Ama forumda herkes bununla öğrenmiş sayfalar bile var betası erkenden saptiyormus.. Ben denemesem inanmazdim.. Umay da vardır ovaluasyon testi sende denesene Umay bi..Birde bu test ne yahu beta yı gösteriyormuki çift çizgi çıksın?
Ok o zaman lütfen yarın veya salı yap, eğer hamileysek daha bugun beta karışmaya başladı kanımızaAma forumda herkes bununla öğrenmiş sayfalar bile var betası erkenden saptiyormus.. Ben denemesem inanmazdim.. Umay da vardır ovaluasyon testi sende denesene Umay bi..
Ok o zaman lütfen yarın veya salı yap, eğer hamileysek daha bugun beta karışmaya başladı kanımıza
Tamam zaten kalmadı bi çırpıda hepsini yapiverdimOk o zaman lütfen yarın veya salı yap, eğer hamileysek daha bugun beta karışmaya başladı kanımıza
Ovulasyon testi nasil gösteriyor ki.var bende de.ayy heyecandim şimdi.cesaretimi toplayip yaparsam yazarim:))Ama forumda herkes bununla öğrenmiş sayfalar bile var betası erkenden saptiyormus.. Ben denemesem inanmazdim.. Umay da vardır ovaluasyon testi sende denesene Umay bi..
Çift çizgi veya gülen yüz çıkıyor pozitif çıkıyor yani çift çizgi ikiside kop koyu çıkacak. Hangi marka var sende.Ovulasyon testi nasil gösteriyor ki.var bende de.ayy heyecandim şimdi.cesaretimi toplayip yaparsam yazarim:))
Çift çizgi veya gülen yüz çıkıyor pozitif çıkıyor yani çift çizgi ikiside kop koyu çıkacak. Hangi marka var Yaptim sonuc negatifzaten adet olacagimi düşünüyordum ama yine de üzüldüm.hayirlisi artik.dedigim gibi olursam zaten test günümden önce olucam
Haklisin cnm ama yaptim bileSonuç olumlu olmasa da negatif çıkabilir yapıp kendinizi üzmeyin zamanında yapın yoksa test gününe kadar günleriniz zehir olacak
ben de yaptim negatif cikti.bakalim kan testinde nasil olacak.inş.bizim de senin gibi olur:)O dedignz test eczanede satılan ise 8.gun yapmıştım tek cizgiydi.9.gun kanda 285 ti.idrar tersine itimat etmeyin..
Yaaa olsun bilemezsin ama kan tahlilini bekle bir daha yapma.inşallah hepinizin yüzü güler takipteyim.5 6 aydır tedavi kelimesi bile tüğlerimi diken diken yapıyordu.şimdi umutluyum sanırım.belki olur diyebiliyorum.cuma günü tekrar hsg çektiricem.tırsıyorummHaklisin cnm ama yaptim bilehayirlisi artik bekleyip görücez
Saol canim inş.hepimizin yüzü güler.umudumuzu hicbir zaman kaybetmeyelim tabiki.hsg yi anestezili de cekiyorlar.öyle cektir bence yoksa baya zor oluyor tecrübe ettimYaaa olsun bilemezsin ama kan tahlilini bekle bir daha yapma.inşallah hepinizin yüzü güler takipteyim.5 6 aydır tedavi kelimesi bile tüğlerimi diken diken yapıyordu.şimdi umutluyum sanırım.belki olur diyebiliyorum.cuma günü tekrar hsg çektiricem.tırsıyorumm
Benimki clearblue canim markasi.yarin yapmicam artik.carsambayi beklicem bir umut:))umay cok moralin bozulmasin benim yaptigim test kaset tipiydi belki seninki lh yi saptayabiliyordur.yarin yapicakmisin kan testini
Evet canim yaaa dogru söylüyorsun.hayirlisi artik.Allah hepimizin yüzünü güldürsün inş.vural, umay bence o testlere hiç itimat etmeyin bu hormon işi farklı bi şey örneğin 9. gün testinde değeri 15 olan biri bile sonraki günlerde çıldırmış gibi değer artışı yaşıyanlar var.bence daha çok yeni sizin ki moral bozukluğu stres bizlerin düşmanı kendinizi çok dinlemeyin. Rabbimize teslim edin herşeyi. Rabbim neylerse güzel eyler deyip rahatlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?