- 23 Şubat 2015
- 43
- 25
- 38
- 30
Raporluları da çağırdıklarını bilmiyordum, bizi buldu, sabahtan beri bu mevzuyu düşünüyorum bendeBankadayim bende
Başka zaman yaptırın gene değişik çıkacaktır, en az 3 sperm testin ortalamasına bakılıyor. Mesela benim eşimin bazılarında ileri hareket düşük, bazılarında normal sınırda çıkıyor. Sayı her zaman iyi ama ileri hareket hep değişken oluyor. Mesela tüp denememin birinde embriyolog eşimin spermlerinin kötü olduğunu döllenmede sorun yaşandığını söyledi. Başka hastane sperm sonuç kâğıdına bakarak aslında kötü değil dedi, bende hiç bir şey anlamadım bu işten..Doktorlar farklıda yorumlayabiliyor..
Aynen öyle canım sabır sabır yapıcak başka bişey yok
Bende gecen hastaneden eve döndüğümüzde eşimin başındaki ateşi sönünce dedimki millete bakıyorum eşme aşkla bakıyor sanki ne kadar da rahat takılıyorlar sense hastanede başka bir insan oluyorsun sanki beni boğucuk gibi bana bakıyorsun
O da bana ne dese
Sen milletimi izliyorsun dikkat ettiğin şeye bak
Öyle bir yaptıkı sanki ben bi kabahat işlemişim pişman oldu söylediğime
Tabi yinede tavır yaptım oda her seferinde pişman oluyor ama niye aynı anlicagin degismez
Aynen öyle canım sabır sabır yapıcak başka bişey yok
Bende gecen hastaneden eve döndüğümüzde eşimin başındaki ateşi sönünce dedimki millete bakıyorum eşme aşkla bakıyor sanki ne kadar da rahat takılıyorlar sense hastanede başka bir insan oluyorsun sanki beni boğucuk gibi bana bakıyorsun
O da bana ne dese
Sen milletimi izliyorsun dikkat ettiğin şeye bak
Öyle bir yaptıkı sanki ben bi kabahat işlemişim pişman oldu söylediğime
Tabi yinede tavır yaptım oda her seferinde pişman oluyor ama niye aynı anlicagin degismez
Daha önce 2 negatif 1 kimyasal yasadim zaten o zamanlar eşim çok değişmişti çok sinirli gergindi ama bu 4. Denemede biraz daha iyiydi bende oyuzden daha rahattımBizde de durum tam tersi. Bugun adet oldum. 4.Tedaviye baslamaya karar vermistik ama ben bugun cok mutsuz ve umutsuzdum. Baslamak istemiyorum dedim.Esim 2 saat dil döktü,birakma kendini,tedaviye baslayinca kendini daha iyi hissedersin dedi. Istersen istanbula gotureyim tedaviye dedi.
Sonunda ikna oldum bursada baslamaya.
2.tedavi de negatif olunca ben psikolojik olarak kendimi kotu hissettim. Psikologa gittik beraber. Psikolog da cok sasirdi. Ilk defa bir cift bu bizim ortak sorunumuz diye beraber geldi,cok medeni bir hareket,genelde erkekler gelmez kadin tek basina gelir,esinize cok deger verdiginiz belli oluyor dedi esime.
Canim soylene soylene de olsa geliyorsa tedaviye buna da sukur. yapacagini yapsin,gerisini duymamazliktan gel.
Daha önce 2 negatif 1 kimyasal yasadim zaten o zamanlar eşim çok değişmişti çok sinirli gergindi ama bu 4. Denemede biraz daha iyiydi bende oyuzden daha rahattım
Benim degerim 12. Gün 22 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 25 olmuştu zaten ilaçları felan kestim bu son tedavimde düşük olduBen de negatifler arttikca daha cok geriliyorum,umusuzluga kapildigim anlar oluyor. Sonra bir sekilde yeniden motivr oluyoruz.
Ben de kimyasal yasadim. Degerim yukselince umutlanmistik baya.
Benim degerim 12. Gün 22 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 25 olmuştu zaten ilaçları felan kestim bu son tedavimde düşük oldu
Bakalim artik toparlanıp 1 ay sonra yine baslicaz kismetse insallah
Hayırlısı olsun inşallah bu defa olurBenim 12.gun dgerim 13tü,2 gun sonra 22 oldu,2 gun sonra 6ya düstü.
Biz de 2 ay ara vermistik. Yarin bi aksilik olmazsa baslayacagiz iste.
Insallah hepimiz icin hayirlisi olsun.
Senin kaçıncı denemem olucakHayırlısı olsun inşallah bu defa olur
Ben geçen ay kurtaj oldum o nedenle 2 ay ara verdimi 1 ay sonra yine deniycem bakalım artik
Arkadaşlar Merhaba
Ben de Memorial da tedavideyim. Geçen ay kist ve önde giden yumurta sebebiyle tedavim ertelendi. Bu ay da fsh 18 çıktığı için cyclo-pro... isimli ilaç verilerek tedavim yine ertelendibu ilacı kullanan kullaninca fsh ı normal düzeye gelen var mi aranızda? ilac bitince kaç gün sonra regl olunur acaba? Tedavisi fsh yüksekliği sebebiyle ertelenen varmı içinizde arkadaşlar? Rezervim az amh düşük yaş gidiyor fazla da ertelemek istemiyorum fsh yüksekse yine başlasam mi bilemedim siz ne düşünürsünüz arkadaşlar?
Senin kaçıncı denemem olucak
EvetBana mi sordun canim
İnşallah tedavin sorunsuz geçer ve tutar2 asilama oldum ama onlari rapor cikartabilmek icin mecbur yaptirdim.
4.tüpe baslayacagiz yarin bir aksilik olmazsa.
Rabbim vermek istedikten sonra amh sonucu ne olursa olsun boş burda çok okudum ahm değerleri çok iyi süper embriyosu var ama tutmuyor anlimizda yazılmışsa evlat onu tadicaz inşallahBenimde yaşım 27 olmasına rağmen amh çok düşük 0,5 histereskopi oldum bugünde hafif kan geldi sanırım yarın tam olarak adet olucam ve tüp bebeğe başlıcam doktorumla konuştum çarşamba günü gidicem hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?