Canım çok iyi bir değer hayırlı olsun, tamamına ersin inşallah...Kızlar bugün test günüm olan 9 nisan test yaptırdım 287,91 değerim nasıl tek embriyo kondu ikiz olabilir mi ilki 97 idi pazartesi tekrar yaptırcam
Canim tektir donmus embriyoda deger yuksek cikiyor benimde 9.gun 360 cikmisti ve tekti hayirli olsun saglikla kucagina al insallahBen martta tedavi oldum bende duymadım bu doktoru hiç canım ayşe hanım yücel bey emre bey iyiler bunlarada alabilirsin
Memorial tek geçerim karar senin tabiMerhaba Allah hakkınızda hayırlısını versin inş bu sefer olur Istanbul için iki yer iyi gibi Memorial ve bahceci.Benim tanıdığım üç kişi bahceciye gitti ikisi doğum yaptılar birinin ikiz oğulları birinin tek kızı oldu biride doğum yapmak üzere ben Memorial seçtim ama bu sefer de olmazsa bahceciyi tercih etmeyi düşünüyorum çünkü bu da olmaz sa 7.tüp bebek denemem olcak bilmiyorum valla Allah hepimize acısın bir çıkış yolu göstersin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Canim benim taze embriyo hayırlısı artık olsunda tek çift farketmez sağlıklaCanim tektir donmus embriyoda deger yuksek cikiyor benimde 9.gun 360 cikmisti ve tekti hayirli olsun saglikla kucagina al insallah
Olumsuz düşünme canım insaAllah Rabbim bu defa sağlıkla doğup büyütmek nasib eder tedavin hayırlı olsun hersey yolunda olsun İnşaAllahkizlar bende bugun tekrar tedaviye basladim ilacsiz dogal siklus yapcaz dedi yucel bey aslinda dok aylin hanimdi ama o cok yogunmus bende bir ay daha beklemek istemedim yucel.beyle basladim benim korkum tuttu tutmadi degil artik onceki gebelikteki sorunlari yasicam korkusu var gebeligi doktorum onermedi bana fakat ben cok istedigim icin bebek herseyi goze alarak tedaviye basladim insallah bu sefer saglikla bende bebegime kavusurum dualarinizda banada yer verin siz benim dualarimdasiniz
Genelde bi doktor kontrol ediyor.cok nadir durumlarda dokror izinliyse baska dr bakiyor.zaten opuya bi dr, bi hemsire ve embryolog hepsi beraber giriyor.siz hangi doktoru istersniz ozellkle ona vermeye calisiyorlar.tum kontrollerimi emre bey yapti benim mesela.sadece donmus oncesi son kontrolde yucel bey yapti..transferi de esimin istegi uzerine semra hoca yapti.o gun uygunsa yapiyor kendisi.surekli farkli doktorlar gormedim.o durum benim de hoşuma gitmezdi ama öyle olmadi ..kontroller sırasında farklı doktor olma olasılığı var deniyor hep ama opu ve transfer sırasında da mı böyle oluyor yani her seferinde farklı olması nasıl hissettiriyor
Neden gebelik oluşması zararlı rahatsizliginiz nedir.. Benim naturel siklus umu ilk ay aylin hn takip etti ama yumurtlamayi kaçırdı semra hoca yücel beye yönlendirdi. Ve transfer sonrasi 7. Günümdeyimkizlar bende bugun tekrar tedaviye basladim ilacsiz dogal siklus yapcaz dedi yucel bey aslinda dok aylin hanimdi ama o cok yogunmus bende bir ay daha beklemek istemedim yucel.beyle basladim benim korkum tuttu tutmadi degil artik onceki gebelikteki sorunlari yasicam korkusu var gebeligi doktorum onermedi bana fakat ben cok istedigim icin bebek herseyi goze alarak tedaviye basladim insallah bu sefer saglikla bende bebegime kavusurum dualarinizda banada yer verin siz benim dualarimdasiniz
Eşim istemiyo yapmamı pazar her yer kapalı zaten cesaretimi toplarsam yarın yaparım belki ama umudum yok goguslerimdeki şişlik bile gitti..Vural test yapmayacak misin.bugun 7.gununse cikar sonucunda kan testi yapsan
Amann biz hep acilde yaptik testi.ne sira bekledik ne bisey.ama sen iki gun daha bekle madem esin kiziyor.benmki de kiziyordu ama kandirmistim ben onu:) vucudunu dinleme.belirti bekleme..Eşim istemiyo yapmamı pazar her yer kapalı zaten cesaretimi toplarsam yarın yaparım belki ama umudum yok goguslerimdeki şişlik bile gitti..
Tatlım bugun 7. Değil 6 sayılıor, yarın yapalım işteEşim istemiyo yapmamı pazar her yer kapalı zaten cesaretimi toplarsam yarın yaparım belki ama umudum yok goguslerimdeki şişlik bile gitti..
Takip ediyordum seni canim o yuzden aylin hanimda olsun demedim sag bobregim yok soldada preteyin kacagi var gebeliklede daha fazla olmasi bobregime daha fazla zarar verirmis gebeligi o yuzden onermedi doktorum riskleri goze alarak tedaviye basladim hakkimizda hayirlisi insallahNeden gebelik oluşması zararlı rahatsizliginiz nedir.. Benim naturel siklus umu ilk ay aylin hn takip etti ama yumurtlamayi kaçırdı semra hoca yücel beye yönlendirdi. Ve transfer sonrasi 7. Günümdeyim
Anladım cnm geçmiş olsun.. bizde umutsuzca sonuç bekliyoruz işte. ..Takip ediyordum seni canim o yuzden aylin hanimda olsun demedim sag bobregim yok soldada preteyin kacagi var gebeliklede daha fazla olmasi bobregime daha fazla zarar verirmis gebeligi o yuzden onermedi doktorum riskleri goze alarak tedaviye basladim hakkimizda hayirlisi insallah
Çıkmaz çünkü daha çok erken, hesabın yanlış 2 gün sonra baktığında çıkarOvaluasyon testi vardı bende onunla baktım geçen hamile kaldığımda çift çıkıyordu bu sefer çift çizgi çıkmadı. . Umudum iyce azaldı. .bi kaç tane daha yaptım gülen yüzde çıkmadı
İnşallah öyledir geçen sefer çıkmıştı ama iki çizgide koyuydu ovulayson testinde hemde baya erken bakmıştım. Ne biliyim ya moralim bozuldu şimdi inşallah sonu güzel olur..Çıkmaz çünkü daha çok erken, hesabın yanlış 2 gün sonra baktığında çıkar
Birde bu test ne yahu beta yı gösteriyormuki çift çizgi çıksın?Ovaluasyon testi vardı bende onunla baktım geçen hamile kaldığımda çift çıkıyordu bu sefer çift çizgi çıkmadı. . Umudum iyce azaldı. .bi kaç tane daha yaptım gülen yüzde çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?