eylülde düşünüyorum deme bence basliycak mis gibi konuş randevu alırken. . Dusuklerine genetik test yapıldı mı peki kaç aylık düstüler
Yok karyotip testi yaptiricam daha ilki kese gorduk embriyo gelismemisti kurtaj oldum ikincisi kalp atisini gorduk ama durdu 9 haftalikkken kurta oldum ne biliyim yumurtalarmi kalitesiz hastanedemi bsy var anlamadim ilk genetikler normaldi. Bende o yuzden memoriali denemek istiyorum

Merhaba Allah hakkınızda hayırlısını versin inş bu sefer olur Istanbul için iki yer iyi gibi Memorial ve bahceci.Benim tanıdığım üç kişi bahceciye gitti ikisi doğum yaptılar birinin ikiz oğulları birinin tek kızı oldu biride doğum yapmak üzere ben Memorial seçtim ama bu sefer de olmazsa bahceciyi tercih etmeyi düşünüyorum çünkü bu da olmaz sa 7.tüp bebek denemem olcak bilmiyorum valla Allah hepimize acısın bir çıkış yolu göstersin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Aynen canim allahim hakkimizda hayirlisini versin daha fazla beklemeden kucagimizida doldursun insallah cok zor surec maddi manevi esim bu son deneme diyor uzuldum eger buda olmassa diye bilemedim karisik duygular

Umya melcan bugün Nasılsıniz neler hissediyosunuz.. bende adet Ağrıları yine var bel ağrısı var pikniğe gidicez inşallah bişey olmaz oralarda

Umya melcan bugün Nasılsıniz neler hissediyosunuz.. bende adet Ağrıları yine var bel ağrısı var pikniğe gidicez inşallah bişey olmaz oralarda
Tatlım bugünden sonra korkma bişey olmaz eğilip kendini zorlama yeter. Bugun benim de belim başladı ama sancım sabahtan hiç yoktu 2-3 saattir başladı, kırmızı kart görmeye çok yakın gibi hissediyorum. Durum böyle olunca bende çıktım gezdim alışveriş yaptım şimdi de yemek yapıyorum. Keyfine bak sende hava çok güzel eğlen

Benim de ayni adet belirtileri devam.yüzümde sivilcelerim bile ciktihava cok güzel canim iyi yapmişsin kafan dağilir ama yine de dikkat et kendine

Aa degerin super masallah....benim de 9 gun 285 ti.ikiz bizim.ama senin tek embryo bölünmüş olmasin ailede ikiz varmi acaba.insallah ikizdir yaaaa.
Var tek embrio bilmiyorum sağlıklı sıhhatli doğsunda ikiz tek hiç farketmez eşime değer yüksel geldi ikiz deyip duruyor bakcaz artık ultrasanda görümür artık

Var tek embrio bilmiyorum sağlıklı sıhhatli doğsunda ikiz tek hiç farketmez eşime değer yüksel geldi ikiz deyip duruyor bakcaz artık ultrasanda görümür artık
Ailde ikiz varsa sizin embryo da bölünmüş olabilir.yani olmusken iki tane olsa süper olur.Doktorlar kan degeri ikiz ile ilgili kesin yargi vermez diyor ancak ipucu verir diyorlar.artik kese gormeye gittiginizde görünecek.hayirlisi olsun :)

Kizlar sevinc hanima giden varmi nasil biri ?

Selam arkadasim, 2015 Eylül ayinda Sevinc hanimla ilk görüsmem basladi ve, diger doktorlarinda ara ara kontrolleriyle denemem oldu ve memnun kaldim. Sevinc hanim transferimi ve bir kac kontrolümü yapmisti. hastanede diger doktorlarada denk gelebiliyorsun. tek bir doktorun takibinde kalmiyorsun tedavi süresince kim uygunsa ona verebiliyorlar kontrolleri, hastanedeki doktorlarin hepsi iyi diye okuyorum topiklerde, dilerim bu tedavide bebeginize kavusursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…